- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #39.281
Reflüm olduğu için midem genelde rahatsız oluyor. Aç kalınca mide yanması belirtim hala devam ediyor o zamandan bericanım mide rahatsızlığı devam etti mi sonraki günlerde?
Olsun yine de çok şükür güzel artmış maşallah olmazsa yarın özelde verirsin sonuç da daha hızlı çıkarEvet işte bilmemek üzdü beni bilseydim binden fazlasını göstermedigini özelde verirdim
Maşallah çok güzel artmış canımKızlar betam çıkmış ebeyi aradım 1000 üzeri dedi. Bende bin kaç dedim malesef saglık ocakları 1000den fazlasını ölçmüyormuş üç gün önce 290 çıkmıştı
anladım çok geçmiş olsun canımReflüm olduğu için midem genelde rahatsız oluyor. Aç kalınca mide yanması belirtim hala devam ediyor o zamandan beri
Canımı yakmayiö artık perşembe gider kesemi görürüm allah nasip ederse kuzumOlsun yine de çok şükür güzel artmış maşallah olmazsa yarın özelde verirsin sonuç da daha hızlı çıkar
O da doğru, youtubeda op. dr. ayşe duman da bir videosunda beta vermenize gerek yok aslında erken öğrendiğiniz için doktorlar usulen istiyor gibi bir şey demişti, 5-6.haftada giderseniz zaten gerek kalmıyor diyor ekstra durum olmadığında ama biz sabırsısız en azından benCanımı yakmayiö artık perşembe gider kesemi görürüm allah nasip ederse kuzum
Teşekkür ederimanladım çok geçmiş olsun canımbenimki yanmadan çok batma ve şişkinlik gibi ama anlayamadım neden belki de hormonlardandır
Çatlamış görünüyor ama yine de bırakmadan günaşırı devam edin benceKızlar üstteki dün alttaki de bugün . Sizce yumurta çatlamış mıdır ?
Amin kuzum amin inşallah güzel haberler ile gelelim inşallahO da doğru, youtubeda op. dr. ayşe duman da bir videosunda beta vermenize gerek yok aslında erken öğrendiğiniz için doktorlar usulen istiyor gibi bir şey demişti, 5-6.haftada giderseniz zaten gerek kalmıyor diyor ekstra durum olmadığında ama biz sabırsısız en azından benben de perşembe gideceğim inşallah görürürüz keseleri sağlıcakla
AmiiinAmin kuzum amin inşallah güzel haberler ile gelelim inşallah
Çatlamış çıtlamış canımKızlar üstteki dün alttaki de bugün . Sizce yumurta çatlamış mıdır ?
Kuzum Şuan bir şey konuşmak için çok erken. Benimkini biliyorsun yüksek gitti son anda çakıldı. Son güne kadar bekleyelimGunaydın canlarım benim ateş böyleli nasıl sizce @melisaa93 @Merve3553fnd_50 ve melegim can a özelden yazdım o ayrı ilgileniyor sagolsun
Maşallah kuzum maşallahMeriba biz geldiiikk
@IADK @melisaa93 A Afratafracmelegim can edahandro fnd_50 @Niqu golden-snitch @tweeetyyy Zumruduanka96 @Merve3553 @hamileyimmmm ve aklıma gelmeyen bebişlerim
Ff App programı beni hiç yanıltmadı kuzum yumurta henüz çatlamamış gibi birkaç güne netleşirmelegim can fnd_50 canlarım tabloma bakar mısınız? Biri çizgiyi çekti diğer uygulama cekmediEki Görüntüle 3296006 Eki Görüntüle 3296007
Canım sıvı alımına bağlı olabilir. Kaçıncı günün bugün? Yarın da takip et. Koyulaşacaktır diye tahmin ediyorum. Sıvı alımına dikkat et ve aynı saatte yapmaya çalış@melisaa93edahandro ya benım bi tık moralım bozuldu galıba neden ovulasyonum bugün böyle çıktı dünkünden silikleşmiş baksanıza alttaki bugün ovulasyon
Oy yerim o pembiş çizgiyiMeriba biz geldiiikk
@IADK @melisaa93 A Afratafracmelegim can edahandro fnd_50 @Niqu golden-snitch @tweeetyyy Zumruduanka96 @Merve3553 @hamileyimmmm ve aklıma gelmeyen bebişlerim
Kız sen bitkin misin@melisaa93edahandro ya benım bi tık moralım bozuldu galıba neden ovulasyonum bugün böyle çıktı dünkünden silikleşmiş baksanıza alttaki bugün ovulasyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?