- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #39.381
Bana da öyle geldi sabah tekrar yapayım dedim sonradan. Bat ıma 2 varEmin olamadım sanki idrarı fazla damlatmıssın gibi
Bu testi hiç duymadım başka testin varsa onu da yapsaydın varsa çıkardı, ben bunda gördüm güvenilir testse bence hamilesinGe5 testin markası. Bat ıma 2 gün var . Çatlamanın 12. Günü . Çok heyecanlıyım
Yine olmadıKızlar ne durumdasınız? Regl olan ya da hamile olduğunu öğrenen var mı?
@Gizem2021 @royal5596 @Taranta babu @yelif10 S seloseymo52 @turuncummm @gunesin ezgisi @yenibirhayal @Valera @Boldi @Reydiya @ozuge @sed2 @mmelissaa @eylem91 @edahandro @Smyrnasi @ilayasil @UstaOzlem @Linakiz
Kızlar sizlerin de BAT tarihleriniz yaklaştı ne durumdasınız?
@Conqueror123 @cns15 @kalburayuz @mirasanne @Keles6161
Canım kuruma çizgili olandan önce sabah yaptığım hemen eklemiştim ona bak istersen , arkadaşım koy dedi diye koydum kurumuş olanı
Freely mi kullanmıştın geçen ay
Evet yaa oyduuFreely mi kullanmıştın geçen ay
Oyyyyy ne güzel kuzumBebegım senle haftalarımız da aynı
Şuan ki halini at kuzum test oturmadan çekmişsinKızlar şaşı olucam bakmaktan sizce var mı
Verdim kuzum şükür artmış sen naptınOyyyyy ne güzel kuzumkan verdin mi bugün
Ben daha gitmedim kuzum eşim gelmedi eve kaç olmuş senin bıdıkVerdim kuzum şükür artmış sen naptın
Ah inşallah inşallah hepimiz içinBu testi hiç duymadım başka testin varsa onu da yapsaydın varsa çıkardı, ben bunda gördüm güvenilir testse bence hamilesin
140 dı aşkım 340 olmuş iyi dimiiiBen daha gitmedim kuzum eşim gelmedi eve kaç olmuş senin bıdık
Şuan da böyle sanırım yokŞuan ki halini at kuzum test oturmadan çekmişsin
Telefon çorba yazmış ya orası yokAyy çorba çok tatlı, minicik
Çok silik biri biri de yandan çekilmiş görünmüyor. Üstten net çek istersenŞuan da böyle sanırım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?