- 12 Nisan 2021
- 1.150
- 871
- 73
- 25
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #39.321
İnşallah canımHadi bakalım inşallah tutar
Dualarım sizinle inşallah bir sürü pozitif gorcez eyluldeİnşallah canımhamilelerin duası kabul olur derler dua et
Bana diyorsan o ben değilim canımMelisa tabloda bebek işareti gördüm canım gebe mi kaldınn
AnladımmO akıntı olayı son bir haftadır var gibi yani adetim gecmisti akıntı olduğunda. Benim için bariz bir gebelik belirtisi olmadı çünkü çok fazla değil
Sen profilini mi değiştirdin canım onun profilinde tonbiş kız resmî vardıBana diyorsan o ben değilim canımReglimin 2.günündeyim
Evet 5+1 oldu bugün tahminimce, teşekkür ederimAnladımmbenimde çok değil 1 damla falan ancadır yumurtlama günümde bitti aslında ama ben onuda takip edeyim teşekkür ederim:) sizin gebelik daha yeni mi ? Hayırlı olsunn inşallah
Maşallah kuzumKızlar betam çıkmış ebeyi aradım 1000 üzeri dedi. Bende bin kaç dedim malesef saglık ocakları 1000den fazlasını ölçmüyormuş üç gün önce 290 çıkmıştı
Bu sabahtan itibaren daha yeni başladım okumaya yineBende anlamıyorum canım. Vücudumuz resmen oyun oynuyor. Bu ay öyle şeyler yaşadım ki kesin hamileyim dedim ama olmadı. Sebebi ne bilmiyorum
Hadi bedava test diye yapmış oldunBu sabahtan itibaren daha yeni başladım okumaya yineBen de bu ay kesin hamileyim demiştim ama olmadı kısmet. Önümüzdeki ay olacak inşallah (Adet olunca bi gevşeme geldi bana )
Bu arada benim ateş nasıl çakıldı. 36.5muş demek benim adet ateşim. Vay hakkaten bedava test bu ateş ölçmek
kız su ates olayını bi ben anlamadım heralde aletin nasıl oldığu farkediyormu yazılarda dil altı falan okudum hep normal kolaltından sabah ateşime baksam olurmu :)Bu sabahtan itibaren daha yeni başladım okumaya yineBen de bu ay kesin hamileyim demiştim ama olmadı kısmet. Önümüzdeki ay olacak inşallah (Adet olunca bi gevşeme geldi bana )
Bu arada benim ateş nasıl çakıldı. 36.5muş demek benim adet ateşim. Vay hakkaten bedava test bu ateş ölçmek
Benim 290 dı canım en son aklıma gelmedi hiçMaşallah kuzumbenim bildiğim şöyle kuzum söylüyorsun yüksek olduğunu ona göre bakılıyor
Olsun küsürü boşver çok güzel artmış kuzumBenim 290 dı canım en son aklıma gelmedi hiç
Evet canım o bendim profil değiştirdimSen profilini mi değiştirdin canım onun profilinde tonbiş kız resmî vardı
He tamam canım tabloda görünce seni hamile sandımEvet canım o bendim profil değiştirdim
Bende mayıs ayında kimyasal geçirdim kuzum şimdi tekrar hamileyim Allah sana da nasip etsin bu sefer sağlıklı gibi duruyor rabbim nasip eder inşallah sağlıklı bebiş sana da bana da kuzum seni çok iyi anlıyorumAteş basması dün vardı ama bugün sağ kasığımda bıçak saplanması oldu böyle birden geçen ay kimyasal geçirdiğim için çok hatırlayamadım bana neler olduğunu ama göğsümde de böyle bi batma hafif sızı var sanki hadi inşallah bu ay sorunsuz olur
Merve canım test koyulmuş kuruyuncaTamam kuzum o zaman kolay gelsin sana
Bence bebiş var canım umarım kuruma değildir ortasında beyazlık var mı ikinci çizginin ona bak bakayımmm kuzumMerve canım test koyulmuş kuruyunca
Neresine bakayım canım bak ekleyeyimBence bebiş var canım umarım kuruma değildir ortasında beyazlık var mı ikinci çizginin ona bak bakayımmm kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?