- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #27.381
Forumda bir tek benim adımı karıştıramazlar sanırım. afratafra yazınca 1 tane çıkıyo.Bende farkettim
Ha haaKocan mühendis mi matematikçi mi
Çok teşekkür ederimKolaylaştırıyor mu bilmiyorum ama destekliyorRica ederim canım
Yumurta takibini ne için yapılıyor , bide nasıl yapılıyor bizim isteğimiz üzerine mi doktor mu uygun görüyor hep merak ettim biraz açıklarsanız çok mutlu olurumSadece yumurta takibi için muayene ücreti 765₺ ödedim
Ooo seni görmek ne güzelKizlaaar selam ne var ne yok? Uzun zamandir girmedim giremedim. Son ayki hayal kirikligindan sonra az küstüm galiba bu meseleyebu ay da hic bisey yapmiyorum ve kullanmiyorum da folik asit de dahil olmak üzere. Bosverdim yani. A Afratafrac kuzum nasil gidiyor hamislik? Kan verdin mi? Kontrole ne zaman gideceksin? IADK Canim sen de hamismissin simdi listeden gordum cok sevindim hayirli olsun @melisa canimcm son mesajlarini okuyabildim sadece aftatafracin izinden gidiyorsun insallah hayirli sonuclar alirsin kuzum. Batlar yakınmış seninle de bu ay bizim. Arada goz atarim sana @fnd_50 Canim azmine ve enerjine seninle de sat bat yakınmışız. Insallah guzel sonuc alirsin
Profilimdeki koca gözlü tatlı kızdan ayırın bariForumda bir tek benim adımı karıştıramazlar sanırım. afratafra yazınca 1 tane çıkıyo.Seninkini bende bir iki defasında karıştırmıştım ilk zamanlarda her seferinde teyit için topik ilk sayfaya bakıyordum.
İçinden geliyorum bebeğim nasıl anlamamHa haamühendis. Nokta atış yaptın
Doğru, haklısınİçinden geliyorum bebeğim nasıl anlamam
Aynen uşakta bir özel hastanede kadın doğum uzmanına gidicem 450 TL veriliyor sadece. Tüp bebek merkezi çok lüks bir sürü çalışan masraflar vs o yüzden bu fiyatı yanlış anlamamış olabiliriz gerçekten o fiyattır ama tüp bebek merkezleri ne kadar yapıyor acaba genel anlamda. Aslında tüp bebek uzmanına yaptırmayı çok istedim ama bu şartlarda çok zorBence başka yere git canım aynı söylediklerini sadece muayene ücreti ödeyerek yaptırabilirsin.
Test yaptınmı evde canım?yapmadıysan bana göre kan verme canım zaten ben adetimden önce test yapmayan biriyimKizlar adete 3gun var bugunu saymazsak 2gun var sizce kan versem cikarmi napmaliyim A AfratafracL A L Niqu @ozgeeeee1
İkinci kez yumurtluyorsun bence canım değerlendir boş geçmeYarın yapcam kiz kendimi öyle odakladim ovu bile yapmicaktim hadi yapayim dedim ama siliklesme var gebelik değil bnce adetime dHa 11-12 gun var
Bugün başlıyorummm canımm ilk kezBaşla hemen içmeye kuzum. Sen günde 1 bardak eşin 2 bardak tüketin. Ayrıca çörek otu kürü de yap
Ekstra bir şey yapmayacak ki. Bakacak boyutuna göre ilacını verecek canım. Boşuna o kadar para vermeAynen uşakta bir özel hastanede kadın doğum uzmanına gidicem 450 TL veriliyor sadece. Tüp bebek merkezi çok lüks bir sürü çalışan masraflar vs o yüzden bu fiyatı yanlış anlamamış olabiliriz gerçekten o fiyattır ama tüp bebek merkezleri ne kadar yapıyor acaba genel anlamda. Aslında tüp bebek uzmanına yaptırmayı çok istedim ama bu şartlarda çok zor
Ben kendim istedim canım famera kullanmak istiyorum ,yumurta takibi istiyorum dedim adetimin 3.günü gittim baktı sonra famera yazdı kullan adetten sonra gel dedi yumurtalarıma baktı çatlatma iğnesi verdi böyle ilerlediYumurta takibini ne için yapılıyor , bide nasıl yapılıyor bizim isteğimiz üzerine mi doktor mu uygun görüyor hep merak ettim biraz açıklarsanız çok mutlu olurum
AaaBebeğim çok şükür iyiyim. Ağrılarım her gün bir tık artıyor gibi. Daha çok hissediyorum o bölgeyi ancak normaldir herhalde diye düşünüyorum. Doktor randevusuna ilk defa allah nasip kısmet ederse 4 Eylül sabah 8.40'a randevu aldık eşimle.İnşallah keseyi görüp kalp atışını duyacağız o gün. O gün 6+6 oluyor.
Bebişim sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap. Ancak bir motivasyon kaynağı bulur ve isteğin artarsa benim vemelisaa93 nın yaptığımız kombinasyonu uygulamanı ikimizde öneririz şiddetle. Allahım en hayırlısı bizlere en hayırlı vakitte versin inşallah.
NOT: mesajında yanlış melisa yı etiketlemişsin kuzum
İnsallah kuzum pek umidim yok ama hayirlisiOoo seni görmek ne güzel
Çok teşekkür ederim canım. Çok uzak kalma bak topikde hummalı bir çalışma var. Yumurtlamalar büyük coşkuyla kutlanıyorinşallah bu boşvermişliğin sana pozitif olarak dönsün
Ay baya koyu kız maşallah. Ben de yarın ilk testimi yapcam silikleşme koyulaşma takip etcem. Yarın sabah yine haberleşelim canım. Ama bence koyu çıkması iyiCnm ovulasyon bu şekilde suanda etiketle demiştin yarinda gebelik testi yapicam kismet olursa Y yenibirhayal
Ay acaba hamilelik mi çok merak ettimCnm ovulasyon bu şekilde suanda etiketle demiştin yarinda gebelik testi yapicam kismet olursa Y yenibirhayal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?