- 9 Şubat 2023
- 938
- 1.100
- 33
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #26.621
10 DA verıyoruz dedıler kargoya.. sıze soylennmedı mı dedı. zaten merkeze tsınmıs onu da degıstırmem lazım cok tesekkurler canımAleyküm selam canım ben de sabah çalışınca dün öğleden sonra gittim doktorum tahlil için sıra verdi sabah 7de açılıyormuş sağlık ocakları bugün 7de işten önce gittim verdim kanımı bilgin olsun
Amin canım bir sene beklemistim nasip boylemisGeçmiş olsun canım benim rabbim en kısa sürede sağlıklı bir evlatla yerini doldursun İnşAllah
Ben 42. Gün görmüştümKizlar 1 hafta önce kürtaj oldum 8 haftalik ne zman adet görürüm
sagol canım benım.. neyse kı sımdı evdeyım kendıme geldım. sanırım evı de temızleyınce bır de ustune dus aldım havasız sanırım o da etkılediGebelik bulantıların başlamış olabilir canım dikkatli ol bol bol dinlen.çok kötüysen doktora git rapor yazsın canım
Ay şimdi gördümCnm hamilesin cnm allah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin insallah kaçıncı günün acaba
Çok geçmiş olsun canım neden oldu yaaaKizlar 1 hafta önce kürtaj oldum 8 haftalik ne zman adet görürüm
Güzel düşünelim güzel olsunBunu diyen ikinci insansınniye herkes beni hamile sanıyorrr ay Allahım Allah mi söyletiyor aşkım ben hamile değilim klomen kullandım 3 yumurtam oluşmuş Şuan çatlamak üzere değerlendirme günlerindeyim yazdığını görmedim inan çok yazı oluyor bazen bildirim gelmiyor halbuki bakıyorum tek tek. İnşallah hamile olurum melisaa93 melegim can
Biliyor musunuz 5 sene önce de hamile olmadan hamile olduğumu sanıp yazan olmuştu o ay hamileydiminşallah tarih tekerrür eder
Amiiin bebeğim dualarımdasınİnşallah kuzum evet oğluma da bu aylarda kaldım eylülde öğrendim hamile oldugumuAllahım hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Düşük riski var zaten birden aşırı kanamayla gittiÇok geçmiş olsun canım neden oldu yaaa
2 ay korunun dedi doktor insllah sonra hemen olur cok yıprandımÇok geçmiş olsun canım neden oldu yaaa
Rabbim verdi rabbim aldı canım benim hayırlısıyla yine verir. Önemli olan isyan etmeyip sınavını kabullenmek.çok çok zor biliyorum ama inan zaman geçtikçe daha iyi olacaksınAmin canım bir sene beklemistim nasip boylemis
Rabbim hayırlı gebeliğe çevirsin aşkımPiki gördümmmmmdün değerlendirmiştik bugünde dahil Allah ne verdiyse devam dua edin nasip olur inşAllah canlarım fnd_50 melegim can beyons O _okyanus Gul220 L A L golden-snitch Merve3553
Amh değerin iyimis. Ama yaştan dolayı doktorlar tüp bebek onerebilir fakat ben olsaydım aşılamaya bir şans verirdim, evet ihtimal düşük ama tutma ihtimali de var en azından denedim dersin.Sat 5 Ağustos Bat 1 Eylül
1.5 yıldır evliyiz.34 yaşındayım . 1 yıl öncede bir düşük yaptım . Gereken bütün testler yapıldı amh değerim 3.5 eşimin sperm testi de iyi çıktı 4 kere de çatlatma iğnesi denedik . Artık bu ay aşılama yada tüp bebek yapmayı planlıyorum ama hangisini yapalim karar veremiyoumruzbir tavsiyesi olan akıl verecek var mı acaba yada tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz lütfen ??
Bolş şanşlar aşkımmm çifter çifter tutsun inşallah balım benim. Allahım bu ayın önemine sanada bu ay hamile kalmayı nasip etsin inşallah. Mübarek günde hepinize dua edecegim. Dün dualarımda sizde vardınızPiki gördümmmmmdün değerlendirmiştik bugünde dahil Allah ne verdiyse devam dua edin nasip olur inşAllah canlarım fnd_50 melegim can beyons O _okyanus Gul220 L A L golden-snitch Merve3553
Sevindim daha iyi olmana canımsagol canım benım.. neyse kı sımdı evdeyım kendıme geldım. sanırım evı de temızleyınce bır de ustune dus aldım havasız sanırım o da etkıledi
İnşallah kuzum bak gör hamileyim diye test fotografınla bu ay sabah gözümüzü açıcazPiki gördümmmmmdün değerlendirmiştik bugünde dahil Allah ne verdiyse devam dua edin nasip olur inşAllah canlarım fnd_50 melegim can beyons O _okyanus Gul220 L A L golden-snitch Merve3553
Sağol bebeğimmm İnşAllah sen hamilesindir bizde arkandan gelirizRabbim hayırlı gebeliğe çevirsin aşkım
Insallah canimmİnşAllah güzel haberi alırsın birkaç hafta içinde
Yaaa harikaaPiki gördümmmmmdün değerlendirmiştik bugünde dahil Allah ne verdiyse devam dua edin nasip olur inşAllah canlarım fnd_50 melegim can beyons O _okyanus Gul220 L A L golden-snitch Merve3553
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?