- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #3.701
Benimde hoşuma gidiyor görmek canım. Ama ben hamile kalınca kalp atışını duyunca imzalıcam inşallah düşükte hemen yapmıştım sonra düzeltememiştim üzüldüm gördükçeBen onu kimsede görmüyorum kapattım özellikleGördükçe içim bir tuhaf oluyordu kötü hissediyordum. Kapatınca kimsede görmeyince normalleştim ama bir gün hamile kalırsam bende eklicem imzayı çok hoş
E nabiza düşmediği zamanlar hastanenin bilgi işlemini arayıp onaylatinca e nabiza düşüyorBenim kasigim agriyor canım sinir oluyorum beynimin bir oyunu bu kadar erken olamaz diyorum senin de agriyormus
@destinesiaa canım hastaneyi aradım genetik test sonucum çıkmış ama bu hafta başka bir doktor var benim gittiğim doktor haftaya hastanede en erken 19 una aldım. E nabiza düşmemiş ogrenebilecegim görebilecegim online bir yer var mıdır?
Hamile kalırsan %90 kız bebişin olur o haldeBu ay yapamadım. Hatta koca bi 6 gün boşluk varBayram falan derken evde değildik. Son ilişkiden 3.5 gün sonra çatlama oldu diye düşündüm. O çatlamadan 2.5 gün sonra ilişki oldu sonra da. Ama yine de adet yaklaştıkça umut yüklenmeye başladı
İstersen hızklıca doktora git. Daha döllenme filan da yok. 3-4 fitil ile varsa enfeksiyon sorunun çözülür.Merhaba kızlar, 7 temmuz piki gördüm 8 temmuz tahminimce çatlamam oldu. 8 temmuzu değerlendirdikten sonra sarı bi akıntım ve kötü koku geldi. İltihaplanma mı oldu acaba yaaayaklarımıda üşütmüştüm bu aralar. 2 gündür akıntım çok az geliyo yine aarı sarı
Çok geçmiş olsun ya Çok üzüldüm Rabbim şifa versinKızlar çok kötüyüm annemin böbrek yetmezliği var iki böbrektede stent takılı banyo yaparken stent çıkmış vajinadandoktora gidiyorlar kafayı yicem nolur dua edin
Enfeksiyon olmuş olabilir canım devam ederse doktora git benceMerhaba kızlar, 7 temmuz piki gördüm 8 temmuz tahminimce çatlamam oldu. 8 temmuzu değerlendirdikten sonra sarı bi akıntım ve kötü koku geldi. İltihaplanma mı oldu acaba yaaayaklarımıda üşütmüştüm bu aralar. 2 gündür akıntım çok az geliyo yine aarı sarı
Amin inşallah Allahım sınıyo beni hep üst üste geldi olumsuzluklarÇok geçmiş olsun ya Çok üzüldüm Rabbim şifa versin
Haklısın canım.keşke baksaydımHormon değerlerine baktır canım kimyasaldan dolayı yükselmiş veya düşmüş olabilir. Regl düzenin etkilenmiş olabilir
Ay ben hemen yaparım galiba o kadar sabredememBenimde hoşuma gidiyor görmek canım. Ama ben hamile kalınca kalp atışını duyunca imzalıcam inşallah düşükte hemen yapmıştım sonra düzeltememiştim üzüldüm gördükçe
Çok çok geçmiş olsun canım ağrısı sancısı başka bir problemi var mı? İnşAllah hemen müdehale ederler sağlığı normale dönerKızlar çok kötüyüm annemin böbrek yetmezliği var iki böbrektede stent takılı banyo yaparken stent çıkmış vajinadandoktora gidiyorlar kafayı yicem nolur dua edin
Bazen sınavlarımız bizi çok zorluyor ama rabbim sabrını verir inşallah. Zorlu günler geçip gidiyor ama sonrasında güzel günlerin geleceğine inanıyorum. İnşallah annen iyileşir canım stentin çıktığını ilkkez duyuyorum stent olduğuna emin mi annen. Bende ameliyathane teknikeriyim ama stent çıktığını hiç duymadımAmin inşallah Allahım sınıyo beni hep üst üste geldi olumsuzluklar
Sağol canım uzaktayım diye tam bişeyde demiyo bana doktora gidiyorlar inşallah bişey olmaz Allahım nolurÇok çok geçmiş olsun canım ağrısı sancısı başka bir problemi var mı? İnşAllah hemen müdehale ederler sağlığı normale döner
Öyle deme bebeğim çok zor biliyorumAmin inşallah Allahım sınıyo beni hep üst üste geldi olumsuzluklar
Evet mavi bi tel kablo gibi dedi bana böyle bişey mümkünmüş stent çıkarmış az çok bilirsin inşallah iyileşirBazen sınavlarımız bizi çok zorluyor ama rabbim sabrını verir inşallah. Zorlu günler geçip gidiyor ama sonrasında güzel günlerin geleceğine inanıyorum. İnşallah annen iyileşir canım stentin çıktığını ilkkez duyuyorum stent olduğuna emin mi annen. Bende ameliyathane teknikeriyim ama stent çıktığını hiç duymadım
Çok haklısın ama o kadar zorlu zaman geçirdimki annemle 3.evre kanser atlattı o süreç üstüne bu çok zorÖyle deme bebeğim çok zor biliyorumvardır bunda da bir hayır. Olumsuz bir durum olarak görüyoruz ama belki bu bir işaret, daha kötü bir olaydan korunuyorsunuz bu şekilde
Bende de olmuştu canım reglim bitti bir gün sonra tekrar başladı bir hafta daha regl oldum. Tsh değerim normalin dışına çıkmış ilaçla düzeldiHaklısın canım.keşke baksaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?