- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #39.261
Tamam balım öyle yapayım bakalım çatlamayı yakalamak istiyorum sonra test için gün sarıcam yaaaSen test yapmaya devam et. Vücudumuz her zamaaan aynı tepkiyi vermiyor. Yediğimiz içtiğimiz, stres di şuydu buydu derken düzen değişebiliyor. Bakarsın yarın aniden pik olmuş.
Ateş basması , pelvik ağrı , bel ağrısı , vajina da batma hissi , gaz sancısı , baş ağrısı bunları not almışım kuzum bendeDöllenmenin 4-5. Günü belirti hisseden var mı arkadaşlar
Ohhh mis gibi şimdiEvet çok iyi oldu valla içim kararmıştı ismimden
Ben de istemsiz sürekli tutmak istiyorum ama engelliyorum kendimiCanım bu dediğinizi dün yaşadım iki kere hapşırdım kasıklarım öyle bi batma oldu ki refleks olarak kasığımı tuttum herkes birşey mi oldu diye sordu siz hamile misiniz
canım mide rahatsızlığı devam etti mi sonraki günlerde?Döllenmeden 3 gün sonra sol pelvik ağrı, 4 gün sonra da baş ağrısı yorgunluk kaydetmisim. Sonraki en yakın belirti kaydedisim 8. Gün olmus. Uyku bozukluğu, sık idrara çıkma, göğüs hassasiyeti, mide yanmasi, pelvik rahatsızlık kaydetmisim
İnşallah Rabbim sana sağlıklı hayırlı doğal gebelik nasip ederBen de çok üzülüyorum. Benim eşim tüp bebek tedavisine de yanaşmıyor.
Tamam işte Süper kuzumKızlar betam çıkmış ebeyi aradım 1000 üzeri dedi. Bende bin kaç dedim malesef saglık ocakları 1000den fazlasını ölçmüyormuş üç gün önce 290 çıkmıştı
Maşallah 3 kattan fazla artmış belki daha da fazladırKızlar betam çıkmış ebeyi aradım 1000 üzeri dedi. Bende bin kaç dedim malesef saglık ocakları 1000den fazlasını ölçmüyormuş üç gün önce 290 çıkmıştı
Sagol kuzum inşallah ama 1000 kaç çıktıgını ögrenemedigime üzüldümTamam işte Süper kuzumsağlıkla büyüsün minnoş
Evet işte bilmemek üzdü beni bilseydim binden fazlasını göstermedigini özelde verirdimMaşallah 3 kattan fazla artmış belki daha da fazladır
Sagol kuzum inşallah ama 1000 kaç çıktıgını ögrenemedigime üzüldüm
Masallah masallah çok güzelKızlar betam çıkmış ebeyi aradım 1000 üzeri dedi. Bende bin kaç dedim malesef saglık ocakları 1000den fazlasını ölçmüyormuş üç gün önce 290 çıkmıştı
Doktorum pazrtesi kan ver sonuç çıkınca gel dedi belki 1300 felan ise dahada artsın perşembeye gidecem inşallah kese görmeyeOlsun kuzum önemli 1000 geçmiş şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?
Yaaa süper haberrrrKızlar betam çıkmış ebeyi aradım 1000 üzeri dedi. Bende bin kaç dedim malesef saglık ocakları 1000den fazlasını ölçmüyormuş üç gün önce 290 çıkmıştı
Ayyy ne güzelKızlar betam çıkmış ebeyi aradım 1000 üzeri dedi. Bende bin kaç dedim malesef saglık ocakları 1000den fazlasını ölçmüyormuş üç gün önce 290 çıkmıştı
Ay İn şa Allah o zaman dediği gibi etDoktorum pazrtesi kan ver sonuç çıkınca gel dedi belki 1300 felan ise dahada artsın perşembeye gidecem inşallah kese görmeye
Çok güzel maşallah canımKızlar betam çıkmış ebeyi aradım 1000 üzeri dedi. Bende bin kaç dedim malesef saglık ocakları 1000den fazlasını ölçmüyormuş üç gün önce 290 çıkmıştı
Amin kuzum yarın senden de net çizgi görmek nasip olsun inşallahÇok güzel maşallah canımAllah sağlıkla devam ettirsin inşallah
Amin kuzumAmin kuzum yarın senden de net çizgi görmek nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?