- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #4.581
Çok şükür kuzumGün saymaya başladık işte sıcaklar çok o etkiliyor biraz
Senin nasıl gidiyor napıyorsun ben genel olarak bakıp okuyorum denk gelıyorum sanada
Sal şu testiYapıcam yataktan çıkmamakta ısrarcıyım şu an
Alt karında ağrı ve pat pat bir şey atıyor hissi bende de varay hadi inş.
Ben de adet agrıları basladı canım yarın bir hafta olacak yumurtlamadan bilmesem bugün regl olucam herhalde derdim bi de gögüsler de bastırdı iyice hadi insallahDün akşama doğru geldi benden sarıya yakın bir akıntı.Ama sonra bir daha gelmedi. Ben de merak ettim. Ay bugün 5. günümüzYerleşmeye başlama günü
Devlet hastanesi ilk müdahaleyi asla yapmıyorlar özel en azından elinden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorlar kadın doğumda çok şikayet vardı bizim burda kimse ilgilenmiyor hamile olan bi kadının kanaması vardı baya kimse müdahale etmemiş yollamışlar 27 haftalık birdeBenim eşim hiç sevmiyor devlete gitmeyi mesela kimyasal olunca ben özelde betayı takip etmek için resmen soyulduk her defa 200 400 verdik..bu defa zar zor ikna etdim dedim gidek devlete..gitdik dediler kadın doğum doktoru bu saatde yok ondan betaya bakamayız..işte o zaman anladımki eşim haklı gitdik yine özele.
Saolasın cnm amindarısı isteyen herkese inşallah
Kese görmeden, görsekte kalp atışı duymadan, duysakta 12. Hafta geçmeden korkular yine olacak her daim
Ben de Haziran dogumluyum iki kat mucizeymisim o zamanBir arkadaşım çin takvimine baktı kzı olacağını gördü eylül ayında ve o ay hamile kaldı hemen. Haziranda doğum yaptı oğlu oldu. Meğer eylül ayı yapılan istatistiklere göre hamile kalırsan en fazla erkek bebeğin olduğu aymış.
Ben 7. günden başlarım yapmaya, tutamam kendimiAyyyyy çıldıracağımpazar test yapsak mı ki
Beni unutmayınMaşallah canim sağlıkla kucağına al inşallah
Ben 2 aydır denemelere başladım yinesağlıkla gelir inşallah bu ay niyeyse sanki A Afratafrac ile çok gaza geldik iyi haber verecez bakalım
Tuvaletin gelmedi mi?Yapıcam yataktan çıkmamakta ısrarcıyım şu an
Beni unutmayın
Tam da o adet ağrılarına benziyormuş zaten. Sen bizden 1 gün önce gidiyorsun. Belkide tutunmaya başladı seninki ve yavaş yavaş salmaya başladı betayı. YArın bizde olacakmı bakalım bu belirtiler.Ben de adet agrıları basladı canım yarın bir hafta olacak yumurtlamadan bilmesem bugün regl olucam herhalde derdim bi de gögüsler de bastırdı iyice hadi insallah
Ben 7. günden başlarım yapmaya, tutamam kendimi
Her ay diyorum ki yumurtlamadan sonra hangi gün ne belirtim olmus not alayım bi türlü yapamadım ve her ay unutuyorum ne yasadım kacıncı gün diye insallah hepimizde vardırTam da o adet ağrılarına benziyormuş zaten. Sen bizden 1 gün önce gidiyorsun. Belkide tutunmaya başladı seninki ve yavaş yavaş salmaya başladı betayı. YArın bizde olacakmı bakalım bu belirtiler.
Tam da o adet ağrılarına benziyormuş zaten. Sen bizden 1 gün önce gidiyorsun. Belkide tutunmaya başladı seninki ve yavaş yavaş salmaya başladı betayı. YArın bizde olacakmı bakalım bu belirtiler.
Aynen öyle bebeğim zaten orta yaşlı egosu yüksek bir adamdı. Aynı o kafada demek ki hastalar önünde iki büklüm dursun istiyor.Ayyy gıcıklar ya. Alt tarafı açıp doktordayım demişsin. Bundan hala 50 yıl öncesinde yaşadıklarını zannediyolar. Doktorlardan berberde para alınmazmışi restoranda hesap ödetilmezmiş vs. zamanları.
Şu anda ne iş yapıyorsun canım, meslek ne? Aslında buradaki çalışan hanımlar ne işle meşguller merak ediyorum.
Aynen öyle, asıl önemli olan denendiği ay pozitifi göremesen bile bu olumlamayı bırakmamak. Eğer bırakmazsan bu ay değilse en kötü bir sonraki ayBen de Haziran dogumluyum iki kat mucizeymisim o zamangönlüm kız çocuktan yana ama en önemlisi sağlık ya oğlum olsa da aynı şekilde çok sevicem zaten bu ay ovu aldım diye umudum var, evrene pozitifleri yollayalım, hamileyim ben bu aaay
Ay yuh yani şok oldum. Yazık kadınaDevlet hastanesi ilk müdahaleyi asla yapmıyorlar özel en azından elinden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorlar kadın doğumda çok şikayet vardı bizim burda kimse ilgilenmiyor hamile olan bi kadının kanaması vardı baya kimse müdahale etmemiş yollamışlar 27 haftalık birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?