- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #39.181
Kullan kullan kuzum bırakmaBen 3 ay kullanırım diye tahmin ediyorum kuzum
24ünde yumurtlama oldu, 6 Eylül bat canım. Yumurtlamadan 2 gün sonra kasık ağrım başlamıştı benim batıyor gibi oluyordu 4-5 gün önce öksürürken bile bi ağrı oluyorduKuzum hayırlı olsun sağlıkla al kucağına. Bat ne zaman ? Ben iki adet dönemi ortasındayım yani 16. Gündeyim 14 de pik olurdu ya da 13 de. Yumurtlama ağrısını cuma yaşadım baya belirgindi. Sol alt tarafıma iğne battı sanki 20 saniye sürdü. Biraz şaşırdım. Ben erken test yapmıyorum geçerse yaparım. Zaten karışığız bu aralar gebelikte düşünmedim açıkcası sadece korunmuyorz
Ben buna bile takmıştım herkes kabızım yazıyordu ben de aksine ishal olmuştum. Bir anormallik mi var diyeKimini kabız kimini ishal yapıyorprogeteron kullanıyorum ya o yaptı galiba
Ayyy ne zaman geçti sende kuzum kasıklarımda hep bi baskı ve ağrı hareket edemiyorum sanki kum döküyor gibi batıyorNormal kuzum normal
Geçmiyor ki kuzumAyyy ne zaman geçti sende kuzum kasıklarımda hep bi baskı ve ağrı hareket edemiyorum sanki kum döküyor gibi batıyor
Yok demiBen buna bile takmıştım herkes kabızım yazıyordu ben de aksine ishal olmuştum. Bir anormallik mi var diye
AhahhaahahYok demiben okudum progesteron yüksekligi kabız ishal yapar diyor
Yok kuzum ben o batmaları demiyorum onlar olsun tabi de devamlı adet sancısı hiç kesilmiyor o ağrıdan bahsediyorum. Benim oğlanda başladı birinci sınıfa bende onunlaydım bugün hep ayakta beni de zorladı ya kıyamam geçmiş olsun dinlen bol bolGeçmiyor ki kuzumyani mesela bugün normal oturuyordum kalktım ayağa birden saplandı. Hiç belli olmuyor yani. Hapşırırken de öyle. Benim bel ağrım daha fena batıyor bana. Hele bugün. Uzun zaman sonra okula gittim dönem açıldı ya kopuyor belim
Heh iyi o zamanYok demiben okudum progesteron yüksekligi kabız ishal yapar diyor
Tamam birtanem. Eşime söylim alsın. Sabah eve gelince içtim 1 tane 3 saattir aralıksız uyuyorum. Hala uykum var, sanırım ilaç yaptı.Canım prilam 2-3 günde ancak etkisini gösteriyor. Zencefilli şeker bulun o işe yarıyor doktorum tavsiye etmişti ayrıca prilamı 4 kereye kadar alabiliyorsun ben gece 2 tane alıyordum öğleyle ikindi arası acıktığım zamanda 1 tane daha içiyordum ilacı içmekten sakın çekinme kusmak insanın enerjisini sömürüyor zaten. Hatta çok kötü olursanda acile gitmekten çekinme ben 3-4 defadan fazla kusarsam direk gidip serum taktırıyordum
O ara ara oluyor kuzum hatta bazen ağlatıyor. Beni geçen hafta ağlattı tabi ben biraz korkudan da ağlıyorumYok kuzum ben o batmaları demiyorum onlar olsun tabi de devamlı adet sancısı hiç kesilmiyor o ağrıdan bahsediyorum. Benim oğlanda başladı birinci sınıfa bende onunlaydım bugün hep ayakta beni de zorladı ya kıyamam geçmiş olsun dinlen bol bol
Canım şuan işteyimTestin şuanki halini atar mısın kuzum
Hayır hayır geç kalmadınızz bugünü yarını ve sonraki günü değerlendirin mutlakaKızlar dün gece ovülasyon testi tam piki gördü ama misafir vardı kalacakları tuttu ve biz değerlendiremedik.. şimdi hafif hafif silikleşmeye başladı değerlendirsek geç kalmış sayılmıyoruz sanırım dimi ya …
Anladım canım ya vücutlar farklı farklı bakalım birkaç güne belli olacak sen kan testi vereceksin dimi hemen bu arada başka çocuğun var mı yoksa ilk miGariptir ki benim hiiiç akıntım yok henüzama burda gördüğüm çoğu arkadaşta vardı öyle bir akıntı canım
Bende de hiç yoktu kuzum 2 3 gündür var akıntımöGariptir ki benim hiiiç akıntım yok henüzama burda gördüğüm çoğu arkadaşta vardı öyle bir akıntı canım
Bende gece öyleydim kuzum ya kaç kere uyandım ay bişey mi oldu ayy çok ağrıyor dış gebelik mi bu sefer de kese görmeden içim rahat etmicek benimO ara ara oluyor kuzum hatta bazen ağlatıyor. Beni geçen hafta ağlattı tabi ben biraz korkudan da ağlıyorum
Benim de yüzümde pek sivilce çıkmaz benim de çıkmıştı ama gebelikten mi bilmiyorum o ara cips ve çekirdeği çok kaçırmıştimBelirtilere fazla takılmıyorum aslında ben bazen bazı ağrılara ama birkaç gündür yüzümün ortasında çıkan sivilce geçmiyor bende sadede adette çıkar bir günde geçer birde akıntı yine adete bir iki gün kala gelir sanki erken başladı bişeyler . Herşeyi geçtim sivilceye şaşırdım3 gündür durdu kaldı inşallah gebeliktir
Tamam kuzum o zaman kolay gelsin sanaCanım şuan işteyim
Böyle önemli şeyleri bana mail atın diyorum ama nereye konuşuyorum. (önce azıcık kızayım)Canım arkadaşlarım artık ismimin değişmesi gerektiğini sizler sayesinde farkına vararak değiştirdim ben bitkin96 adımı değiştirdim diye unutmayın beni bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?