- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #39.761
İnşAllah bebeğimModun sakın düşmesin, ama bir yandan da haklı buluyorum seni o yüzden özellikle etiketlenmedigin sürece modunu düşürecek bir şey olursa bence de hiç bakma. Buradaki tüm kızlar için geçerli aslında biz kendi kendimizi etkiliyoruz sürekli. Hep bardagin boş tarafına bakıp kötüyü çağırıyoruz. Pozitif olmak çok önemli insanın tüm ruh halini etkiliyorsakın modun düşmesin çok güzel haberler alacağız inşallah Eylül'de
Bazen etkileniyorum bebeğim ister istemezAaaa meloşum ne olduuuu senin modun düşmesin valla en pozitif inananlardan birisin burda
O zaman günlük olarak etiket yaparak. Nasıl olduğunu öğrenirim bendeBazen etkileniyorum bebeğim ister istemezAma iyiyim yani buradayım sadece her yazılanı okumayacağım
Böyle pozitif kaldığın sürece hem senin için hem bebis için en iyisi olacak, en kısa zamanda inşallahİnşAllah bebeğimBeni çok iyi anladın. Modumu düşürmeden sizden kopmadan burada olmamın yolu bu bence İnşAllah nasip olur
Ben burda daha çok yazmazken sen ve edanın yazışmalarını okuyordum yokluğun çok belli oluyor ama sen kendini nasıl iyi hissedeceksen tabiki onu yap canım seni seviyoruzKızlar ben arada konuşulan bazı konulardan çok etkileniyorum. Modumu düşürüyor bazı mesajlar. O yüzden sadece etiketlendiklerime bakıyorum gerisini okumuyorum. Sizin mesajınızı görüp yazmadığımı düşünmeyin. Test yaptıysanız yada bir gelişme varsa bir şey sormak isterseniz beni etiketleyin lütfen
Birşeyler oldu koyu çıkan testler silikleşti iyiceTabi tabi yap kuzum o sayılmaz
Canım bukadar dalgalanma olabiliyorBirşeyler oldu koyu çıkan testler silikleşti iyiceönceliklerinde ekliyorum canım
Son 9 testim var bakalım yine hergün yapıcam nasıl çıkıcak şaşırtıyor beni bu ay testlerCanım bukadar dalgalanma olabiliyor
Aynen yap ki vücudunu tanımış olursınSon 9 testim var bakalım yine hergün yapıcam nasıl çıkıcak şaşırtıyor beni bu ay testler
Canım böyle bir şey bende de oldu daha önce lh dalgalanmasi oluyor sanırım bu, koyulasip pik olmasını beklerken siliniyordu en son sinirlenip bıraktım çok stres yapmıştım sanırım sonrasında belirti yaşayınca tekrar yaptım testler koyulasmaya başlamıştı bir iki gün içinde pik olmuştu 26. Gün falandı. Stres yapma sakın kendine test yapmaya da devam et bence. Stres geciktiriyor iki defa bu duruma şahit oldumBirşeyler oldu koyu çıkan testler silikleşti iyiceönceliklerinde ekliyorum canım
Yok ya ben tanımak istemiyorum bana bebişim gelsin sadece vücudum yabancı olsa tanımasamda olurAynen yap ki vücudunu tanımış olursın
Tamam işte bebiş te gelecekYok ya ben tanımak istemiyorum bana bebişim gelsin sadece vücudum yabancı olsa tanımasamda olur
Valla böyle görünce stres oldum bende bu ay yumurtlama olmıcak diye düşünmeye bile başladım ya işte sırf bu yüzden ovulasyon testi kullanmadım kaç aydırCanım böyle bir şey bende de oldu daha önce lh dalgalanmasi oluyor sanırım bu, koyulasip pik olmasını beklerken siliniyordu en son sinirlenip bıraktım çok stres yapmıştım sanırım sonrasında belirti yaşayınca tekrar yaptım testler koyulasmaya başlamıştı bir iki gün içinde pik olmuştu 26. Gün falandı. Stres yapma sakın kendine test yapmaya da devam et bence. Stres geciktiriyor iki defa bu duruma şahit oldum
Bu testler sanki bozuk gibi kuzumKızlar yardımcı olur musunuz
İlk defa ovülasyona başladım. Sadece dün yapamadım. 2 saat önceden sıvı alımını kesiyorum sadece 2 damla damlatıyorum ama sürekli sıkıntılı çıkıyor niye böyle oluyo yardımcı olur musunuz?
İdrar yolu enfeksiyonu olduğum için dün gece toz şase ve motiflor fitil kullandım. Alakası olabilir mi?
@IADKmelisaa93 @fnd_50 @edahandro tweeetyyy
Ne oldu ki canım hepimiz bu sıralar boşluktayız güçlü durmaya çalışıyoruzNeden bana kimse yazmıyor ya. Çok boşluktayım. Ne yapacağımı bilmiyorum
Eski mesajları okumadım canım sorun nedir ki neden boşluktasınNeden bana kimse yazmıyor ya. Çok boşluktayım. Ne yapacağımı bilmiyorum
Biraz yorcam sizi bebeğim ama buna ihtiyacım varO zaman günlük olarak etiket yaparak. Nasıl olduğunu öğrenirim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?