- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #37.821
Çatlatma iğnesinin 11. Günündeyim ayın 6 sına kadar sabredip test yapmayayım diyorum .sizce kaçıncı günü yapmalıyımKızlar ne durumdasınız? Regl olan ya da hamile olduğunu öğrenen var mı?
@Gizem2021 @royal5596 @Taranta babu @yelif10 @seloseymo52 @turuncummm @gunesin ezgisi @yenibirhayal @Valera @Boldi @Reydiya @ozuge @sed2 @mmelissaa @eylem91 @edahandro @Smyrnasi @ilayasil U UstaOzlem @Linakiz
Kızlar sizlerin de BAT tarihleriniz yaklaştı ne durumdasınız?
@Conqueror123 C cns15 A asd123 @mirasanne @Keles6161
Kızlar hiç böyle bir şey yaşayan var mı? Yükseldiği için mi bugün böyle çıktı acabaMerhaba yumurtlamadan sonra 9uncu günümdeyim. 7.gün merak etmiştim test yaptım silik çıktı ama çok geç bakmıştım kuruma çizgisidir diye önemsemedim. Dün sabah kan tahlili verecektim erkendi ama vermişken betaya da baktırayım dedim 1.00 çıktı. Tamam dedim olmamış. Ama bariz kasık ağrım var. Öksürürken bile batıyor gibi. Şimdi de emin olamayıp test yaptım böyle silik çıktı. Böyle bir şey yaşayan var mı? Dün sabahtan şimdiye yükselmiş olabilir mi? Eki Görüntüle 3295292
Bitmeye yakın pilli de bana mı denk geldi yaBen 7 aydır kullanıyorum kuzum hiç pili bitmedi
Sagol canım amin inşallah darısı en kısa zamanda sana olsun inşallah eylül ayı hepinize bebişlerini getirsin. Ne yap ne at kandır gönlünü al kuzum yunurtlama zamanı ne derlerse yuttuk sonra acısını çıkarırsın bi şekilde hallet bugünü inanıyorum yaparsın hem tatil bebişi olur inşallahAyyy canim 2 haftadır en az sanırım giremedim buralara goldenada sana da çok sevindim maşallahsağlıkla alın kucaginiza darısı fnd 50 ye bana ve tüm diğer arkadaşlarıma 31 agustos yumurtladim gecesi 01.00 de ilişki oldu 1 Eylül sayılır mı tam bilmiyorum umarım yakalamisimdir hamislerin duası kabul olur dua et kuzum. Bugün ilişki olmaz çünkü büyük ihtimal eşime küstüm oteldeyiz 2 de 1 saat dinlenim diye odaya bir gitti bu saat oldu hala tekim havuz başında 4 gibi aradım uyuya kalmış yine devam etti demekki bugün burnundan getirecem
Canım bende en ucuzunu aldım dijital olan bence eczaneye git yenisini al pili de aynı fiyattır hemen hemenBitmeye yakın pilli de bana mı denk geldi yaWee marka aldım ama fiyatı diğerlerine göre biraz daha ucuz olanını. Demekki kim bilir ne zamandır bekliyordu içinde pil
Neyse saatçilerde falan vardır heralde bu pil.
Öyleyse yenisini almak daha mantıklı haklısın.Canım bende en ucuzunu aldım dijital olan bence eczaneye git yenisini al pili de aynı fiyattır hemen hemen
Amin kuzucumÇok teşekkür ederim canım ben de tebrik ederim hepimizinki sağlıkla hayırla gelsin
Hayırlı olsun tebrik ederim. Darısı başımıza inşallah.Evet test yaptım pozitif çıktı çok şükür ikimize de hayırlı olsunben de 13.günde test yaptım ama ağrılar devam edince korktum biraz doktor da adet ağrısı gibi ağrılar normal dedi ama rahatlayamadım bir türlü
vurulduğun gündem mi sayıyorsun bi sonraki günden mi benimde 12. Gün bende 6 sında reglim :)Çatlatma iğnesinin 11. Günündeyim ayın 6 sına kadar sabredip test yapmayayım diyorum .sizce kaçıncı günü yapmalıyım
21 ağustos pazartesi çatlatma iğnesi oldum salı gününden itibaren sayıyorum bugun 12. Günüm beklemedeyim ama hbir belirti yok :/ dün 11. gündü dayanamadım test yaptım ama hafif Silik cıktı ama biliyorumkiKızlar ne durumdasınız? Regl olan ya da hamile olduğunu öğrenen var mı?
@Gizem2021 @royal5596 @Taranta babu @yelif10 @seloseymo52 @turuncummm @gunesin ezgisi @yenibirhayal @Valera @Boldi @Reydiya @ozuge @sed2 @mmelissaa @eylem91 @edahandro @Smyrnasi @ilayasil U UstaOzlem @Linakiz
Kızlar sizlerin de BAT tarihleriniz yaklaştı ne durumdasınız?
@Conqueror123 C cns15 A asd123 @mirasanne @Keles6161
İnşallah öyle olur canım bugün akıntım başladı ya adet öncesi ya da gebelik belirtisiBen 10. Gün negatif 12. Gün pozitif görmüştüm daha once
İnşallah öyledir canım yarın 11 olucak o zaman da test yapıcam yine negatifse adete kadar beklicemVar tabi kuzum 10 gün erken belki geç döllendi bilemezsin adet gelene kadar ümit var
Merviişşş kan verdin miiiiAmin kuzucum
Akşam 9 da vericem kuzum sen verdin miMerviişşş kan verdin miiii
Bende şimdi sıra bekliyorum hadi bakalım güzel haberle gelelim ikimiz deAkşam 9 da vericem kuzum sen verdin mi
Valla ben hep içiyorum öğrenebilsem var mı yok mu bırakıcam amaBugün yine Türk kahvesi içtim efkarımdanKomşu teklif etti, koy gitsin be canım dedim.
Ve bende şimdi efkarımdan bir kahve içicem çünkü bu freely ilk dakika silik çizgi çıkarıp sildi çizgiyi hakettim Türk kahvesiniValla ben hep içiyorum öğrenebilsem var mı yok mu bırakıcam ama
Bak ben de 2-3 gün kalası yapmıştım koyu çıktı ama maalesef hamile değilim. Bugün regl oldum. Sanırım bu bir kıstas değilKozlar testim yoktu ovu testi yaptım 6 gün var reglolsa bebiş daha koyu mu cıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?