- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #37.681
Ovulasyon testi mi yapmıştın?Bizim de daha bata çok var canım hala umut var diyebilir miyiz ?Ben geçen ayda erken yumurtlamıştım ama yinede gününde regl oldum
Ben aslında belirti takibi de yapmadım ama olacak diye çok umutlandım taa en başından. Belirtiler kendi geldiBende aynı şekilde hiç yaşamadığım belirtiler yaşadım kesin oldu dedim bu kezAma olmadı işte nasipte yokmuş. Bundan sonra belirti takibi de yapmıcam boşu boşuna heveslendiriyor
Evet kuzum ovulasyon testi yapmıştım. Ben 26 günde bir adet oluyorum pek şaşmaz, 9-10. Günler yumurtluyorum genelde ve adet döngüm kısalmıyor buna rağmenOvulasyon testi mi yapmıştın?
Keşke benimki doğru olmasa daha adetime 6 gün olsa ne güzel olur
Erken gebelik testi canim pek ümidim kalmadi ama hayirlisi artikCanım kaset test mi ? Erken gebelik mi bu arada hayırlısı olsun
İnşallahİnşallah Eylül ayında olacakinan kendimizi hamile sandığımız ay daha çok belirti oluyor
Canım ovu testiyle mi yaptın gebelik testini gün içinde mi yaptın yoksa sabah mıEvet kuzum ovulasyon testi yapmıştım. Ben 26 günde bir adet oluyorum pek şaşmaz, 9-10. Günler yumurtluyorum genelde ve adet döngüm kısalmıyor buna rağmenSeninde öyle olmuştur inşallah canım
Ama ilk gebeliğimde erken yumurtlamama rağmen adete 3 gün kala pozitif görmüştüm gebelik testini
Sen belki de 2.ye yumurtlamıştın o gebeliğinde. (Kendim için umutlanayım dedim de olmadıEvet kuzum ovulasyon testi yapmıştım. Ben 26 günde bir adet oluyorum pek şaşmaz, 9-10. Günler yumurtluyorum genelde ve adet döngüm kısalmıyor buna rağmenSeninde öyle olmuştur inşallah canım
Ama ilk gebeliğimde erken yumurtlamama rağmen adete 3 gün kala pozitif görmüştüm gebelik testini
Sabah ilk idrarla değildi öğlen, erken gebelik testi yapmıştım canım onda çok silik bir çizgiyle pozitif görünce inanamayıp bir de kaset test yapmıştım ve kaset testte çizgi daha net çıkmıştıCanım ovu testiyle mi yaptın gebelik testini gün içinde mi yaptın yoksa sabah mı
Yumurtlamadan 9 gün sonra yaptım adetime 5 gün varken çıktı canım benim döngüm 27 gün ona göre hesaplarsınKızlar birşey soracağım , erken gebelik testi kaç gün kala yaptınız ve doğru sonuç verdimi ?
Aşkım ben de açıkçası yarın adet olurum diye bekliyordum ama ateş bugün olacağımı söylüyor bekliyorum bakalım beni hiç yanıltmadı yanıltacagını sanmıyorum. Bugün gelir. Bugün sabahtan inofolic kullanmaya başladım ben de. Uygulamaya bakma den yumurtanın çatlama günü önemli olan:)Kizlar rgl oldum diye de mutlu olur mu insan oluyormus. Uygulama ayin 5ini gosteriyordu bekletmeden geldi cok şükür. Yeni aya yeni umutlarla basliyorum A Afratafrac canim sen bizi birakmadan son kez yazar msn listeye beni sat 2 eylul bat 30 eylul.fnd_50 canim senin de ates düşmüş sat gunumuz ayni desene
Kızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Ya da hamile olan? Ses vermeyeni tablodan sileceğim. Orhun kitabeleri gibi oldu tablo.
@dyvs @blackberry26 @banukhurb @Sunshine597Perlitik @badeli61 @morumtirak @outoffit @herseyguzelolacak6 @hermionegranger- @Damlafzt @Aysegul Alav
Sizlerde var mı bir gelişme kızlar?
@Aysegul Alav @gunduzcicek @bitkin96 @Gizem2021 @royal5596 @Taranta babu @Bedii @yelif10 @seloseymo52 @The Little Mermaid @Soren05 @turuncummm @gunesin ezgisi @imagination forever @sonsuzaskk @yenibirhayal @catloverk @Valera
Yok yok kuzum çok eminim ben o sıralar deli gibi ovu testi yapıyordum adete 5-6 gün kala bırakmıştım ovu yapmayı oda testim bittiği içinSen belki de 2.ye yumurtlamıştın o gebeliğinde. (Kendim için umutlanayım dedim de olmadı) Az önce markete gitmişken ped aldım Geldi mi adet ne bişeyler geldi sanki.
Adetime 9 gün var biraz daha bekleyeyim mi ? Bide hangi marka yaptın canımYumurtlamadan 9 gün sonra yaptım adetime 5 gün varken çıktı canım benim döngüm 27 gün ona göre hesaplarsın
5 gün kala yapanlar genelde sanırım ama bilemedim yapsam mı yapmasam mı benim de adete 9 gün varEvet kızceler bilen cevaplayabilir mii bende merak ettim
Sen elinden geleni yap takviyeler olsun değerlendirmeler olsun ama kafa olarak sal tabii ki stres yapma, ben elimden geleni yaptım gelecekse gelir gelmeyecekse sonraki aya gibi bı iç rahatlığın olsunİnşallahŞu an kafam karışık. Bikaç güne alışırım o zaman da ne yapayım karar veririm. Her şeyi salasım var şimdilik
Hangi marka testle öğrenmiştin? Belki de test çok hassas değildi ancak göründü. Bana denk gelmez öyle şeyYok yok kuzum çok eminim ben o sıralar deli gibi ovu testi yapıyordum adete 5-6 gün kala bırakmıştım ovu yapmayı oda testim bittiği içinama geç döllenme gibi birşey mi oldu diyeceğim oda değil çünkü bebeğim adet tarihime göre daha büyük görünüyordu Çok karışık
Amin inşallah öyle rahat olabilirimSen elinden geleni yap takviyeler olsun değerlendirmeler olsun ama kafa olarak sal tabii ki stres yapma, ben elimden geleni yaptım gelecekse gelir gelmeyecekse sonraki aya gibi bı iç rahatlığın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?