- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #39.861
Alınma alınma ben seni seviyorum asla kötü manada bişey dememŞubat hatırlamıyorum. Adetin ilk günü alınganlığı olabilir:)
Amin inş canım..Bak benziyoruz bende normalde herşeyi çok takıp kurcalayan biriyim kuzum. Bende diyorum keşke hiç bilmeseydim bütün detaylarıGerçekten bilmemek farkında olmamak mutluluk bazen. Bi de ben normalde de çok takıp kurcalayan bi insanım. Eskisi bildiklerimle kalsam çok güzel olurdu
Aynen en azından bi çocuğumuz var. Allah önce onlara sonra bize hayırlı evlatlar nasip etsin
Önümüzdeki ay burdayım bebişim ilacın son ayıYaa bende çok özledim senigözlerim yollarda bekliyorum
Spermi de ona çektiyse demekAy hemen döllenmemiş olabilir eşim biraz rahatına düşkündür birşeyi yapmadan hazır hissetmesi lazım , pat diye dışarı da çıkmaya üşenir spermde öyleyseay eşim görmesin tam tersi düşünüyor
Teşekkür ederim bebişim. Önümüzdeki ay burdayımCanım hayirli olsuungözümüz yollarda ne zaman dönüyorsun
Neyse yarın 4 gün kalacakHeee herkeste çıktı diye sendede çıkcak diye bışey mi var canım herkesin bünyesi ayrı kıyaslama lütfen bitanemkıyaslarsan bu seni yanıltabılır
Evet canım malesef doğruydunegatif gösterdiğinde doğru sonucmuydu canım başka marka sordum yoktu başka eczaneyed ebakamdım bat günüm yarın
Ben duydum iyi geldiğini biliyorum ama içine değilde kasıklarından yaparsan hem mikrop kapmamış olursun hem de tüplerin açılmış olur ben çok istiyorum hacamat olmayı inşallah size iyi gelir .Kızlar hepinizi yeni yeni tanıyorum ama çok sevdim hepinizi ve yaklaşımınızı
Diğer kızları hamiş diye etiketlemiyorum yoksa onlarda çok tatlılar ne sorduysam yardımcı oldular
Burda okuduğum kadarıyla genel olarak tedavi süreçlerinden geçip ilaç kullanıyorsunuz. İnşAllah saçma gelmez size ama rahim içine sülük koydurmayı hiç düşündünüz mü?
Kendime hacamat yaptırıyorum yapan kişi rahmine sülük koydur dedi nasip olursa yaptırıcam inşAllah. İntden baktığımda tüpü tıkalı olanları,miyomları ve kisti olanların sülük sayesinde hepsinden arındığını gördüm.
Hiç denediniz mi?
melisaa93 IADK edahandro tweeetyyy fnd_50 Zumruduanka96 genc-anne The Little Mermaid
Aynen öyle canım benim devam herzmanRabbim hayırla sağlıkla nasip etsin yeter ki bebeğim. Bazen yoruluyoruz ağlıyoruz tükeniyoruz ama tekrar başlıyoruz
İnşallah birbirimize manevi destek ola olaa hepimiz hamişliğe erişcez canımKızlar hepinizi yeni yeni tanıyorum ama çok sevdim hepinizi ve yaklaşımınızı
Diğer kızları hamiş diye etiketlemiyorum yoksa onlarda çok tatlılar ne sorduysam yardımcı oldular
Burda okuduğum kadarıyla genel olarak tedavi süreçlerinden geçip ilaç kullanıyorsunuz. İnşAllah saçma gelmez size ama rahim içine sülük koydurmayı hiç düşündünüz mü?
Kendime hacamat yaptırıyorum yapan kişi rahmine sülük koydur dedi nasip olursa yaptırıcam inşAllah. İntden baktığımda tüpü tıkalı olanları,miyomları ve kisti olanların sülük sayesinde hepsinden arındığını gördüm.
Hiç denediniz mi?
melisaa93 IADK edahandro tweeetyyy fnd_50 Zumruduanka96 genc-anne The Little Mermaid
Bizde seni çok sevdik canım benimKızlar hepinizi yeni yeni tanıyorum ama çok sevdim hepinizi ve yaklaşımınızı
Hiç denediniz mi?
Salı veriyolar içeriye galibaİnşallah birbirimize manevi destek ola olaa hepimiz hamişliğe erişcez canımBen rahim içi sülük olayını hiç duymadım ama genel olarak sülüklerin çok iyi olduğunu biliyorum. Basur için sülük yapan ve sonuçtan çok memnun kaldığını söylemiş bir yakınım var. Rahim içine nasıl yapılıyor sülük
Canım sana şu ikisini tavsiye ederim arifoğlunu 1 adet dönemi kullan diğer hayıt ekstratını gebe kalmazsan kullan benim bir arkadaşım böyle hamile kaldı bu ay hamile kalmazsam bende denicemÖylemi brn buhar banyo şuna oturdum iki gün hala adetliyken doktora gittim amh düşük olmasına rağmen yumurtaların güzel akıyor demişti. Ben de hatta yine onu yapmayı düşünüyordum. Hatta bir sitede gördüm. Aslan pençesi civan perçemi ve hayıt otunu ayrı ayrı demleyip birleştirdim bir hafta içtim.
Ayy okurken benim de gözümde canlandı aynı dediğin gibiSalı veriyolar içeriye galibaayyy içim gıcıklandı
Üstten etki edermi bilemedimAyy okurken benim de gözümde canlandı aynı dediğin gibiben de irkildim. Umarım üstten yapılıyodur
Canım buna benzer kullandım hatta hayıt suyunu bir ay otunu da üç aya yakın kullandım. Bilmem buralarda var mıdır sen adet olunca mı içmeye başlıyorsun.Canım sana şu ikisini tavsiye ederim arifoğlunu 1 adet dönemi kullan diğer hayıt ekstratını gebe kalmazsan kullan benim bir arkadaşım böyle hamile kaldı bu ay hamile kalmazsam bende denicem
Hemen moralini bozma prensescim hamiş kalanlar bat zamanı adet olacakmış gibi belirtilerini yaşadılar hep. Bu arada adın böyle daha iyi olmuş canımSelam kızlar sanırım regl olacağım kasık ağrım var regl olacak gibi hissediyorum biraz üzgünümbu ay çok heveslenmiştim
Hoşgeldin sen de bizdensinSelam kızlar sanırım regl olacağım kasık ağrım var regl olacak gibi hissediyorum biraz üzgünümbu ay çok heveslenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?