- 25 Şubat 2020
- 1.020
- 842
- 73
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #38.601
Ya nasip iste bulursun bence sknti yapma bana baska caylarda vermişti hatta aktarİnşallah ben de bakacağım kuzum netten almıştım ama bana gelmeden yolda hasar görmüş geri gidiyor kısmet olmadı ya
Bende hiç çizgiyi göremedim son demlerim inşallah görürüm de yalnız yaşlanmam diyorum hayırlısı ise yaniCanım çok şükür bir evladın var ikincisi de elbet olacak kuzum moralini hiç hiç bozma. 17 aydır pozitif çizgiyi hiç görmedim, çocuğumun olup olmadığını bile bilmiyorumAllah tüm evlat hasreti yaşayanların kucaklarını sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah
Kız maç çok heyecanlı ya bırakılacak gibi değilKizlar ya benimki mac izliyor offBu ayda kaciricaz yumurtlamayi zaten takip de yapmıyorumm
Canım inşallah güzel haberlerini paylaşmak için burada olacağızKızlar yarın benim için büyük gün gelib evden kan alıcaklar test için çok çok heyacanlıyım geçen gün rüyamda görüyorum anneme anlatıyorumki nasıl bir önemli testmiş ve diyorumki bebişimde büyümüşve bir uyandım gördüm ağlıyormuşum gercekten çok kaptırdım kendimi buna sebeb olan kim olduğunuda bilenler biliyor zaten ondan cevablar çıkana kadar günler geçmez bana sadece tek duam bu mucize bebek bizimle kalsın kucağıma alıp büyütmek nasip etsin Allah
Ohh ne güzel bak tatil ve yumurtlama denk geliyormuş. Keyfine bak,kafanı boşalt ki tatil anlamını bulsun. Eşine hiç bahsetme bile. Tatilin verdiği enerjiymiş gibi daha sık yaklaş eşine. Ama dediğim gibi bebek için değil de kendi isteğinmiş gibii canım. Bak gör kafan rahat olunca nasıl geliyo ikinci bebe :))Bu ay dediğin gibi yapıcam kuzum, ben eşimle herşeyi paylaşırım herşeyi hemen anlatırım ama bazı durumlarda bunu yapmak pekte iyi olmuyormuşTatile gideceğiz ay ortasında yumurtlama zamanımda tam tatilde olacağımız günlere denk geliyor o yüzden biraz daha umutluyum hem rahat olacağım için hemde eşimin aklına gelmeyeceği için bu durum
Ayy Amin canım AminCanım inşallah güzel haberlerini paylaşmak için burada olacağızherşey güzel olacak
Bu eşinin istemesiyle olacak bir şeyde değil. Vakti geldiğinde tek ilişkiyle bile olacak. Hem bu kadar kendini kahredeceğine git oğlunla oyna ona sarıl. Şükret… Bu konuda daha fazla ne diyebilirim bilmiyorumEşim benim 2.çocuğu ne kadar istediğimi bildiği halde hep durumu dalgaya vurdu. Yumurtlama günlerimi söylediğim halde değerlendiremedik. Ben tek çocuğum, bu konuda çok zorluk yaşadım halada yaşıyorum. Bu yüzden çok istiyorum oğlumun bir an önce kardeşi olsun birlikte büyüsünler. O yüzdende eşimi suçluyorum. Yaptığım belki doğru değil ama gerçekten içten içe çok kızgınım ona.
Canım mesajını şimdi gördüm. Adetime 5 gün varken cuma günü merak edip kan vermiştim 0.20 çıktı. Ama kasık ağrım devam edince acaba mı dedim cumartesi idrar testi yaptım çok silik çıktı. Öyle olunca bu akşam gidip kan testi verdim beta 22 çıktı. Adetime 3 gün var şu an. Yani o yüzden çok rahat ol ve adetin geçmesini bekle. Benim bel ağrım olmadı ama zaman zaman rahatsız eden kasık ağrım gaz sancım ve göğüslerimde şişlik var. Bir de ateşim her ölçütünde 36.8-37 civarı çıkıyorTamam tesekkur ederm yarinda deneyeyim ozman inşallah hayrlisyla olur sizn battan önce bel kasik agrisi varmiydu acaba adet agrisi gbi
Sen hiç endişe etme bebeğim. Allah ol der olur. Kimsenin saçma yorumları buna engel olamaz. Rabbim size bir mucize nasip etti İnşAllah sağlıkla kucağına alacaksınKızlar yarın benim için büyük gün gelib evden kan alıcaklar test için çok çok heyacanlıyım geçen gün rüyamda görüyorum anneme anlatıyorumki nasıl bir önemli testmiş ve diyorumki bebişimde büyümüşve bir uyandım gördüm ağlıyormuşum gercekten çok kaptırdım kendimi buna sebeb olan kim olduğunuda bilenler biliyor zaten ondan cevablar çıkana kadar günler geçmez bana sadece tek duam bu mucize bebek bizimle kalsın kucağıma alıp büyütmek nasip etsin Allah
Hala bir kaç gün var olarak yorumluyorum ama yine sen aksatmadan yap canım. Belki yarın çift çizgiyi görürsünKızlar kasık ağrım çok oldu birde bel ağrım başladı kremsı gıbı alıntım var şuan ovulasyonu tekrardan yaptım şuan da böyle 8 dakika testi yapalı
Yok valla ha daha başlamadık değerlendırmeye bu akşam başlıcaktık bide mesaiye bırakmışlar 1 saat daha işte sinirlerim çıktı tepeme ya allahımHala bir kaç gün var olarak yorumluyorum ama yine sen aksatmadan yap canım. Belki yarın çift çizgiyi görürsündeğerlendiriyorsunuz değil mi bu arada?
Amin canımSen hiç endişe etme bebeğim. Allah ol der olur. Kimsenin saçma yorumları buna engel olamaz. Rabbim size bir mucize nasip etti İnşAllah sağlıkla kucağına alacaksın
Başlayın kuzum önden içerde sperm olması da çok önemli biliyorsun. Herkesin bünyesi farklıdır ama mesela ben böyle çizgi görsem, muhtemelen salı pik görüp, çarşambaya çatlarım. Gene çatlama gününe kadar bi boş bi dolu değerlendirmeyi ihmal etmeyin kuzum. Sonra çatlama günü dahil 3 gün değerlendirilmesini öneriyorlar. Zaten biliyorsun bunları sen de yine de insan kendi başına gelince ne yapacağını şaşırıyor diye hatırlatıyorumYok valla ha daha başlamadık değerlendırmeye bu akşam başlıcaktık bide mesaiye bırakmışlar 1 saat daha işte sinirlerim çıktı tepeme ya allahım
Ah kuzum ya gözlerim doldu. Çok dua ediyorum kuzum senin içinAmin canımEvet orası öyle tabi canım o kadar aslında oturub ağlayasım varki iyiki annem yanımda diyorum bana pozitif enerji veriyor hem çocuğuda üzmek istemiyorum ondan kendimi zor tutuyorum fazlasıyla duyğusal olmuşum her ultrasona gidince ağlayarak çıkıyoruz eşimle Allah sanada tez bir zamanda nasip etsin kuzum evde bizi anne diye çağıran bebişlerimiz olsun
Tatlım, benim aşılama olduğu için iğne etkisini bekleyeceğim mecbu
Ben de gonal-f ve ovitrelle yapmıştım. Ovitrelle olalı 10 gün oldu. Bu gece pembe bir akıntı geldi. Galiba adet oluyorum.Tatlım, benim aşılama olduğu için iğne etkisini bekleyeceğim mecbur
Amin inşAllah canım benimAmin canımEvet orası öyle tabi canım o kadar aslında oturub ağlayasım varki iyiki annem yanımda diyorum bana pozitif enerji veriyor hem çocuğuda üzmek istemiyorum ondan kendimi zor tutuyorum fazlasıyla duyğusal olmuşum her ultrasona gidince ağlayarak çıkıyoruz eşimle Allah sanada tez bir zamanda nasip etsin kuzum evde bizi anne diye çağıran bebişlerimiz olsun
Başlayın kuzum önden içerde sperm olması da çok önemli biliyorsun. Herkesin bünyesi farklıdır ama mesela ben böyle çizgi görsem, muhtemelen salı pik görüp, çarşambaya çatlarım. Gene çatlama gününe kadar bi boş bi dolu değerlendirmeyi ihmal etmeyin kuzum. Sonra çatlama günü dahil 3 gün değerlendirilmesini öneriyorlar. Zaten biliyorsun bunları sen de yine de insan kendi başına gelince ne yapacağını şaşırıyor diye hatırlatıyorumben kendim ovulasyon testime bakıp, çatlayıp çatlamadığımı anlayamayıp, çatladım mı diye sorduğumu bilirim terzi kendi söküğünü dikemiyor
Umarım yerleşme kanamasıdır kuzum. 10 gün çok erken adetin gelmesi içinBen de gonal-f ve ovitrelle yapmıştım. Ovitrelle olalı 10 gün oldu. Bu gece pembe bir akıntı geldi. Galiba adet oluyorum.
Umarım yerleşme kanamasıdır kuzum. 10 gün çok erken adetin gelmesi için
Eşim sende iş yok dedi. Senin çocuğun olmaz dedi. Çok üzüldüm.Umarım yerleşme kanamasıdır kuzum. 10 gün çok erken adetin gelmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?