- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #26.801
Amh bakılmıyor galiba diğer hormonlara bakılıyor. Fsh lh prolaktin tsh progesteron bakılıyor
Ayy kesin bizim sağlık ocağı da bakmıyordurgolden-snitch benim bildiğim bunlara da bakılmıyor. Sadece kadın doğumda hormon testi yapıyorlar diye biliyorum.
HaydaaaBu var kiiÇünkü daha önce burda konuştular
Nasıl yaOturmuş senin adet gunlerini sayıyorum bu ne kızadetin 6.gunu ilişki olmuş o tutmuş öyleyse beynim yandı 26 günde bir adet oluyorsun. Yumurta o kadar erken dollendi demek
Regle 6 kala ilişki olmamış mı ben mi yanlış anladımOturmuş senin adet gunlerini sayıyorum bu ne kızadetin 6.gunu ilişki olmuş o tutmuş öyleyse beynim yandı 26 günde bir adet oluyorsun. Yumurta o kadar erken dollendi demek
Tamam tamam yanlış okumuşumOturmuş senin adet gunlerini sayıyorum bu ne kızadetin 6.gunu ilişki olmuş o tutmuş öyleyse beynim yandı 26 günde bir adet oluyorsun. Yumurta o kadar erken dollendi demek
Regle 6 kala ilişki olmamış mı ben mi yanlış anladım28 Temmuz batsa zaten 20 gün geçmiş olmuyor mu adeti
Ben de tam etiket yapıyordum sana. İlk ben de yanlış okudum sandımTamam tamam yanlış okumuşum
Yok ay ben kaç kez yaptırdım aile hekimliğindegolden-snitch benim bildiğim bunlara da bakılmıyor. Sadece kadın doğumda hormon testi yapıyorlar diye biliyorum.
Ortalık karıştıRegle 6 kala ilişki olmamış mı ben mi yanlış anladım28 Temmuz batsa zaten 20 gün geçmiş olmuyor mu adeti
Saat 11e kadar kan alıyorlar zaten canımAyy kesin bizim sağlık ocağı da bakmıyordurmesai saatlerinde gitmiyim akşam gideyim diye düşünmüştüm de tahlil yapmayacaksa manasız olacak
Sana işin sırrını soruyorum, söylesene 6.gun ilişki oldu diyeOrtalık karıştı
23 Temmuz Son adet günüm
28 Temmuz gecesi (daha çok detay veriyorum bakın) ilişki günüm
18 ağustos beklenen adet günüm yani bugün
Seferberlik ilan edilmiştir
Asayiş berkemalTamam tamam yanlış okumuşum
Reglin 6.günü yumurtlama olduğunu sanmıyorum 8.-9.gün fln olmuş olabilir. Spermlerin canlı kaldığına ne kadar inanmasakta kalıyor demek kiOrtalık karıştı
23 Temmuz Son adet günüm
28 Temmuz gecesi (daha çok detay veriyorum bakın) ilişki günüm
18 ağustos beklenen adet günüm yani bugün
Seferberlik ilan edilmiştir
İkiz ihtimali kalmadı benceAsayiş berkemal
9 ağustostu sanırım zaten kahverengi lekelenmem olmuştu ve 10 ağustosta ilk testimi yapmıştım çok silik çizgi çıkmıştı. Her şey normal o halde süperReglin 6.günü yumurtlama olduğunu sanmıyorum 8.-9.gün fln olmuş olabilir. Spermlerin canlı kaldığına ne kadar inanmasakta kalıyor demek ki8. Gün yumurtladı desek üzerine bir 8 daha ekleyelim tahmini yerleşme günü için.7-8 Ağustos civarı yerleşme olsa değeri gayet uyumlu çıkıyor günüyle
Bütün sırrı bozdun ahahahSana işin sırrını soruyorum, söylesene 6.gun ilişki oldu diyebütün sır burdaymiş
O yerleşme kanamasıydı demek ki9 ağustostu sanırım zaten kahverengi lekelenmem olmuştu ve 10 ağustosta ilk testimi yapmıştım çok silik çizgi çıkmıştı. Her şey normal o halde süper
Lütfen reglin 6. günü yumurtlama olmuyor olsun ben 8. gün değerlendirmeye başlamıştımReglin 6.günü yumurtlama olduğunu sanmıyorum 8.-9.gün fln olmuş olabilir. Spermlerin canlı kaldığına ne kadar inanmasakta kalıyor demek ki8. Gün yumurtladı desek üzerine bir 8 daha ekleyelim tahmini yerleşme günü için.7-8 Ağustos civarı yerleşme olsa değeri gayet uyumlu çıkıyor günüyle
Bence olmamış canımLütfen reglin 6. günü yumurtlama olmuyor olsun ben 8. gün değerlendirmeye başlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?