- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #37.861
En güzel zamanlar8 gün kaldı canım evet var daha
Teşekkür ederim çakşır suyu çörekotu kürünü yaptım ya belki erkene atmıştır diye korktum birde size sorayım dedim gidişattan anlarsınız diye tecrübelisiniz yaAşko gün aşırı değerlendir sen kaçırmamış olursun yumurtlama akıntı falan gelince de sıklaştırırsın. Çünkü Şuan bilemeyiz düşer yükselir
İlk kez yapmıyorumİlk kez ölçüyorsan ovülasyon testi de yap canım yoksa kaçırabilirsin
Ayy öyleyse ikiz geliyor2 yumurtlama olan aylarda, diyelim aralarında 4 gün var. Bat hangisine göre oluyor 2.ye göre mi?
14 gün bekleyin bende de yalancı pozitif çokarmıştı 10.günde yapmıştım21 ağustos pazartesi çatlatma iğnesi oldum salı gününden itibaren sayıyorum bugun 12. Günüm beklemedeyim ama hbir belirti yok :/ dün 11. gündü dayanamadım test yaptım ama hafif Silik cıktı ama biliyorumki
ilacın etkisi sadece paokolojimi rahatlatmak için yaptım :)
Allah 2 kez yumurtlayıp aynı zamanda ikiz isteyenlere ikiz nasip etsinAyy öyleyse ikiz geliyor
yaa bende senin öyle sandimmAllah 2 kez yumurtlayıp aynı zamanda ikiz isteyenlere ikiz nasip etsinBen merak ettim sadece
Yok canımYa
yaa bende senin öyle sandimm
kaç günde siliniyor iğne etkisi , herkeste net 14. Günmü acaba14 gün bekleyin bende de yalancı pozitif çokarmıştı 10.günde yapmıştım
Ben varımm 10.gün akşam yaptığım test negatifti 11.gün öğlen yaptığım test pozitiftiKızlar yumurtlamadan sonra 10. Gün negatif 11. Gün pozitif gören var mıydı
Sana bisey sorayim. Yumurtlama uygulamaya göre Eylül 6 veya 7 si gözüküyor. Pik olunca yani 7nsinden sonra 4 gün mu ilişki olacakYok canım
Vuu süper benim geçen ay kuruma cizgisi yaniltttiBen varımm 10.gün akşam yaptığım test negatifti 11.gün öğlen yaptığım test pozitifti
Pazartesi vericem canımDoktor ne zaman kan testi vermeni tavsiye etti canim ?
Bebegım iki gün önce kan vermiştim 41 çıkmıştı şimdi tekrardan verdim sonuç 1 saate çıkacak inşallahSen naptın kuzum
Kuzum düşüşte ateşin bir kaç gün sabit devam edip sonra yükselerek çatlayabilirÖnceki grafikle kıyaslama yapıyorum benim ateşim her gün 1 derece düşüyor yumurtlamayı kaçırıcam diye korkuyorum da bugünkü düşüş sizce yumurtlama düşüşüne benziyor mu A Afratafracmelegim can
Bekliyoruz güzel haberleriniBebegım iki gün önce kan vermiştim 41 çıkmıştı şimdi tekrardan verdim sonuç 1 saate çıkacak inşallah
Pik dahil arka arkaya 4 gün civarı iyi deniyor çatlayan yumurtayı yakalama ihtimalinin artması için.Sana bisey sorayim. Yumurtlama uygulamaya göre Eylül 6 veya 7 si gözüküyor. Pik olunca yani 7nsinden sonra 4 gün mu ilişki olacak
Uygulama doğru olmayabilir canım sen sık sık ilişki yaşaKızlar size bişey soracağım simdi uygulamaya göre yumurtlama Eylül'ün 6 si veya 7 si gözüküyor. Pik o gün oluyor demi ? Ondan sonra 4 gün devamli ilişki doğru mu?melisaa93 @edahandro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?