- 26 Aralık 2015
- 11.847
- 19.146
- 298
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #26.341
Ara ara azalıyor kuzum bende ara ara çıkıyor aynen zaten klomen kullandığımız için farklılık hissediyoruz inşallah güzel sonuçlar alırızİnşallah canım belkide klomen yapıyor bu kadar agrıyı neyse inşallah sonu güzel olsun allahım umudumuzu boşa çıkarmısın çok ümitlendik saglıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
Ben çok sıvı tüketirim çay kahve su 5. Gün silik pozitif 7. Gün negatifti bende 1 hafta da gidiyor etkisiYap cnm insallah hayırlı haberle gelirsin ama bu catlatma ignenin etkiside olabilir benim ayetlerim duzenlidir ama cok su icmem catlatma vuruldugum da 13. Gun poz. Cikmisti benim ogne etkisi hala gitmemisti bunyeden bunyeye degisir.ama benim oyleydu
Belirtilerin. Var mi kuzum yumurtlama akıntısı vs? İnşallah hep birlikte bekleyip göreceğizBakalım 3 yumurtada tablo nasıl olacakbende çok umutluyum rabbim hepimizi sevindirsin İnşAllah Ovülasyonu merak ediyorum ben sanki gebelik testi yapacağım
Canım daha yapmadım yeni uyandım uyuyakalmışım ilk idrardan sonra yapıcam sen ne yaptın canım yaptın mı
Ben akşam üzeri yapacağım canım her gün aynı saatler olsun diye. Strese girme 15. Gün çok geç değil ya eli kulağında
Ben de senin gibi bekle bekle bir hal oldum 18. Gün bugün normalde 14-15 de olurdum antibiyotik kullandım enfeksiyon için o erteledi sanırımİnşAllah canımHala pik bekliyorum bebeğim kaç gündür bugün yarın diye bekliyorum bugün 15.gün
Yaaa senin duygusallığını hormonlarını severim inşallah daha da koyulaştığını göreceğiz sağlıkla ilerlesin inşallahBeni ağlattınızzz yemin ederim
Ay bu varmış bakalım aldım beş tane ama hiç kullanmadımBen kullandım çok beğendim çok net çıkıyor
Demek ki ekstra büyümeyi seçti bu ayBugün yumurtlama gösteriyor takvimde canım normalde 12 gün olurdum hep yumurtlama
Ahahahahben cipsi regl oldugumda yiyorum colayı da cikolatayı da hepsi moralimi yerine getiriyor
Kuzum belki düzenin değişmiştir hani leke leke değil birden gelmeye başlıyordur şu süreçte o kadar farklı şeylere şahit oluyoruz ki vücudumuz ile ilgili inşallah güzel günler yakındadır doktora gitmeyi düşünüyor musuncanım benm senelrdir 4 5 gün leke sonra regli olurum. dün hafif gelmişti 4 5 gün sonra p.tesi yumurtlamanın 14. günü adet olurm diyorduım ama bu sabah lekeden fazla geldi regli oldum herhalde dedim öyleyse luteal fazım az olmuş olacak
bakalım gün içinde nasıl olacak devamı gelecekmi
Tur bindirdin sen banabu yumoş neyi, bekliyor acaba ben regl olup bi daha yumurtlicam nerdeyse
O hangi testti canım
O zaman heyecanli belkide bebistendir hadi insallahhh bolca aminn :)Ben çok sıvı tüketirim çay kahve su 5. Gün silik pozitif 7. Gün negatifti bende 1 hafta da gidiyor etkisi
KanO hangi testti canım
Evet çok değil ama varBelirtilerin. Var mi kuzum yumurtlama akıntısı vs? İnşallah hep birlikte bekleyip göreceğiz
Muhtemelen onun etkisi canımBen akşam üzeri yapacağım canım her gün aynı saatler olsun diye. Strese girme 15. Gün çok geç değil ya eli kulağında
Ben de senin gibi bekle bekle bir hal oldum 18. Gün bugün normalde 14-15 de olurdum antibiyotik kullandım enfeksiyon için o erteledi sanırım
Kaset test hangi testti
Ek yok canimKızlar genetik sonucum çıkmış
Anlayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?