- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #39.141
Sen benim sabahki testimi görmedin miHaydi yap yapp
Yok görmedim kuzum resmî varmı ay kaçırmışımSen benim sabahki testimi görmedin mişimdi işteyim anca akşama yapabilirim canım erken gebeliğe gerek var mı acaba birde freely gölge çıkarıyor mu acaba ilk yarım saat biliyor musun
YaaaGünaydın güzel teyzelerim.bir maşallahınızı alırım. Doktor her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Darısı bebek bekleyen herkesin başına inşallah.
Eki Görüntüle 3295983
Benim çok bi agrım yok canım hafif gögüslerim hassas arada birde kasıklarım batıyor kuzum mide bulantım yok henüz. Ama ben mfk fodega kullanıyorum onun içinde zencefil var o etkiliyor olabilir@golden-snitchmelegim can kızlar ağrılarınız ne durumda benim çok fazla kasık ağrım var sol böbreğine doğru bile vuruyor o derece bide belimde sol taraf kopuyor hiç iyi değilim hafif mise bulantılarım başladı normal mı bu kadar ağrı ben emin olamıyorum diğer gebeliklerimde böyle ağrım olmuyordu hiç
çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı kusuruma bakmayın gözleriniz bozulmasınYok görmedim kuzum resmî varmı ay kaçırmışım
Yani durduk yerde acıma değil de yanlışlıkla elim değse bile acıyorduYaaa öyle mi benim o kadar değil gün içinde hafif sızlıyor ara ara
Ben bundada görüyorum ya benim gözlerim bozuk yanlış görüyorum yada var yanıçevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı kusuruma bakmayın gözleriniz bozulmasın
Hımmm unuttum aşırı karın agrısı yaşıyorum iki gündür çok kötüde ishal oldum kuzumBende gidicem akşam vermeye tekrar kuzum kalkamıyorum ayağa kalktığım gibi karnımda çok sancı oluyor
Bebeğimmmm nasılsınnnnHımmm unuttum aşırı karın agrısı yaşıyorum iki gündür çok kötüde ishal oldum kuzum
Gölge çok gölge dimi freely yaptın mı sen hiç canımBen bundada görüyorum ya benim gözlerim bozuk yanlış görüyorum yada var yanı
Ordakı testler burdanyok ne yazıkki canım yapmadım yüzden yanı evet gölge görünüyo ama acaba yanıltma payı nedır bızım kızlar bılır gölge yapıyomu kozlar bı aydınları verın biziGölge çok gölge dimi freely yaptın mı sen hiç canım
Freely kullanan var mı arkadaşlaaaaar aydınlanmaya ihtiyacımız varOrdakı testler burdanyok ne yazıkki canım yapmadım yüzden yanı evet gölge görünüyo ama acaba yanıltma payı nedır bızım kızlar bılır gölge yapıyomu kozlar bı aydınları verın bizi
Yakındır aydınlanmamız hissediyorumFreely kullanan var mı arkadaşlaaaaar aydınlanmaya ihtiyacımız var
Hayırlı olsun yeni ismin güzel gözlüm iyiyim çok şükür beta verdim eger güzel çıkarsa dahada iyi olcam inşallahBebeğimmmm nasılsınnnnhamişim benim
Teşekkür ederim balımmmmHayırlı olsun yeni ismin güzel gözlüm iyiyim çok şükür beta verdim eger güzel çıkarsa dahada iyi olcam inşallah
Benim perşembe günü yaptığım test de böyleydi, pazar günü tam gördüm. İnşallah seninki de öyle olurçevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı kusuruma bakmayın gözleriniz bozulmasın
Saglık ocagında verdigim için ilk ordan devam ediyorum sabaha çıkar büyük ihtimal kuzummTeşekkür ederim balımmmmay hadı güzel güzel sonuçların çıksın ne zaman çıkıcak peki
Yarını heyecanla beklicez o zamanSaglık ocagında verdigim için ilk ordan devam ediyorum sabaha çıkar büyük ihtimal kuzumm
Yok balım bugün yapma bence yarın yapBenim evet 8. Gün canım erken gebelik mi yapsam bilemedim şimdi
Bu ağrılar normal mi korkutuyor beni cidden kuzumBenim çok bi agrım yok canım hafif gögüslerim hassas arada birde kasıklarım batıyor kuzum mide bulantım yok henüz. Ama ben mfk fodega kullanıyorum onun içinde zencefil var o etkiliyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?