- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #39.981
Aaay harika bir fiyatKızlar hepsiburada epedy satıcısından freely gebelik testi aldım 10 lu. Normalde 60 tl idi ama 35 tl kupon verdi bana özel mi bilmiyorum bir bakın almak isteyen varsa. Bu arada Premium üyeyim hepsiburadada. Ay 25 liraya 10 test aldım hem de freely çok iyi oldumelisaa93 @edahandro @simurgggg almak isteyen kızlar bakın bir
Daha önceki yani 2 bucuk yıldır testlerimle hiç bunu yaşamamıştım her türlü markadan kullandım rasgele aslında heycanlandım şimdiO marka kullanmadım hiç kuzum miratech ve labo kullandım onlar kuruma çizgisi bende çıkartmadı onlardan sandım ben
İnşallah vardır bebiş kuzumDaha önceki yani 2 bucuk yıldır testlerimle hiç bunu yaşamamıştım her türlü markadan kullandım rasgele aslında heycanlandım şimdi
Patladığını zannetmiyorum, çoğu kişinin dikkatini çeken şeyleri ilk o dile getiriyor sadece, zira benim de haftalardır gözüme batıyor bu yaklaşımın. İnsanların belki gerçekten pozitif olan testlerine defalarca ‘bana da çıktı’ ‘inanma’ ‘bu test hep böyle’ tarzı yaklaşımlarını gördüm. Daha önce bu konuda uyarıldığını da hatırlıyorum. Niyetini bilemem seni tanımıyorum ancak gerçekten heves kırıcı konuşuyorsun çoğu zaman.Benim idrarımı okunmuş mu da defalarca şans verip sürekli aynı şeyleri yaşıyorum bu benim tecrübem dile getirmek mi heves kırıcı oldu? Hormonlarım da sıkıntı olsa gittiğim 15 doktor söyledi Heralde. Sakın alma yada al diye birşey dediğimi sanmıyorum iyi okuyun. Bugün patladığınız o şanslı kişide ben olmuş oldum neyse hevesini kırdığım herkesten özür dilerim Allah'a emanet olun.
İnşallah of bian heycan yaptım durduk yere :/ Bat yarınİnşallah vardır bebiş kuzumkaç gün var adetine
O yazdığım kişilerin sonuçlarına da bakmışsınızdır umarımPatladığını zannetmiyorum, çoğu kişinin dikkatini çeken şeyleri ilk o dile getiriyor sadece, zira benim de haftalardır gözüme batıyor bu yaklaşımın. İnsanların belki gerçekten pozitif olan testlerine defalarca ‘bana da çıktı’ ‘inanma’ ‘bu test hep böyle’ tarzı yaklaşımlarını gördüm. Daha önce bu konuda uyarıldığını da hatırlıyorum. Niyetini bilemem seni tanımıyorum ancak gerçekten heves kırıcı konuşuyorsun çoğu zaman.
Samimiyetine dayanarak yazdım. Patlamadım, gayet normalim. Ayrıca bunu düşnen forumda yalnızca ben değilim. İsteyen çıkar söyler ama ben çıkıp söyledim, rahatsız olan kişiler var bundan.Benim idrarımı okunmuş mu da defalarca şans verip sürekli aynı şeyleri yaşıyorum bu benim tecrübem dile getirmek mi heves kırıcı oldu? Hormonlarım da sıkıntı olsa gittiğim 15 doktor söyledi Heralde. Sakın alma yada al diye birşey dediğimi sanmıyorum iyi okuyun. Bugün patladığınız o şanslı kişide ben olmuş oldum neyse hevesini kırdığım herkesten özür dilerim Allah'a emanet olun.
İnşallah bebiştir kuzumİnşallah of bian heycan yaptım durduk yere :/ Bat yarın
Sohbet etmeyi seviyoruz aynı zamanda buradaBulucam inşallah kafamı oyalayacak bişeyler. Buraya girmesem de kafamda yine burası ya da burda neler öğrendiysem. Hesaptan çıkış yapıp yapıp tekrar giriyorum. Tiryakiler gibi oldum 3 gün dayansam biraz daha kolaylaşacak da
Bebeğim sadece bazen dilimizi düzeltmemiz gerekiyor. Bana da burada kızıldı, ama çekikp gitmedim. Haklısınız dedim, empati kurmaya çalıştım.O yazdığım kişilerin sonuçlarına da bakmışsınızdır umarımmeğer ne çok içiniz dolmuş iyi oldu kusun özür dilerim hepinizden
İnşallah kuzumAyy gerçekten mi çok sevindim şu an teşekkür ederim :) inşallah artar sağlıklı bir gebeliğe dönüşür
Bakayım canım teşekkür ederimYa aslında böyle şeyleri söyleyip insanları olumsuz yönde birşeylere sürüklemek istemem. Ama sonuçta herkesin kendi kararı ve yönelimi. Ben duymuştum ama rahimin içine konulduğunu bilmiyordum sadece onu yeni öğrendim. Dün hacamat olurken söyledi yapan kişi rahmine sülük konulsun diye. Araştırdım youtubeda bi kişinin videosuna denk geldim hatta sürekli hsg çektirip polip olduğunu sürekli polip aldırıp yeniden çıktığını ve sonradan miyom olduğunu ve tekrarladığını dinledim. Sonunda rahim içi sülüğünü denemiş ve doktora gittiğinde herseyin tamamen kaybolduğunu öğrenmiş.
Duyulduğunda korkutucu geliyor ama araştırdığımda yapanların asla acımadığını söylüyor.
Bak burdan izleyebilirsin
Sonucun ne olduğunun önemi olduğunu sanmıyorum şu anki konuda. Anlamak istediğin gibi anla canım, bir şey demeyeceğim daha fazla.O yazdığım kişilerin sonuçlarına da bakmışsınızdır umarımmeğer ne çok içiniz dolmuş iyi oldu kusun özür dilerim hepinizden
Sizleri aylardır tanıyorum hepinizin resimlerini görmüşlüğüm var yaşlarınızı da yazmıştınız tamamen saygımdan diyorum küçük olduğumu bildiğim için uyarınız için teşekkür ederim tekrarı olmaz hak verdimSamimiyetine dayanarak yazdım. Patlamadım, gayet normalim. Ayrıca bunu düşnen forumda yalnızca ben değilim. İsteyen çıkar söyler ama ben çıkıp söyledim, rahatsız olan kişiler var bundan.
"Sakın alma" dediğini kaç defa hepimiz gördük. Sürekli bizlere abla diyorsun, belki yaşının verdiği bir şey de olabilir düşünemiyorsundur. Seni uyarmak istedim. Alınıp forumu terk edecek bir durum yok ortada. Onca samimiyetimiz oldu burada, yeri geldiğinde birbirimize azıcık nazımız geçebilmeli.
Benim bu lafım bu topikteki herkes için geçerli ayrıca. İnsanlara ben denedim olmadı denemeyin, buen bu ay hiç takviye kullanmadan hamile kaldım sakın kullanmayın işe yaramıyor diyen de oldu. Bu dediğim o kişi için de geçerli.
Bazen burada silik çizgi çıkanlar oluyor ve hemen bende de çıktı hamile değildim demek yerine " yarın sabah inşallah daha koyu çıkar" demek daha olumlu değil mi?
Zaten buradaki kadınların hepsinin yeteri kadar morali bozuk, umuda ihtiyacı var.
Söylediklerim seni kırdıysa üzgünüm, ancak bir kaç sefer tatlı dille uyarmaya çalıştım baktım aynı şey devam ediyor bunları söylemeye mecbur kaldım. Azıcık laf söylendi diye de topikten mi gidilirmiş ayrıcagel tatlı tatlı takılalım. Daha tabloya nazar boncuğunu eklicem.
Senin bu güzel yanını seviyorum işte.Sizleri aylardır tanıyorum hepinizin resimlerini görmüşlüğüm var yaşlarınızı da yazmıştınız tamamen saygımdan diyorum küçük olduğumu bildiğim için uyarınız için teşekkür ederim tekrarı olmaz hak verdim
Ben zaten bir kişiyle muhattabım şuan aynı konu üzerinde teşekkürler.Sonucun ne olduğunun önemi olduğunu sanmıyorum şu anki konuda. Anlamak istediğin gibi anla canım, bir şey demeyeceğim daha fazla.
Kuzucum afranın üslubu o şekilde ben onu tanıdım artık bende de devamlı kuruma çizgisi çıkarttı bende bunu yazmıştım benide uyardı ve daha sonrasında hiç bu konu hakkında kötü bi yorumda bulunmadım dediği gibi yarın sabah inşallah koyulaşır diyip olumlama yaptım yani boşuna kızma alındın sende sanırım alınma tabiki de birbirimize nazımız geçecek bak burda bi aile gibi oldukO yazdığım kişilerin sonuçlarına da bakmışsınızdır umarımmeğer ne çok içiniz dolmuş iyi oldu kusun özür dilerim hepinizden
Bende empati kurdum hak verdim bende duymak istemezdim açıkcasıBebeğim sadece bazen dilimizi düzeltmemiz gerekiyor. Bana da burada kızıldı, ama çekikp gitmedim. Haklısınız dedim, empati kurmaya çalıştım.sorun etme lütfen.
Bu yaptığın benim gözümde terbiyesizliktir ama. Bir konu hakkında kaç kişinin yorum yapacağına sen karar vermiyorsun. Diğer muhattabına hak verip tekrarı olmaz derken bana çirkin bir tavırla yaklaştın. Şu saatten sonra sen benim muhattabım olamazsın zaten.Ben zaten bir kişiyle muhattabım şuan aynı konu üzerinde teşekkürler.
Ben kızımın okulunu hedef koydum. 2.sınıfa başlicak haftaya onun çantası kıyafeti vs uğraşıyorum :) zaten ondan sonraki gün benim bat tarihimValla arkadaş ya. Ne yapsam bu ay kendimi unutsam bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?