- 25 Ocak 2023
- 10.404
- 12.047
- 218
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #26.041
Normal kuzum ve o geçmiyor ben de hala var ara sıraKızlar kan verip değerini öğrenen arkadaşlar adet gününüz gelince inceden bi ağrı hissettiniz mi siz de? Ben de ince bir sızı var normal midir ki
Haftaya gidin yada pazar günü günübirlik gidin dönünHadi inşallah
Ben bu havucu pikten sonra yiyoruz sanıyorum yaaa ondan yemedim hiç alayım bari bugüninofolicte içiyorum etki eder herhalde artık
Ay hafta sonu şehir dışında ailelerin yanında olacağız artık ne kadar değerlendirebilirsek kar
Tabi etki eder inofolic canım. Benim içtiğim inofolicin daha vitaminli hali... Havuç olgunlaşıp çatlasın diye yeniyor. Ye canımHadi inşallah
Ben bu havucu pikten sonra yiyoruz sanıyorum yaaa ondan yemedim hiç alayım bari bugüninofolicte içiyorum etki eder herhalde artık
Ay hafta sonu şehir dışında ailelerin yanında olacağız artık ne kadar değerlendirebilirsek kar
Tam olarak bu dans ile tıy tıy yanaşacağım
Yumurtlama olunca bizim haller
Tam olarak bu dans ile tıy tıy yanaşacağımgeçen ay da trakya karşılamasıyla yumurtladığımı belli etmiştim
12/13 dakka unutmuşum , haziranda da bu kadar çizgiler görmüştüm batta 2/3 gün gecikmişti ama gelmişti …Çizgi gördüm. Kaçıncı dakikada çıktı canım
evet bu gölgeler yanıltıyor maalesef iyice belirgin olmayınca …Gölgelere güvenmiyoruz geç döllenme vs olabilir adet günü tekrar tes yap ama normal test olsun
Evet o yüzden üzülmeni istemeyiz belirgin görmeden kesin birşey var diyemiyoruz12/13 dakka unutmuşum , haziranda da bu kadar çizgiler görmüştüm batta 2/3 gün gecikmişti ama gelmişti …
evet bu gölgeler yanıltıyor maalesef iyice belirgin olmayınca …
Ah keşke ya ama yurt dışında gelecekler mecbur bu hafta ama ne hikayeler duyduk değil mi gizli saklı tutar belkiHaftaya gidin yada pazar günü günübirlik gidin dönünHer şey pike bağlı
Hemen havuç almaya gidiyorum ozamanTabi etki eder inofolic canım. Benim içtiğim inofolicin daha vitaminli hali... Havuç olgunlaşıp çatlasın diye yeniyor. Ye canım
Hadi bakalım birlkte görcrz inş. Evet fitil verdi kuzum yarın sabah başlayacağım. İğne de yaprın mı kuzum yoksa sadece ovu takip mioh iyi aşılamanı da yaptırmıştım şimdi güzel haberlerini almakta canım sıra... Canım o çatlatma iğnesi asıl insanı çok tuhaflaştırıyor, aşılamanın pek bir etkisi yok aslında. Sen dinlen gene elinden geldiğince, vücudunda HCG var şuan, kendini hamile sanıyor . Test yapsan pozitif çıkacak öyle düşün.. doktor sonrası için fitil falan verdi mi canım duphaston progestan falan? Benimki vermemişti... Femara içtim canım evet. 10. Günde de yani bugün yumurtladım gibi görünüyor artık ben de beklemedeyim bakalım. Erken yumurtladım. Ağustos sonuna pozitifi görmeyi umuyorum
Dış görünüş ile kimseyi yargılamamak gerektiğini öğrenememiş, kendini yetiştirememiş insanlar bizlerden uzak olsun umarımherkes en iyi kendi bilir içini, yaşadıklarını, hissettiklerini.. birbirimizi görmeden düşüncelerimizipaylaşmak için burada olmak bile aslında asıl önemli olan şeyin fikirler ve üslup olduğunu anlatıyor. Benim için çok kıymetliydi bu bebek haberi.. hem çok zor dönemlerden geçtik vajinusmus nedeniyle hem de halen farklı çevresel sıkıntılarımız var. Eğer gerçekse, gerçekten benimleyse ve hayatımıza sağlıkla girerse bizim için mucize bir ilaç bulunmuş gibi olacak Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla
Kizzz hani çizgiAy kız çatlamışım gibi duruyor ama hala kasığımda çatlama ağrım varinşallah arka arkaya bir kaç yumurtam çatlıyordur. Su içtim ve idrarımı tutmadan on dakikalık idrarımla yaptım. Unutmuşum test yapacağımı saat 21.00 gibi bir test daha yaparım sanırım. Buna pek inanamadım. Havuç kemiriyordum hala ,
Canım sabah yaparsan daha iyi olacak sanırım. Umarım vardır12/13 dakka unutmuşum , haziranda da bu kadar çizgiler görmüştüm batta 2/3 gün gecikmişti ama gelmişti …
evet bu gölgeler yanıltıyor maalesef iyice belirgin olmayınca …
İğne yok canım. Sadece ovulasyonla takip ediyorum bu ay. Fitil progestan ve duphaston ben de kullanacağım bu ayHadi bakalım birlkte görcrz inş. Evet fitil verdi kuzum yarın sabah başlayacağım. İğne de yaprın mı kuzum yoksa sadece ovu takip mi
Yumurtan şuan 17-18mmdir daha havuç yiyerek hemen çatlatma bence en az 20mm olsun piki gör öyle havuç Yemeni tavsiye ederimAh keşke ya ama yurt dışında gelecekler mecbur bu hafta ama ne hikayeler duyduk değil mi gizli saklı tutar belki
Hemen havuç almaya gidiyorum ozamanteşekkür ederim
Silinmiş canım. Çatlamış gibi duruyor ama idrarımı tutmadım hiç. Hala da ağrım var. Bence çatladı çatlayacak gibi hissediyorum. Veya birden fazla yumurta çatlıyor bilemedimKizzz hani çizgi
Sen de at bekliyorum testiniKizzz hani çizgi
Hadi bakalım vitaminlere devamİğne yok canım. Sadece ovulasyonla takip ediyorum bu ay. Fitil progestan ve duphaston ben de kullanacağım bu ay
Olacağı varsa olur canım size kolaylık olsun diye söylemiştim hayırlısıyla tutar İnşAllahAh keşke ya ama yurt dışında gelecekler mecbur bu hafta ama ne hikayeler duyduk değil mi gizli saklı tutar belki
Hemen havuç almaya gidiyorum ozamanteşekkür ederim
Ayyy hemen yapmam lazım ya catladiysaSilinmiş canım. Çatlamış gibi duruyor ama idrarımı tutmadım hiç. Hala da ağrım var. Bence çatladı çatlayacak gibi hissediyorum. Veya birden fazla yumurta çatlıyor bilemedim
Ama ben uzayan akıntı gormedim ki nasıl catlayacakSen de at bekliyorum testini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?