- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #37.801
Degil canım neden doktorun öyle demiş hem pco amh ile degilde fsh ve lh degeriyle daha belli oluyor onlar nasılBu grup diye başka gruba yazmışımAMH değeri 2.88 olunca pko mu oluyorsun. Doktorum öylesin dedi ama nette 4 üstü yazıyo. Kafam karıştı ne dersiniz?
Ben de hep son 2-3 gün kalası yapardım bu ay fazla yaptım ama önümüzdeki ay yapmıcam son ana kadarValla canım ben kaç aydır sadece 10 gün test yapıyorum çıkmıyorsa ateşe bakıyorum zaten düşünce gerek kalmıyor teste
Yok canım değişmiyor kışında 2 ay ölçtüm yine bu aralıktaydıKuzum senin ateşinin düşük olması sabah 5 de ölçtügünden olablir mi 1 saat geç ölçsen çok farkediyor ben denedim yarım saat içinde bile 1 2 derece oynuyor
Ben normalde de fazla olmuyorum zaten canım ilk gün böyle az ikinci gün biraz yoğun üçüncü gün azalmaya başlar dördüncü gün yok gibidir birkaç gün de leke leke olur biterIlaclar degistirebiliyor kuzum. Benim de inofolik miktari cok azaltmisti. Ama tam gununde olmussun hakikaten hadi hayirli olsun yeni surec
Ayy teşekkür ederim amin inşallah hepimizinki sağlıkla gelsinBende oluyor canım tam bat günü adet olacakmışım gibi agrıdı kasıklarım korkma saglıkla gelsin inşallah
Ben normalde de çok ağrı çekmem sadece adet olmadan be on dakika önce alt karnım hafifçe sancılanmakta başlar olduktan sonra ds biraz sürer ve biterCanım Benim hep çok sancılı olur o sebeple klomene bağlamıyorum. Ben hep sancı çekerim
Senin luteal fazın kısa. Bundan doktora bahsettin mi canım?Benim 10. Gün regl geliyor canım.
İlk aylar aldığım ovulasyon tetsleri yanında gebelik testi de verildi. Evde bir ton test var. Ama 10. Gün hep regl geldi.
Bu yüzden hiç yapmak kısmet olmuyor
Erken gebelik testi olayına hiç girmemeni tavsiye ederim. Çok arkadaşı yanılttı burada
Canım ben yumurtlama zamanı aşırı sancım olmuştu, ve pembe lekelenmem olmuştu. Yumurtlama kanamasiymis.
Ama reglim normal her zamanki gibi olmuştu.
Ok kuzum tamam düşük ateşlisin o zaman bende acaba mı dedim 5 de ölçüyorum diyinceYok canım değişmiyor kışında 2 ay ölçtüm yine bu aralıktaydıVücut sıcaklığım düşük benim.bak aralıktaki tablomu ekliyorum
Canım luteal fazını 21 günlük ilaç vererek düzenliyebilir doktorun bana öyle yaptı. Ben bazen 9. Gün adet oluyordum luteal fazın kısa olması döllenme olsada tutunmada sıkıntı yapabiliyor. Ve yumurta çatladıktan sonra 10 gün sabah akşm mutlaka duphaston kullanmalısın hem luteal fazın uzar hemde bebek döllenirse tutunur kuzumBenim 10. Gün regl geliyor canım.
İlk aylar aldığım ovulasyon tetsleri yanında gebelik testi de verildi. Evde bir ton test var. Ama 10. Gün hep regl geldi.
Bu yüzden hiç yapmak kısmet olmuyor
Erken gebelik testi olayına hiç girmemeni tavsiye ederim. Çok arkadaşı yanılttı burada
Canım ben yumurtlama zamanı aşırı sancım olmuştu, ve pembe lekelenmem olmuştu. Yumurtlama kanamasiymis.
Ama reglim normal her zamanki gibi olmuştu.
Eylülde herkes hamile kuzum ekime gerek kalmıcak inşallah
Yaaa evet bitanem çok şükür duymadın mı kuzum.Kuzummm hamile misin
Benim kan değerlerim hormonlarım hepsi normal ama pcos var ben de. Yani sadece hormonla demiyorlar bunuBu grup diye başka gruba yazmışımAMH değeri 2.88 olunca pko mu oluyorsun. Doktorum öylesin dedi ama nette 4 üstü yazıyo. Kafam karıştı ne dersiniz?
İçindeki pilin adı ne? İnternetten bi düzine sipariş vereyimBenim iki tane var yedekli her ihtimale karşı yanlışlık var mı diye ikisiyle ölçüyorum kuzum
Ben 7 aydır kullanıyorum kuzum hiç pili bitmediİçindeki pilin adı ne? İnternetten bi düzine sipariş vereyimÇıkarıp baktım da bi ölçü belirten bişey bulamadım.
Var tabi kuzum 10 gün erken belki geç döllendi bilemezsin adet gelene kadar ümit varKızlar yumurtlamadan sonra 10. Gün negatif 11. Gün pozitif gören var mıydı
Yaaa evet bitanem çok şükür duymadın mı kuzum.
Yok kuzum normal korkma benimde öyle şuan tebrik ederim bu aradaEvet test yaptım pozitif çıktı çok şükür ikimize de hayırlı olsunben de 13.günde test yaptım ama ağrılar devam edince korktum biraz doktor da adet ağrısı gibi ağrılar normal dedi ama rahatlayamadım bir türlü
Çok teşekkür ederim canım ben de tebrik ederim hepimizinki sağlıkla hayırla gelsinYok kuzum normal korkma benimde öyle şuan tebrik ederim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?