- 26 Aralık 2015
- 11.917
- 19.332
- 298
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #37.841
Aşko gün aşırı değerlendir sen kaçırmamış olursun yumurtlama akıntı falan gelince de sıklaştırırsın. Çünkü Şuan bilemeyiz düşer yükselirÖnceki grafikle kıyaslama yapıyorum benim ateşim her gün 1 derece düşüyor yumurtlamayı kaçırıcam diye korkuyorum da bugünkü düşüş sizce yumurtlama düşüşüne benziyor mu A Afratafrac @melegim can
Hangi dua bu canımAynen kuzum kesinlikle regl bitsin okumaya devam edeceğimbu ay daha güçlü hissediyorum
6 da olur 7 de. 6-8 arası ideal. Ben 7 de ölçüyorumAtesi saat kacta ölçüyorsunuz kizlar? 6da olur mu mesela sabah
Kendini tutabiliyorsan içme. Tam yerleşme zamanlarındasın galiba. Tutunmaya olumsuz etkisi var diyorlar. Gerçi bi fincandan bişey olmuyordur belki ama.Valla ben hep içiyorum öğrenebilsem var mı yok mu bırakıcam ama
Canım eğer bu test comfort days, prodoctor falansa bu çizgiyi çıkarıyor başka marka dene derimMerhaba yumurtlamadan sonra 9uncu günümdeyim. 7.gün merak etmiştim test yaptım silik çıktı ama çok geç bakmıştım kuruma çizgisidir diye önemsemedim. Dün sabah kan tahlili verecektim erkendi ama vermişken betaya da baktırayım dedim 1.00 çıktı. Tamam dedim olmamış. Ama bariz kasık ağrım var. Öksürürken bile batıyor gibi. Şimdi de emin olamayıp test yaptım böyle silik çıktı. Böyle bir şey yaşayan var mı? Dün sabahtan şimdiye yükselmiş olabilir mi? Eki Görüntüle 3295292
Bencede kuzum cok ateşe takilma regl 3gun kala atesim 37.30 du kahvrengi akintim basladu sorna regl olmustum günümdeCanım biz hep çok yüksek ateş istiyorduk demekki oyke değilmiş vücut ateşi önemli bende ateşim en fazla 36.60 36.50 bazen 36.70 oluyordu
Amin canım benim Allah razı olaun inşallah bizler de o haberi verebiliriz birbirimizeAyyy canim 2 haftadır en az sanırım giremedim buralara goldenada sana da çok sevindim maşallahsağlıkla alın kucaginiza darısı fnd 50 ye bana ve tüm diğer arkadaşlarıma 31 agustos yumurtladim gecesi 01.00 de ilişki oldu 1 Eylül sayılır mı tam bilmiyorum umarım yakalamisimdir hamislerin duası kabul olur dua et kuzum. Bugün ilişki olmaz çünkü büyük ihtimal eşime küstüm oteldeyiz 2 de 1 saat dinlenim diye odaya bir gitti bu saat oldu hala tekim havuz başında 4 gibi aradım uyuya kalmış yine devam etti demekki bugün burnundan getirecem
Sen naptın kuzumBende şimdi sıra bekliyorum hadi bakalım güzel haberle gelelim ikimiz de
Kuran meali okuyorum da canım ondan bahsediyorduk rahatlatıyor çok iyi geliyorHangi dua bu canım
Tarama yaparken ilk anlarda öyle görünüyorVe bende şimdi efkarımdan bir kahve içicem çünkü bu freely ilk dakika silik çizgi çıkarıp sildi çizgiyi hakettim Türk kahvesini
İlk kez ölçüyorsan ovülasyon testi de yap canım yoksa kaçırabilirsinÖnceki grafikle kıyaslama yapıyorum benim ateşim her gün 1 derece düşüyor yumurtlamayı kaçırıcam diye korkuyorum da bugünkü düşüş sizce yumurtlama düşüşüne benziyor mu A Afratafrac @melegim can
Ama senin daha çok var bat aVe bende şimdi efkarımdan bir kahve içicem çünkü bu freely ilk dakika silik çizgi çıkarıp sildi çizgiyi hakettim Türk kahvesini
Ne güzel vala keyfini sür,Olmadım hala cnm bende şaşkınım tatilim çok güzel geçiyor olmadigim için
Canım bu ağrıları ne zaman hissetmiştinSanki yumurtlama ağrım hep devam etmişti canım. Acı eşiği düşük olanlar hisseder diye bişey duymuştum. Tabi o sırada ben döllenme olarak yorumlamamıştım. Üşüttüm herhalde diyordum. Ayakta durunca da belim ağrıyordu. Bir de sonrasındaki ilişkilerimde çok ağrım olmuştu sağ kasığım çok ağrımıştı.
Canım kahve içmeden kendime gelemiyorum azaltmaya çalışıyorum hamilelik varsa içmeicem tabiKendini tutabiliyorsan içme. Tam yerleşme zamanlarındasın galiba. Tutunmaya olumsuz etkisi var diyorlar. Gerçi bi fincandan bişey olmuyordur belki ama.
Ben geçen ay da tuttum kendimi içmedim, adetin 1.günü içmiştim efkardan
Ay be kötüymüş o özelliği canım. İlk dakklar ben şok görmelisinTarama yaparken ilk anlarda öyle görünüyor
8 gün kaldı canım evet var dahaAma senin daha çok var bat a
Doktor ne zaman kan testi vermeni tavsiye etti canim ?Kızlar rahatlamaya ihtiyacım var sanırımdün test atmıştım hatırlıyosanız aşılamanın 12.günüydü testte hafif pembelik vardı.gögüslerim adet olcakmış gibi ağrıyo her adet öncesi 1hafta önceden başlar başka da belirtim yok ara ara kasık ağrısı.adet sancılarım olunca bi korkuyorum adet olcakmışım gibi geliyo.bugün test yapmadım koyuluk olursa yarın net göreyim diye yarın sabah test yapıcam ama içimde hep bi tedirginlik
İnşallah kuzum çıkınca etiketle beni deBende şimdi sıra bekliyorum hadi bakalım güzel haberle gelelim ikimiz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?