- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.511
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #4.921
Hamilelik testi gölgenolarak görmüştüm ben ovu testini öyle gördükten sonraNe açıdan canım
Kızlar regl oldu.Kızlar bat 9.7.2023 bugünde regl olmadim
Bebişim bekle bence yarını hem garanti olur.Arkadaşlarım benim bugünde ovülasyon testleri pik gösteriyor, gebelik testi yolu gözlüyorum teslimat şubesine yeni gitmiş heralde yarın gelecekçıkıp test mi alsam adete 5 günüm var ..
Ohoooo git al koş çıkarÇatlama 3 Temmuz canım
Canım dağıtıma çıkmış testlerOhoooo git al koş çıkar
Doktordan çıktım bende az önce 22mm olmuş ilişkiye başlayın bugün yarın çatlar o dedi güzel haberler verelim birbirimizeevet canım kullanmıcam bakalım sende yakın zamanda cektirmiştin umarım bu ay güzel haberi alırız benimde bugun uygulama ovulasyon gösteriyor benimde 12. gün senle aynı zamanlara denk geliyoruz hayırlısı olsun hakkımızda
22mm olmuş yumurtamÇok iyi canım maşaAllah maşaAllah
Demekki senin bebiş de Sana Ağustos ayında gelecekKızlar regl oldu.
İlk idrarı beklemeden yapsan da olur baya geçmiş artık senin.Canım dağıtıma çıkmış testler
Canım benimde bugün geldi kendini belli etti sökülürse tekrar etiket yaparımİlk idrarı beklemeden yapsan da olur baya geçmiş artık senin.hadi alalım güzel haberini.
İnşallah aşkım ya küçük bi kist varmış adet söktürücü verdi. Adette atılır kist dedi işte tarlusal içicem regl olunca yine gidecem. Mod ister istemez düşüyor yaDemekki senin eşek sıpası Ağustos ayında sana müjdeyi vereceksakın modunu düşürme.
Tamam bebişim, güncel Sat ve Bat larınızı eklerim. Ağustos ayı sizi bekler hazırlanınCanım benimde bugün geldi kendini belli etti sökülürse tekrar etiket yaparım
İnşallah canım hayırlısı artık haber veriri yazdırırım tahminen yarına sökülür şimdi leke geldiTamam bebişim, güncel Sat ve Bat larınızı eklerim. Ağustos ayı sizi bekler hazırlanın
Dün Negatifti kuzum. Bugün de negatifSenin ne çıkmıştı önceki mesajlara bakamadım
Umarım bebişlerimiz bizimledir kuzum. Benim de negatif. Çok stres oldum malesef ki.Ben yeniledim yine negatif herhalde stresten geciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?