- 22 Şubat 2023
- 10.225
- 11.344
- 218
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #40.661
edahandro
Yaaa bende eve geldikten sonra bugün erken yapalım dedim daha dün yaptık ya bi daha mı yapcaz dediki normalde benim koca meraklısıdır yapalım yapalım modunda bu ay bezdirdim sanırım daha yumurtlama oldu mu olmadı mı bilmeden 5 gündür üst üste
Anammm adamcazımm yazık ya boş yeremı oldu herşey boşamı gitti benim çocuğumadamlar haklı kız bugün mfkya biri sormuş 5 günü. Siz de dinlenin isterseniz
Siz derken tüm kızları kastediyorum yavru kuşum, yoksa sana direk balım derim, canım derim, kuzum derimmm, sen derimmmÖncelikle bana lütfen siz deme kendimi yabancıymış gibi hissettim aşk olsun
Elitlerin savaşını izledim komedi tam
Yok bitteri söylemeyi unutmuşsun
Oyyyy bak sevgim geldi geneeeeeeSiz derken tüm kızları kastediyorum yavru kuşum, yoksa sana direk balım derim, canım derim, kuzum derimmm, sen derimmm
Yaaa haklısın aşkım valla yalan değil bende bi sıkıldım üst üste ama sanki ne kadar çok yaparsak tutma ihtimali artıyormuş gibi geliyorKız adamı bıktırma dur yımırtlama günlerinde kaçacak adam
Kalırsak yine kalanlarla yılmadan devam edicez tabi inşallah buna gerek kalmazsaYaaa haklısın aşkım valla yalan değil bende bi sıkıldım üst üste ama sanki ne kadar çok yaparsak tutma ihtimali artıyormuş gibi geliyorbide buradaki herkes bana çok iyi geliyo bu ay topik bitecek ekime kalırsam diye tırsıyorum
Sevgi pıtırcığımmOyyyy bak sevgim geldi geneeeeee
Ya ben dinlendiğim sırada minik güzel yumoşum çatlayıp giderse ben ne yaparım ekimde sizde yoksunuzadamlar haklı kız bugün mfkya biri sormuş 5 günü. Siz de dinlenin isterseniz
Ya o bende de oluyor. Herkes gidecek topikte bir ben kalacam gibi geliyor. Korkuyorum bazen. İnşallah hepimiz birlikte anneler grubuna geçebiliriz canlarımYaaa haklısın aşkım valla yalan değil bende bi sıkıldım üst üste ama sanki ne kadar çok yaparsak tutma ihtimali artıyormuş gibi geliyorbide buradaki herkes bana çok iyi geliyo bu ay topik bitecek ekime kalırsam diye tırsıyorum
Edoşum benimmm ay yakın olsakta kahve içseydik ya ne güzel olurduSevgi pıtırcığımmAnka Kuşummm
Kalmasın inşallah kalmasın Allahım çokça aminnnnnKalırsak yine kalanlarla yılmadan devam edicez tabi inşallah buna gerek kalmazsa
AmiiiiinYa o bende de oluyor. Herkes gidecek topikte bir ben kalacam gibi geliyor. Korkuyorum bazen. İnşallah hepimiz birlikte anneler grubuna geçebiliriz canlarım
Kız güldürdün beniKalmasın inşallah kalmasın Allahım çokça aminnnnnhep birlikte anneler gurubuna gidelim pişik kremi bebek bezi konuşalım nolurrrr
Zaten herkesss halaaa yemek yapıyor bana göreEdoşum benimmm ay yakın olsakta kahve içseydik ya ne güzel olurdu
Sen hep gül zaten inanılmaz pozitifsin ben senin mesajlarını okurken hep mutlu oluyorum bi kere de sen benden gülKız güldürdün beni
Ben sana diyorum işsiz olunca böyle oluyo işteZaten herkesss halaaa yemek yapıyor bana göresen ben DunyamMelek bir kaç kişi kaldık gibi şuan grupta, tam kahve içmelik. Ay dur yapıcam ben bi kahve. Canım çok çekti.
Oy canım benim o senin güzel düşüncenSen hep gül zaten inanılmaz pozitifsin ben senin mesajlarını okurken hep mutlu oluyorum bi kere de sen benden gül
Vallahi ne güzel olurdu ya dimiZaten herkesss halaaa yemek yapıyor bana göresen ben DunyamMelek bir kaç kişi kaldık gibi şuan grupta, tam kahve içmelik. Ay dur yapıcam ben bi kahve. Canım çok çekti.
Ay yok ben bugün 3 bardak içtim 4. Yü içersem gece nöbet tutatrımVallahi ne güzel olurdu ya dimivalla yumoşa zarar vermesin diye içmemeye çalışıyordum ama bende gidiyorum mutfağa hemen yapmaya Zumruduanka96 dende hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?