- 3 Şubat 2022
- 1.226
- 2.410
- 83
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #39.061
Canım bir türlü yazamadım. Başım çok kalabalıktı. Çok şükür koyulaşmışMeriba biz geldiiikk
IADK melisaa93 A Afratafrac @melegim can @edahandro @fnd_50 @Niqu golden-snitch @tweeetyyy Zumruduanka96 Merve3553 @hamileyimmmm ve aklıma gelmeyen bebişlerim
Bende yumurtlamanın 16.günü kuzum içimizi ferah tutalım gidip kan verince görücez inşallah kuzumİnşallah canım ya korkuyorum bi yandan bi yandan yerleşiyor diyorum ondan böyle ama 16 günümdeyim ben yumurtlamamın hala bu kadar ağrı normal mi diyorum
İnşallah yarın belli olurTünaydın canımmm işe geldim ve hiç bakamadım sayfalar dolmuuuuş , sabah test yaptım tabiki ama pek belli olmuyor yine canım
Takipli doktorun varsa en azından mesaj atıp sorsan için rahatlar en azından bebeğim.Evet kuzum benimde öyle yapıyordu çekiyordu bacağım yürütmüyordu bugün 16 gün artık yerleşmiştir diye düşünüyorum canım ya
Hiç önemli değil kuzum benimCanım bir türlü yazamadım. Başım çok kalabalıktı. Çok şükür koyulaşmışsağlıkla büyüsün inşallah. Eşine de söyle bugün çizgi belirgin bence beraber yaşayın bu heyecanı doğru düğünmüşsün.
Kan verip artısını takıp edebılrsın kuzum ben iki kere verdim bugün 3.vericemHiç önemli değil kuzum benimEvet pembeleşti çok şükür inşallah böyle devam eder. Akşam söyleyeceğim çok heyecanlı Belki akşam kan vermeye gideriz hem, bat’a 2-3 gün var ama yerimde duramıyorum ya.
Bende avrupa tarafındayım. Avcılar bana uzak kalıyor keşke yakın olsaydı ihtitacım olunca bende giderdim Devletten dr önerisi veren birini bulamıyor insan her zamanCanım avcılar Murat Kölük hastanesinde Nurhan Kahraman var gerçekten mükemmel
O zaman akşam erkenden halledeceksiniz yatana kadarsa beklemıs olucaksınValla evdeyim erken kalkma sorunum falanda yok ama yinede yapamıyorum her gün ya çok zorluyor beni gecenin bir yarısı duş olayı beklemek gerekiyor zaten geç yatan insanlarız duşa girmeden uyuyuncada çok rahatsız oluyorum
Ml başına 20 milyonEşine söyle sperm testi versin bakalım, kendinde ne kadar iş varmış!!! Leylacım, hiç bir kadın bu şekilde konuşmayı hakketmiyor!
Ben de çok üzülüyorum. Benim eşim tüp bebek tedavisine de yanaşmıyor.Üzülme, İnşallah bir dahaki sefere sağlıklı gebelik haberi verirsin bizeBen 42 yaşındayım, 40 yaşında evlendim hiç çocuğum yok... Profesör ünvanım geldi bir baktım, herkesin yuvası çocuğu var, ama benim sadece kariyer... Öyle hızlıca evlilik kararı alıp evlendim 2 yıldır çocuk için uğraşıyoruz, inana her adet olduğumda yüreğim parçalanırdı, ama artık diyorum ki çok şükür yumurtam var ve halen rutin adet oluyorum. Demekki çocuğum da olabilir Ekim ayına kadar böyle doğal deneyeceğim, olmazsa tüp bebek deneyeceğim
Ya o ismide kabul etmiyo vallaha ben değiltiremicem galibaGÜNDE 3 kez yapan sana nolduuu
Bat ne zamandi canım, benim bat günü adet ağrısı gibi ağrım olmustuBende çok sık çıkıyorum ama seninkisi biraz daha fazlaymış dinlemedik ağrı değil bu kuzum bildiğin adet sancısı gibi hemde bi tık fazlaaşkım gidip kan vercem eğer dayanamazsam acile gidicem
Gerçekten mükemmel bir doktor yaBende avrupa tarafındayım. Avcılar bana uzak kalıyor keşke yakın olsaydı ihtitacım olunca bende giderdim Devletten dr önerisi veren birini bulamıyor insan her zaman
Şimdi sakin oluyorsun ve hiç bir şey olmamış gibi hayatına devam ediyorsunmelisaa93 kuzucum garip birşey oldu. Ne zaman yumurtlama oldu bilmiyorum ama cuma cumartesi ya da pazar. Sol kasığımda iğne batması gibi 20 saniye süren bir ağrım oldu. Çok garipti
Yok yani öyle bir ağrı değil bendeki dolgunluk var ve elimi değdiğinde ağrı oluyor o kadarHamiş olup gögüs ağrısı yaşayanlara bir sorum olacaktı sürekli mi agrıdı yoksa ara ara mı gelip gidiyordu
Ne zaman gideceksin canım en son kaç çıkmıştı senin unuttumBende yumurtlamanın 16.günü kuzum içimizi ferah tutalım gidip kan verince görücez inşallah kuzum
Yok kuzum daha doktor bulamadım kendime araştırma içerisindeyim. Evet seninkiler normal bence kuzum bizde de magnezyum eksikliği olabilir şimdi aklıma geldi bak daha önceki hamileliğimde bi ara olmuştu ilaç içince düzelmiştimTakipli doktorun varsa en azından mesaj atıp sorsan için rahatlar en azından bebeğim.
Benim şu anki ağrılarım normal mi o zaman daha bat gelmedi?
Benim de böyle olmuştu sonrasında da devam etmişti hatta hala devam ediyor yumurtlamadan 7 gün sonra kan verdim 0.20 çıktı 8 gün sonra silik çıktı dayanamayıp 9. gün sonra kan verdim beta 22 çıktı şimdi bekliyorum 2-3 hafta sonra doktora gideceğim :) sakın acele etme test için insan böyle daha çok stres oluyormelisaa93 kuzucum garip birşey oldu. Ne zaman yumurtlama oldu bilmiyorum ama cuma cumartesi ya da pazar. Sol kasığımda iğne batması gibi 20 saniye süren bir ağrım oldu. Çok garipti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?