- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #26.381
Atıyorum cnm siralama su sekilde oldu
Atıyorum cnm siralama su sekilde oldu
Boş mu bilemeyiz bebeğim papatyamavişte 10.gün pik görünce hamile kaldı diye hatırlıyorumbu ay 10. gün pik gördüm ya normalde 13 veya 14 görürdüm ama boş büyümüş yumoşum
Eevt cnm ben 11 inde gördüm de tekrar koyulasma oldu işte bende11 inde yumurtlama görmüşsün canım sen bence
Belki iki yumurtan var ateş ondan yükselmediİnşallah öyledir umarım 4 5 gündür ağrım var çok dün de akıntım geldi baya çatlamıştır dedim ama etek yükselmemiş
Ben bebeğimi kaybettim canım onun üzüntüsüyle oldu. Travmadan sonra olduTroid hastalığı içini atmaktan herşeyi yutmaktan kimseye hayır demeyip kırmamakta olurmuşsun bende haşimato troid hastasıyım Reiki ile uğraşırdım bir aralar o dalda nedeni bu gerçi ben hala herşeye susuyorum ne yapalım yapacak bişey yok
ben göremedim valla canım bakalım p tesi başlayacağım testlerePembede ben kararti mi görüyorum sanki
Bekleyip göreceğiz bu süreç bize sabrı öğretiyorBende anlamadmki canım sabah kalktm normal regli gibiydi şimdi leke gibi kafamda deli sorular
Hadi bakalim hayırlı haberlereben göremedim valla canım bakalım p tesi başlayacağım testlere
vallahi öyle sabredip göreceğiz bakalım :)Bekleyip göreceğiz bu süreç bize sabrı öğretiyor
Aynen öyle oldu valla strese soktu beni döngüm 28 gün normlade 14. Günü doktor onayı ile çatlamış dedi. Arkadan gelen yumurtam oldugu için ateş 19. Gün yükseldiBelki iki yumurtan var ateş ondan yükselmedimelegim can da öyle oldu.ilk çatlamadan sonra ateş yükselmedi ikinci çatlamada yğkseldi
Ateş tablonu atarmısın canımİnşallah öyledir umarım 4 5 gündür ağrım var çok dün de akıntım geldi baya çatlamıştır dedim ama etek yükselmemiş
Gebelik testi dene bide istersen benimde öyle olmuştu hamileydim ama ilk ovu testinde üstü üste pik gördüm sonra ki zaman gebelik testinde Çıktı eğer pik olursa tekrardan bi gebelik testi yaparsın canımEevt cnm ben 11 inde gördüm de tekrar koyulasma oldu işte bende
Atıyım kuzumAteş tablonu atarmısın canım
Evet biliyorum okumuştum daha önceden kuzumBen bebeğimi kaybettim canım onun üzüntüsüyle oldu. Travmadan sonra oldu
Alla alla olabilir mi acaba inşallah diyelim bakalımBelki iki yumurtan var ateş ondan yükselmedimelegim can da öyle oldu.ilk çatlamadan sonra ateş yükselmedi ikinci çatlamada yğkseldi
Baya böyle net çıkıyor canım. Ben laboquick kullanıyorum 20 ovülasyon 2 gebelik testi olanından. Ama geçen ay 3 gün pik görünce testim yetmemişti eczaneden almıştımAy bu varmış bakalım aldım beş tane ama hiç kullanmadım
Nasil yapılıyor peliii6Ovulasyon testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?