- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #39.481
İnşallah birde doktor dedi septomlari yok etmeden tedaviye başlamak kısır döngü yumurta büyür ama kalitesiz olur amaç kilo vermek değil sağlıklı beslenmek ve septomlari azaltmak dediAnladım canım..evet pcos da kilon olmasa bile bir iki kilo verilmesi gerekiyor diye duymuştum. Umarım kısa zaman da güzel haberler alırsın canım
3 mü oldu kız ben kaçırdım mı biriniBende 3 defa verdim kuzum
Rahmetli oğluma ovülasyondan 10 gün sonra kan vermiştim negatifti 3-4 gün sonra pozitife dönmüştüKuzum 3 gunkalada yaptm malesef negatif
Amiiiinnn amiiin bize boll dua edinSağol canım amin rabbim kimsenin kucağını boş bırıkmasın inşallah
41 141 342 bu sekıl3 mü oldu kız ben kaçırdım mı birini
Tamam kuzum hatırladım gayet güzel maşallah41 141 342 bu sekıl
Allah rahmet eylesinRahmetli oğluma ovülasyondan 10 gün sonra kan vermiştim negatifti 3-4 gün sonra pozitife dönmüştü
Hamile parlaması neymiş ben duymadımSelam canlarımÇatlamadan sonraki 5. Günüm, adete 13 gün var. Zaman geçmiyor ya sırf test yapmış olayım diye ovulasyon yapıyorum gebelik testini en erken ne zaman yapabilirim? Gözlerime bakmaktan şaşı oldum hamile parlaması geldi mi diye
Hani ağlarsın ağlarsın gözlerindeki yaşı silersin içi sulu kalır ya balık gözü gibi. Tasvir yeteneğim harika AllahımHamile parlaması neymiş ben duymadım
O zaman eşinin de sperm sayısı çok iyi değil, ayrıca sayıdan daha önemli morfolojik yapı ve hareketliliktir. Eşinin sperm sayısı alt limite yakın ise zaten doktorlar tüp bebeğe yönlendiriyor, normal gebelik ihtimali çok düşük diyorlar. En az ml başına 40 milyon olması gerekiyor. Aynı durumu yaşadım, eşim 6 ay tedavi gördü şimdi ml başına 160 milyona çıktı, ama ilk sonucu ml başına 21 milyondu ve doktor tedaviye cvp vermezse direk tüp bebek dedi bize, ama eşim tedaviye cvp verince biz biraz daha doğal denemek istedik. Sonuç olarak sorunu sadece kendinde arama, kendine güven ve eşinin sperm sonucunu alıp bir kadın doğum uzmanına göster ve sana anlatsın. SevgilerMl başına 20 milyon
Benimde 5 Ağustos kuzumAyyy sizinle o kadar benziyor ki sürecimizsizin sat tarihi neydii benim 5 ağustos
İnşallah kuzum hepiniz mutlu ayrılacaksınız eylül ayından inşallahAmiiiinnn amiiin bize boll dua edin
Oyyyy kuzummm merak etme daha sonuç çıkmadı bakıyorumKuzum çıkmadı mı dahaMerve3553
Tam net bilmiyorum ama genelde pıhtılaşma ile alakalı sanıyorum ben de yaptırmıştım heterozigot çıkmıştı doktor pıhtılaşma çok az var demişti kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyormuş. Belki seninki de öyle bir şey olabilir ama bilmiyorum tabi emin değilimkızlar bugün genetik bölümüne pıhtılaşma için kan vermiştim onlar çıkmış doktor hemotoloji bölümüne gitmemi söyledi sinirlerim bozuldu ağla ağla bi hal oldum. Eşimde eve gelince beni öyle gördü baya üzüldü darıldık ağladık bi süre anca kendimi toparladım. Yarın için doktordan randevu alıcam ama bu sormak istedim size de bilgisi olan var mı. En alttaki değer için görüşmen lazım dedi.Test sonucumu ekliyorum Eki Görüntüle 3296365
Canımmm ben bunu atlamışım. Çok çok teşekkür ederim desteğin için inşallah sağlıkla kucağımıza alırızİçini ferah tut sakın kötüyü çağırma tamam mı hersey çok güzel olacak bunu unutma
Bu ay içinde görmüştüm yumurtlama ve değerlendirdik.Yeniden oluyor mu aynı ay içinde . ?Gebelik de olabilir tekrar yumurtlamada olabilir canım ovulasyon testi yapıyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?