- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #38.081
Merhaba cyclo ve klomeni aynı andamı kullanmıştınız
Birlikte kullanılıyor muymuş kız bunlar? A Afratafrac
Hamilesin kuzum. Böyle iğne etkisi olmaz. Bariz koyulaşmış.Kızlar günaydınilk 4 dakikada böyle oldu artık iğne etkisi değildir kesin dimi ay ellerim titriyo inanamıyorum
Eki Görüntüle 3295516
Günaydın kuzum sen hiç kendini yorma tatlım biz burdayız elimizden geldigi kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz arkadaşlara. Dinlen minnoşa iyi bak yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Allahım hamileligini kolay geçirmeyi nasip etsin inşalllah kuzumGünaydın güzel kızlarım. Maalesef artık çok aranızda olamıyorum. Bu ara çok iyi değilim. Ayakta duramıyorum sürekli yatmam gerekiyor. Artık her şeyi yiyemiyorum. Kusmalarım da başladı. Sürekli midem bulanıyor.
Önemli bir durumu olan bana özelden mesaj atarsa sevinirim. Ama genel sorularınızı buradan sorarsanız daha iyi olur, artık herkes her şeyi biliyor hemen yanıtlar birileri.
Yarın sabah nasipse ilk doktor randevumuz var, dualarınızı eksik etmezseniz çok mutlu olurum.İnşallah kalbinin attığını duyarız küt küt.
Kız yok böyle igne etkisi mi olur maşallah maşallah saglıkla gelsin bebişin kuzumKızlar günaydınilk 4 dakikada böyle oldu artık iğne etkisi değildir kesin dimi ay ellerim titriyo inanamıyorum
Eki Görüntüle 3295516
Bencede canım 16. Güne böyle koyu kalmaz. Yarın kan vericemHamilesin kuzum. Böyle iğne etkisi olmaz. Bariz koyulaşmış.
Yaa inşallah canımm hala inanamıyorumKız yok böyle igne etkisi mi olur maşallah maşallah saglıkla gelsin bebişin kuzum
Allah kolaylıkla,hayırlısıyla hamileliğini tamamlamanı nasip etsin canım.İnşallah kalp atışını da duyarsınız miniğin sağlıkla büyüsün inşallahGünaydın güzel kızlarım. Maalesef artık çok aranızda olamıyorum. Bu ara çok iyi değilim. Ayakta duramıyorum sürekli yatmam gerekiyor. Artık her şeyi yiyemiyorum. Kusmalarım da başladı. Sürekli midem bulanıyor.
Önemli bir durumu olan bana özelden mesaj atarsa sevinirim. Ama genel sorularınızı buradan sorarsanız daha iyi olur, artık herkes her şeyi biliyor hemen yanıtlar birileri.
Yarın sabah nasipse ilk doktor randevumuz var, dualarınızı eksik etmezseniz çok mutlu olurum.İnşallah kalbinin attığını duyarız küt küt.
İnşallah gümbür gümbür duyarsın canımGünaydın güzel kızlarım. Maalesef artık çok aranızda olamıyorum. Bu ara çok iyi değilim. Ayakta duramıyorum sürekli yatmam gerekiyor. Artık her şeyi yiyemiyorum. Kusmalarım da başladı. Sürekli midem bulanıyor.
BirtanesinizGünaydın kuzum sen hiç kendini yorma tatlım biz burdayız elimizden geldigi kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz arkadaşlara. Dinlen minnoşa iyi bak yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Allahım hamileligini kolay geçirmeyi nasip etsin inşalllah kuzum
Allah kolaylıkla,hayırlısıyla hamileliğini tamamlamanı nasip etsin canım.İnşallah kalp atışını da duyarsınız miniğin sağlıkla büyüsün inşallah
İnşallah gümbür gümbür duyarsın canımŞikayetlerin de azalarak biter inşallah
İğneyi unut artıkKızlar günaydınilk 4 dakikada böyle oldu artık iğne etkisi değildir kesin dimi ay ellerim titriyo inanamıyorum
Eki Görüntüle 3295516
Kuzum darısı sana olsun inşallahİğneyi unut artıkhayırlı olsun canim
İnşAllah bebeğimmbu ay biz de ekleneceğiz aşkoooomelisaa93
İnşallah canimmKuzum darısı sana olsun inşallahçok tesekkür ederimmmmm
Ay gelemedi bir türlü hayret ettim normalde hiç şaşmazdı. Dün ateşim 35.7 idi, bugün 35,8 olmuş yani tam regl ateşim. Benim tiroid değerim düşüşe geçmişti. İlk kez çok düştüğünde 4 gün gecikmeye sebep olmuştu galiba yine öyle oldu. Bir an önce regl olsam diye bekliyorumYaaaaaa öyle miii diyosunnn
Hadi inşallah kıııızzgelsinnn bebişlerimiiiiizz. Bu ay dersimize daha iyi çalışacağız inşallah. Geçen ay da şahane çalışmıştık ama nasip değilmiş bu ay mezun olacağııızzz kemerleri bağlayın, sıkı tutunun, kalkış için hazırııızz , uçuyoruzzz sizin regller gelmedi daha dimi? melisaa93 fnd_50
Ay hamilesinKızlar. Elim ayağım titriyor. İlk 10 dakika hepsi. Şaka değil dimi doğru görüyorum dimi benIADK melisaa93 A Afratafrac melegim can fnd_50 edahandro @hamileyimmmm
Melisa gerçekten mi yaAy hamilesinçok sevindim bebeğimmmm
Yaaaa bebeğim hamilesinnnnnKızlar. Elim ayağım titriyor. İlk 10 dakika hepsi. Şaka değil dimi doğru görüyorum dimi benIADK melisaa93 A Afratafrac melegim can fnd_50 edahandro @hamileyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?