- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 218
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #38.641
Yaptım cnm ovulasyon döneminde ilişki oldu reglim ayın 10 unda normalde sabırsızlanıyorumÖncelikle merhaba canım ovulasyon takibi yaptın mı reglı ne zaman
Çatlamanın üstünden kaç gün geçtiYaptım cnm ovulasyon döneminde ilişki oldu reglim ayın 10 unda normalde sabırsızlanıyorum
Canım benim güzel enerjilerle gelsin bebeğinYaa yorumuna gülümsedim canımhayatımın çok zor bir döneminde üye olmuştum bu siteye o ruh haliyle bu adı seçmişim değiştirmeliyim haklısın daha hiç gebelik testi bile almadım bekliyorum tecrübesizim çok
Ayy inşallah benimde oyle olur yarin 3 gun kalcak eger olmazsam yarina kadar test yapacagim gun icindeCanım mesajını şimdi gördüm. Adetime 5 gün varken cuma günü merak edip kan vermiştim 0.20 çıktı. Ama kasık ağrım devam edince acaba mı dedim cumartesi idrar testi yaptım çok silik çıktı. Öyle olunca bu akşam gidip kan testi verdim beta 22 çıktı. Adetime 3 gün var şu an. Yani o yüzden çok rahat ol ve adetin geçmesini bekle. Benim bel ağrım olmadı ama zaman zaman rahatsız eden kasık ağrım gaz sancım ve göğüslerimde şişlik var. Bir de ateşim her ölçütünde 36.8-37 civarı çıkıyor
Aynen seninki de başlarda gözüme geliyordu ama şimdi alıştım gibi oldu. amaaa tabikiiii değiştirsen belki enerjisi iyi gelirDoğru aslında burda hesap açarken bitkindim ya ondan adımıda öyle yaptım şimdi değiştiremiyorumda sonra beni unutursunuz diye bu kim dersiniz
Sabah ilk idrarla yap canım gün içinde yapma hcg seyreliyor gün içinde en iyisi sabah ilk idrar ama 3 gün sonra yaparsan stres olmazsınAyy inşallah benimde oyle olur yarin 3 gun kalcak eger olmazsam yarina kadar test yapacagim gun icinde
Yarın değerlendirin canım yarın daha koyulaşabilitYok valla ha daha başlamadık değerlendırmeye bu akşam başlıcaktık bide mesaiye bırakmışlar 1 saat daha işte sinirlerim çıktı tepeme ya allahım
Bende bir ay’ı görünce ve daha küçücük bir oğlu olduğunu okuyunca baya şaşırdım ve gerildim. Bizim durumumuzda olsalar heralde dünyaları başlarına yıkılır bu durumda bu kadar ilgi bekleniyorsa. Ben artık kimseye destek olmaya falan çalışmayacağım ya. Destek olacak son insanlardan biri benim bence.Kız bi de ilk ay mıııı? Bizim orda bir laf vardır "Allah tependen baksın" diye, "bir ay"ı okuyunca aklımdan bu cümle geçti. Hayırlısıyla gelsin bebeğin canım doğru zamanda inşallah
Bende 7-8 yıl evvelden genç anne koymuştum üye olurkenDoğru aslında burda hesap açarken bitkindim ya ondan adımıda öyle yaptım şimdi değiştiremiyorumda sonra beni unutursunuz diye bu kim dersiniz
Son seti ayakta izledik resmen kalbim çıktı yaŞampiyon olduuukkkkvoleybolda sultanlar kazandı. Avrupa şampiyonu olduk.... tüm çatlama tarihi yaklaşanları zafer kutlamalarına uğurluyoruzzz, haydi kızlar almadan gelmeyin esen-ruzqar Zumruduanka96 ve tüm kızlar
Bende şaşırdım okuyunca ve yaşıda küçük evde ilgi bekleyen bebişi var..biz o zaman ne edek yani deyilecek söz bulamıyorum..Bende bir ay’ı görünce ve daha küçücük bir oğlu olduğunu okuyunca baya şaşırdım ve gerildim. Bizim durumumuzda olsalar heralde dünyaları başlarına yıkılır bu durumda bu kadar ilgi bekleniyorsa. Ben artık kimseye destek olmaya falan çalışmayacağım ya. Destek olacak son insanlardan biri benim bence.
Rabbim gönlüne göre versin canım ama Okurken bile kötü oldum. Böyle bir insan bebek sahibi olmayı ne kadar hak ediyor acaba.. kendini ezdirme lütfen..Eşim
Eşim sende iş yok dedi. Senin çocuğun olmaz dedi. Çok üzüldüm.
VARGAS AİRLİNEHarika bir maçtı gerçekten. Kazanmak da çok güzel duygu be
Ben de gonal-f ve ovitrelle yapmıştım. Ovitrelle olalı 10 gün oldu. Bu gece pembe bir akıntı geldi. Galiba adet oluyorum.
Madem eşin böyle düşünüyor adet olman daha hayırlıdır. Sen çocuk işini biraz erteleyip evliliğini gözden geçirsen iyi olur. Yazık etme kendine..Eşim
Eşim sende iş yok dedi. Senin çocuğun olmaz dedi. Çok üzüldüm.
Ben Gizeme de bayıldım muhteşem ikililerdiVARGAS AİRLİNE
Okuduklarım karşısında bazen ben de bu psikolojiye giriyorum kuzum. Sana hak veriyorum ne yalan söyleyeyim. Yaşananlar ve yaşadıklarımızı kıyaslayınca Biz gidip şurdan atalım kendimizi ama işte o arkadaşlara da "tek zorda olan sen değilsin bak neler neler var" demek için belki de buradayız, çünkü yine de fayda sağladığımızı düşünüyorum ve belki birine verdiğimiz bir umut, bir iç huzuru, veya kendine gel diye sarsmamız sonra bize de iyilikle dönecektirBende bir ay’ı görünce ve daha küçücük bir oğlu olduğunu okuyunca baya şaşırdım ve gerildim. Bizim durumumuzda olsalar heralde dünyaları başlarına yıkılır bu durumda bu kadar ilgi bekleniyorsa. Ben artık kimseye destek olmaya falan çalışmayacağım ya. Destek olacak son insanlardan biri benim bence.
Aynen bende. Hepimiz aynı şeyi düşünmüşüz zatenBende şaşırdım okuyunca ve yaşıda küçük evde ilgi bekleyen bebişi var..biz o zaman ne edek yani deyilecek söz bulamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?