- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #26.661
Ben de hamilelikten bi kaç ay önce ruyamda 4 aylık hamileyken bebeğimin alınacağını görmüştüm, daha çok küçük doğuma çok var neden alıyorsunuz diyordum. Bı kaç ay sonra da rüyamda pozitif test gördüm hamileydim o ay, sonrasında boş gebelikten dolayı kürtaj olmak zorunda kaldım. Hep aklıma rüyam gelir ya öyle olsaydı daha buyukken alınsaydı diye. Rabbim bu durumu yaşayan herkese sabirlar versin, inşallah en kısa sürede kucagin dolsun canımDusurmeden 2 3 gun once ruyamda gördüm zaten mezarliktan kaçırmaya calismistim
Yaaa sen ne kadar iyi kalpli bir kızsınÖyle bebeğim. Kalan az nakitimle çocuklara harçlık verdim. Allah kabul etsin rızkı verende Allah alanda Allah. Sağlık sıhhat olsun iş bulunur.
rabbim yormasın Kalplerimizi
Malum oluyor demek kiBende görmüştüm canım düştügünü
Aynen İnşAllah sonucu güzel olurmaşallah bayağada koyu bir pik hadi bakalım tam gaz devam :)
Amin ınsllah hepimizin canimmBen de hamilelikten bi kaç ay önce ruyamda 4 aylık hamileyken bebeğimin alınacağını görmüştüm, daha çok küçük doğuma çok var neden alıyorsunuz diyordum. Bı kaç ay sonra da rüyamda pozitif test gördüm hamileydim o ay, sonrasında boş gebelikten dolayı kürtaj olmak zorunda kaldım. Hep aklıma rüyam gelir ya öyle olsaydı daha buyukken alınsaydı diye. Rabbim bu durumu yaşayan herkese sabirlar versin, inşallah en kısa sürede kucagin dolsun canım
bende kendi testlerimdede böyle koyu görmedim zaten belliydi bu kadar bekletmesiyle iyice tombiş bi yumoş olmuşBence çakşır gücü daha önce hiç böyle pik görmedim. Hep aynı testi kullanırım
Evet canim rabbimin yanında daha iyidir eminimBebeğim o gittiği yerde çok iyi çok mutlu emin ol. Senin ona sunabileceğin hayatın binlerce kat daha iyisini yaşıyor
çok sevndm canım allah sağlığını daim etsinKızlar bu arada çok mutluyum annemin cigerindeki leke geçmiş temiz çıktı tomografi burda dua eden herkesten allah razı olsun
Şişko mu olacak nebende kendi testlerimdede böyle koyu görmedim zaten belliydi bu kadar bekletmesiyle iyice tombiş bi yumoş olmuş
Çokta üzüldüm az vardı yanımda kusura bakma dedim annesine çok olsa verirdim kumbaralarına atYaaa sen ne kadar iyi kalpli bir kızsın
Sen onunla ileride kavuşacaksın bu kısa bir ayrılık sadece. Bende yaşadım benzerini. Yaşayan biri olarak söylüyorum gün geçtikçe iyi olacaksın. Bundan sonra doğacak evlatların için bir an önce toparlanman lazımEvet canim rabbimin yanında daha iyidir eminim
Amiiin amin bebeğim rabbim hayrını kabul etsin İnşAllahÇokta üzüldüm az vardı yanımda kusura bakma dedim annesine çok olsa verirdim kumbaralarına attam teslimiyet. Rabbimin kararına boynumuz kıldan ince. Sağlıklı güzel hayırlı evlatlarımız olsun. Eşlerimizle güzel ömürlerimiz olsun.
Tmm canım sagolKuzum benim ilk 9du. İki serum ve devit vermişti takviyelerle 27 olmuş. Şimdi de d vitamini kullanıyorum dil Alti sprey
Benimde ikinciŞişko mu olacak ne
Her gün devam, ben bu ay öyle yapıcam nasipsePiki gördümmmmmdün değerlendirmiştik bugünde dahil Allah ne verdiyse devam dua edin nasip olur inşAllah canlarım @fnd_50 melegim can beyons O _okyanus @Gul220 @Belisimm golden-snitch @Merve3553
Anladım canım 4 gündür devam ediyor benim bugün de artmış. Tahriştendir inş yumurtayı atmaya başlamayayım daY yenibirhayal aşılamada benim lekelenme oldu ama kaç gün sürdü hatırlatıyorum. Sanki 1 buçuk gün falandı.
Seni kıvrandırmıştı zatenBenimde ikinci
Yumoşun tombiş oldugunu düşünüyorum. Gittigimde 17mm demişti. 4 gün sonra çatladı günde 2 mm büyümüştü
Gün geçtikçe iyi oluyorum ilk günkü gibi olmuyor gerçekten rabbim o sabrı veriyor kendimi oyle teselli ediyorum bir gün kavuscaz sadece sabır diyerek böyle olması daha hayırlısıymişSen onunla ileride kavuşacaksın bu kısa bir ayrılık sadece. Bende yaşadım benzerini. Yaşayan biri olarak söylüyorum gün geçtikçe iyi olacaksın. Bundan sonra doğacak evlatların için bir an önce toparlanman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?