- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #39.241
Şimdi düzenledim baksana bu canım yaFoto yok canım
Teşekkür ederim çiçeğimmm
Evet evet mayıs oluyorAaa ben onu hiç düşünmedim mayıs mı oluyormuşinşallah canım gelmek istiyorum
Canım kaçıncı günün pik değil öncelikle bence , sen her ihtimale karşı bugünü değerlendir inş dünü de değerlendrmişsimdir, test yapmaya devam et sonrasında tam pik te görebilirsin . bu ay benimde böyle oldu adetten sonra 3. Gün çok koyu oldu ama tam da pik değildi, ertesi gün silikleşti tamamen, 5,6 gün sonra tam pik oldu. Yani değerlendirmeni yap ama testi bırakma sakınkızlar en üstteki dün ortadaki sabah alttakide şimdi yaptığım ovulasyon aşırı bel ağrısı ve adet olcuakmış gibi hafif kaşık ağrısı olduğu için ovulasyonu şimdi tekrarladım noldu yanı sıvı alıkonacak 2 saat durdurdum bu çatladımı pikmiydi dün acaba
Anneler günü nezamandı babalar gününe yetişiyorEvet evet mayıs oluyor
Bence de pik olmamış daha. Bazen böyle olabiliyor. Bir bakmışsınki bir anda pik olmuşkızlar en üstteki dün ortadaki sabah alttakide şimdi yaptığım ovulasyon aşırı bel ağrısı ve adet olcuakmış gibi hafif kaşık ağrısı olduğu için ovulasyonu şimdi tekrarladım noldu yanı sıvı alıkonacak 2 saat durdurdum bu çatladımı pikmiydi dün acaba @melegim can
Sabhkide düne göre açık renk canım hatta meslisada dedi ama aşırı bi bel ağrım var şuan da ondan yapayım dedim bılemedim deBence de pik olmamış daha. Bazen böyle olabiliyor. Bir bakmışsınki bir anda pik olmuş
Dün başladım değerlendirmeye canım silik görünce sabahki yaptığıma göre dedim heralde bu tam olmadan çatladı yada yumurta kayboldu bel ağrım çok var ondan tekrar dan yaptımCanım kaçıncı günün pik değil öncelikle bence , sen her ihtimale karşı bugünü değerlendir inş dünü de değerlendrmişsimdir, test yapmaya devam et sonrasında tam pik te görebilirsin . bu ay benimde böyle oldu adetten sonra 3. Gün çok koyu oldu ama tam da pik değildi, ertesi gün silikleşti tamamen, 5,6 gün sonra tam pik oldu. Yani değerlendirmeni yap ama testi bırakma sakın
Anneler günü mayısta, karnımızda oldukları için hediyeyi hak ediyor olucaz direktAnneler günü nezamandı babalar gününe yetişiyor
Bu ne işe yarıyor canımHamiş kalmaya çalışan kızlarım size öneri vericem bu ilacı deneyin ben iki kere kullandım hatta ikinci kullanmam da ilk aldığım kutudan 5 tane vardı onu kullandım bence işe yarıyor iki kere hamile kaldım bi yararım olur dedim
Tamam değerlendirmen süper olmuş , ama bence tekrar pik göreceksinDün başladım değerlendirmeye canım silik görünce sabahki yaptığıma göre dedim heralde bu tam olmadan çatladı yada yumurta kayboldu bel ağrım çok var ondan tekrar dan yaptım
12 mayısmış baktımAnneler günü mayısta, karnımızda oldukları için hediyeyi hak ediyor olucaz direkt
Canım bu dediğinizi dün yaşadım iki kere hapşırdım kasıklarım öyle bi batma oldu ki refleks olarak kasığımı tuttum herkes birşey mi oldu diye sordu siz hamile misinizGeçmiyor ki kuzumyani mesela bugün normal oturuyordum kalktım ayağa birden saplandı. Hiç belli olmuyor yani. Hapşırırken de öyle. Benim bel ağrım daha fena batıyor bana. Hele bugün. Uzun zaman sonra okula gittim dönem açıldı ya kopuyor belim
Hadi bakalım herşeyiyle hazırım ama bel ağrım fenaTamam değerlendirmen süper olmuş , ama bence tekrar pik göreceksin
Canım bana çok streslisin gibi geliyor, biraz akışına bırak inan senin için daha iyi kendini bu kadar sıkma, bebişin seninle ise zaten bat yaklaşınca ortaya çıkacak, sen huzurlu ol ki bebeğin de sağlıkla tutunsun. Sen çok stres yapıyorsun gibi geliyor banaCanım bu dediğinizi dün yaşadım iki kere hapşırdım kasıklarım öyle bi batma oldu ki refleks olarak kasığımı tuttum herkes birşey mi oldu diye sordu siz hamile misiniz
Sen test yapmaya devam et. Vücudumuz her zamaaan aynı tepkiyi vermiyor. Yediğimiz içtiğimiz, stres di şuydu buydu derken düzen değişebiliyor. Bakarsın yarın aniden pik olmuş.Sabhkide düne göre açık renk canım hatta meslisada dedi ama aşırı bi bel ağrım var şuan da ondan yapayım dedim bılemedim de
Döllenmeden 3 gün sonra sol pelvik ağrı, 4 gün sonra da baş ağrısı yorgunluk kaydetmisim. Sonraki en yakın belirti kaydedisim 8. Gün olmus. Uyku bozukluğu, sık idrara çıkma, göğüs hassasiyeti, mide yanmasi, pelvik rahatsızlık kaydetmisimDöllenmenin 4-5. Günü belirti hisseden var mı arkadaşlar
Kuzum hamile kalmayı kolaylaştırıyor yumurta kalitesini arttırıyorBu ne işe yarıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?