- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #26.061
Olsun yalancı pozitif vermez işte benim psikolojimi bozdu onlarGittim yine gebelik testi aldım benbende tek çizgi çıkartmayan awox markadan bende ki bu istikrarsızlık
Ama bu ay mezun olacağız diye konuştuk, almayıp da ne yapacaktım. Mecbur aldınGittim yine gebelik testi aldım benbende tek çizgi çıkartmayan awox markadan bende ki bu istikrarsızlık
Benimde bozdu ama ben ısrarla delirmek için alıyorumOlsun yalancı pozitif vermez işte benim psikolojimi bozdu onlar
Yapınca bekliyoruz kız deme bende dedim ki son lh testini cum yapıp pazartesi kontrole gdecem gittim 100 TL ye beş tane daha aldımGittim yine gebelik testi aldım benbende tek çizgi çıkartmayan awox markadan bende ki bu istikrarsızlık
Ben de uzayan görmedim ki. Normal süt akıntısı vardı bendeAma ben uzayan akıntı gormedim ki nasıl catlayacak
Bende oda yok ve testte çizgi yok denecek kadar benimdeBen de uzayan görmedim ki. Normal süt akıntısı vardı bende
Ben de öyle yapınca silik çıktı. Şimdi 20-21.00e kadar bekleyip bi daha yapacağım emin olmak için. O zaman seninki de çatlamış olabilir kuzum.Bende oda yok ve testte çizgi yok denecek kadar benimdeçatladı mi yoksa ama benim hiç cisim yoktu azıcık yapıp test yaptım onla da
Dimi içime su serptin kocama da aynı açıklamayı yapayım ki tartışma çıkmasınAma bu ay mezun olacağız diye konuştuk, almayıp da ne yapacaktım. Mecbur aldınöyle düşün
Hahhaahaja ay iyi ki varsınız ya cehenneme giderken arkadaşlarım tayfası olduk resmenYapınca bekliyoruz kız deme bende dedim ki son lh testini cum yapıp pazartesi kontrole gdecem gittim 100 TL ye beş tane daha aldım
Kız çatlamıl çogumuz beraber çatladık valla 3 5 gün ara ile ögreniriz hamileliklerimiz inşallahAy kız çatlamışım gibi duruyor ama hala kasığımda çatlama ağrım varinşallah arka arkaya bir kaç yumurtam çatlıyordur. Su içtim ve idrarımı tutmadan on dakikalık idrarımla yaptım. Unutmuşum test yapacağımı saat 21.00 gibi bir test daha yaparım sanırım. Buna pek inanamadım. Havuç kemiriyordum hala ,
Ayyy olmasın ya dahaBen de öyle yapınca silik çıktı. Şimdi 20-21.00e kadar bekleyip bi daha yapacağım emin olmak için. O zaman seninki de çatlamış olabilir kuzum.
Canım, kızlar da hep diyordu gebelik belirtisiyle adet belirtisi çok benziyor diye. Bence bahsettikleri o durumu yaşıyoruz.Evet evet adetim gelecek gibi bir ağrı, sürekli kontrol ediyorum acaba mı diye. Bir kaç gündür var
O ağrının sonucu sana da pozitif olarak dönsün canımO ağrıdan bende çekiyorum adet olcam kafasına girdim ped aldım oysaki daha var. Göğüslerim normalde gününde şişerde çok hassaslar. Çok halsizim garip hissediyorum
Yaa tamam canım ozaman bekliyorum iyice kirmizilasana kadar. Senin de testini bekliyoruzYumurtan şuan 17-18mmdir daha havuç yiyerek hemen çatlatma bence en az 20mm olsun piki gör öyle havuç Yemeni tavsiye ederim
Evet kısmet artık canım inşallahOlacağı varsa olur canım size kolaylık olsun diye söylemiştim hayırlısıyla tutar İnşAllah
Benim testlerim bu şekilde işaretli olan ultra pik sonra tam çatlamayı görmeden tekrar pik yaptı 3 gün sonra ve çatladı karışık şuanYaa tamam canım ozaman bekliyorum iyice kirmizilasana kadar. Senin de testini bekliyoruz
Evet kısmet artık canım inşallah
Ay hadi İnşallah kuzum yaKız çatlamıl çogumuz beraber çatladık valla 3 5 gün ara ile ögreniriz hamileliklerimiz inşallah
Silinmiş senin de canım. Çatlamış gibi duruyorAyyy olmasın ya daha
AA yok böyle bakınca daha pik olmamış bence canım. Yarın çatlayabilir gibi geldi bana
Randevuyu erkene çektim pazartesi gideceğim buda beklemiş halı bugunkinin bilemedim bende neyse yarın kesinleşir herhaldeAA yok böyle bakınca daha pik olmamış bence canım. Yarın çatlayabilir gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?