- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #27.001
Eşimde dün çok yorgundu ona rağmen değerlendirdik sabah halsiz uyandı noldu hasta mısın dedim. Her gün her gün enerjim bitti hani iki güne birdi duygularımla oynadın diyoÇatlama dün olduysa bugün ve yarın da kesin devam bebişim.Ay çok heyecanlıyım ekrana kusçam.
AhahaÇatlama dün olduysa bugün ve yarın da kesin devam bebişim.Ay çok heyecanlıyım ekrana kusçam.
Bende ekrana kuscam demeyi sabırsızlıkla bekliyorumÇatlama dün olduysa bugün ve yarın da kesin devam bebişim.Ay çok heyecanlıyım ekrana kusçam.
Kuzucum bir gün önce değerlendirdin zaten. Dünü boş geçmen iyi oldu, dinlensin biraz. Artık bu üç gün önemli.Günde 1 tane yapmadım aşkım öğlen ve aksam üzeri olmak üzere 2 tane yaptım hep. Hayatımın şokunu yaşıyorum Şuan. Bugün tekrar yapacağım lh testi. Hayır bilsem dünü de değerlendirirdim ya
Canım olur o sen ona takılma. Benim de öyle çok silik olup bir gece de kızaran çok ovulasyon testim oldu.Yani yumurta olayı bitmedi dimi ben ateş yükselince bitti diye biliyorum. Ya peki ovu testlerim niye öyle oldu
Benimde öyle olduCanım olur o sen ona takılma. Benim de öyle çok silik olup bir gece de kızaran çok ovulasyon testim oldu.
Kesinlikle katılıyorum canımBende tepki alıcam belki ama kendi görüştüğüm doktorları değerlendirirsem erkek doktorlarımdan daha çok memnunum.
Coook haklısın bende doktor seçmem ve gerçekten işini hakkını veren erkek doktorlar çok fazla bende bir sene hamile kalamamisken benim sorunumu da çözen bir erkek doktor su mesela benim kasılma sebebim doğum sırasında çok fazla açıklık muanesi ettikleri için biraz huylandim o yüzden şimdi kasılmammmBiliyorum alttan muayene ister istemez bizleri geren bir şey. ancak şöyle düşünelim. yirmilik dişi çekmek için bi doktor yarıp alıyo inceleyip uğraşıp tedavi ediyor. Kışın grip olunca boğazımıza kulağımıza burnumuzun içine bakıyor. Ya da gözlerimizde bir sorun olunca yine aynı şekilde.
Aslında o bölge her ne kadar küçük bir kız çocuğu iken sürekli bizlere utanmamız gereken bir alan olarak aksedilse de. Doktor için çooooook normal. O senden önce ve senden sonra neleri görüyor kimbilir ve onlar için de artık elin kolun yüzün gibi görüyorlar o bölgeyi. Hızlıca işlemi tamamlayıp kalkıyorsun zaten. Ben daha görmedim "dur ya azcık daha inceleyim" diyen bir doktoruAşırı hızlı bitirmeye çalışıyor onlar bile, hastayı düşünüp.
O esnada kendini telkin et. Rahatla. Boğazına baktırdığın doktor gibi düşünmeye çalış. Görevini yapıyor. Ben mesela sırf kadın diye doktor seçmem. Seçene de karşı değilim yanlış anlaşılmasın. Kendimi hangi doktorda rahat ve güvende hissedeceksem ona gitmeye çalışıyorum.
Biliyorum cnisi da işte dogumdn kalan bir kasılmaOlsun değerlendirme önemli canım siz devam edinBelli olmaz canım bakalım kaç tane büyüyecek evet alttan bakılıyor daha doğru sonuç veriyor o şekilde
Evet evet benim bu bir sene hamile kalmayıp da bir düşük yaptığımda aspirin vs kullanmamı söyleyen de erkek doktor suKesinlikle katılıyorum canım
Az kaldı sıksın dişini. Bugün biraz pekmezli ballı kahvaltı yapsınEşimde dün çok yorgundu ona rağmen değerlendirdik sabah halsiz uyandı noldu hasta mısın dedim. Her gün her gün enerjim bitti hani iki güne birdi duygularımla oynadın diyo
İnşAllah yavaş yavaş atlatırsın canımBiliyorum cnisi da işte dogumdn kalan bir kasılma
Ceviz yedi keçiboynuzu özü ve çakşır kökü suyu içti gittiAz kaldı sıksın dişini. Bugün biraz pekmezli ballı kahvaltı yapsın
Neee çatlamış mı
Canım öglen bir defa yaptın o akşama pik olmuştı bence. Hem 3 yumurtanda zaten olgunlaşmış çatlasa tutacak büyüklükteydi. Ateş yükseldimi bitmiyor. Aksine doktorlar 3 gün devam edin diyorlar ya. Sakın strese girme öncesinde ilişki var zaten kız bebişler orda bekliyor. Bak benim ateş tabloma. Arka arkaya çatlayarak yükselmeye devam edecek ateşin
Bebeğim içerde sperm var sende yumurta boldevam ilişkiye enerjini düşürecek hiçbir şey yok bence çatlamaya başlaması da çok iyi
Eşin evde mi kız evdeyse akşam yerine öglen degerlendir. Ama kaçırman imkansız korkma balım stres yapma yumoşlara daha belki bir belki iki tanesi çatladı ve yarın sabaha kadar dolanacaklar ortalıkta
Senin için 2 yumurtlama ateş tablosu buldum.
Eki Görüntüle 3288610
Hiç strese girme canım için rahat olsun istiyorsan şimdi de değerlendirin. Çatlayanı karşılayan ordu vardır içeride
Kos bence dedoğru olan ooooo bizi oğlan bırakmıyor hadi yoksa ohoo
Cevap gelmiyor koştu bile bence
Kuzucum bir gün önce değerlendirdin zaten. Dünü boş geçmen iyi oldu, dinlensin biraz. Artık bu üç gün önemli.
Aşkolaaaaaarr merak etmeyin o iş bende. Hallettim geldim hahahahhahah ilişki olduCanım olur o sen ona takılma. Benim de öyle çok silik olup bir gece de kızaran çok ovulasyon testim oldu.
İlk canım ya adetim 8 gün gecmistiMaşallah canım ne kadar yüksek bi deger ikiz mi üçüz mü bilemedim ilk tahlilin mi adetin ne kadar geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?