- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #39.081
Bat çoktan geçti kuzum 3 gün önceydi bat yumurtlamanın 16 günündeyim şuan balım yeni geldi aklıma ama magnezyum eksikliği de ağrı yapıyordu kramp yapıyordu belki de eksik şuan cuma günü randevu almıştım gidince ona da baktırayımBat ne zamandi canım, benim bat günü adet ağrısı gibi ağrım olmustu
41Ne zaman gideceksin canım en son kaç çıkmıştı senin unuttum
Bende ara ara sızlama oluyor canım bide sütyen takamıyorum acıyor ağrıdan ziyada acı varHamiş olup gögüs ağrısı yaşayanlara bir sorum olacaktı sürekli mi agrıdı yoksa ara ara mı gelip gidiyordu
Ben de dayanamıcam galiba bugün vericem.Kan verip artısını takıp edebılrsın kuzum ben iki kere verdim bugün 3.vericem
Hadi inşallah güzel haberler ver akşam 9 gibi giderim bende bugün de canım41
141
Bakalım bugün kaç olacak
Pek belli olmuyor canım maalesefİnşallah yarın belli olur
Kuzucum düzenli artışın olmuş hiç bir daha verme bir iki hafta bekle sonra kan ver 1500 2000 olmadan göremiyorlar ultrasonda muallakta kalırsın hep41
141
Bakalım bugün kaç olacak
Ver balım iki günde bi takibini yaptırırsın ben battan bir gün önce verdim kan senin ne zamanBen de dayanamıcam galiba bugün vericem.
O zaman bütün değerlere şöyle iyice bi baktırıp doktora göstermek gerekiyor sanırımYok kuzum daha doktor bulamadım kendime araştırma içerisindeyim. Evet seninkiler normal bence kuzum bizde de magnezyum eksikliği olabilir şimdi aklıma geldi bak daha önceki hamileliğimde bi ara olmuştu ilaç içince düzelmiştim
Kuzum bence var şuan yumurtlamadan sonra 8 gündesin zaten demi benim 9 gün gölge gibiydi inanmakla inanmamak arasında kalıp gidip erken aldım onda çıktıPek belli olmuyor canım maalesef
Çok normal değil miHiç önemli değil kuzum benimEvet pembeleşti çok şükür inşallah böyle devam eder. Akşam söyleyeceğim çok heyecanlı Belki akşam kan vermeye gideriz hem, bat’a 2-3 gün var ama yerimde duramıyorum ya.
Aa evet bak olabilir, sakın endişelenme her hamilelik farklıdır sonuçta, pozitif dusunelim pozitif olsun her şeyBat çoktan geçti kuzum 3 gün önceydi bat yumurtlamanın 16 günündeyim şuan balım yeni geldi aklıma ama magnezyum eksikliği de ağrı yapıyordu kramp yapıyordu belki de eksik şuan cuma günü randevu almıştım gidince ona da baktırayım
Evet canım aynen öyle yapmak lazımO zaman bütün değerlere şöyle iyice bi baktırıp doktora göstermek gerekiyor sanırım
Rapor yazmam lazım zaten devam ediyorum. Sadece garibime gittiŞimdi sakin oluyorsun ve hiç bir şey olmamış gibi hayatına devam ediyorsunUnut ne yaşadığını. Belirti olarak düşünme. Zamanı gelince test yapar öğrenirsin Umutlanıp negatif görmek daha üzücü oluyor
Gölge görür gibiyim ama görmek istediğim için mı gerçekten var mı bilemiyorum. Şüpheye düşürmeden koyulaşsın inşallahPek belli olmuyor canım maalesef
Bugün akşam eşim tekrar gidelim kan verelim diyor oda merak ediyor kıyamam aslında vermicektim artık ama o öyle diyince tamam dedim inşallah güzel bi değer görürüm yine ağrıları unuturumAa evet bak olabilir, sakın endişelenme her hamilelik farklıdır sonuçta, pozitif dusunelim pozitif olsun her şey
Bugün mü bu canımPek belli olmuyor canım maalesef
2-3 gün var sanırım bat’a kuzum. Ovu yapmadığım için tahmini böyleVer balım iki günde bi takibini yaptırırsın ben battan bir gün önce verdim kan senin ne zaman
gayet güzel bebeğim çok severim bende Zümrüdü Anka'yı :) Simurg adı aynı zamandamelisaa93 anka96 nasıl ama Anka kuşu vardıya o geldi aklıma anlamı çok güzel Anka Kuşu Ne Anlama Gelir? Küllerinden doğan anka kuşu tekrardan var oluşu, dirilişi temsil eder. Kendini yakıp küllerinden yeniden doğan anka kuşu sabrı, yenilmemeyi, mücadele etmeyi ve emek vererek tekrardan dirilmenin sembolüdür. Ulaşılması güç bir ideali temsil eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?