- 25 Ocak 2023
- 10.404
- 12.047
- 218
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #25.901
Evet kuzum benim var bu dediklerin. Toxoplazma falan bakılacak ama daha baktırmadım İstanbul’da özel 1900 istedi devlette yer yok gidince baktırcamkızlar benımde aklıma bısey takıldı ya ..
ara ara sancım oluyor hem bıcak batması gıbbı karnıma dogru hemde kasıklarımda
dıs gebelıkten korkuyorum ya lekelenmem henuz yok. ama kremsı gıbı akıntım oluyor hafıf renklı gıbı sarı gıbı ya bıraz ozel oldu ama byle bı rudumu daha once yasayanlar oldu mu aranızda
yooo hiç bişi söylemdiler.
O zaman kaç haftalık oluyor kuzum?Ben eşimin durumuna göre 4 ya da 5 Eylül gideyim madem garanti olsun. İnşallah o güne kadar sıkıntılı bir şey yaşamam.
9.günden önce yapmış mıydınız? Bir de benim bat 30 ağustosFreely marka canım. Hassasiyeti yüksek.
İlk defa 9. gün gördüm testte silik gölge.
Ay İn şa Allah canım sanki gecmiyecek gibi sanıyorum.Bide benim kilom yok ben bu haldeyim.Evet sütyen kesin almalıyım o kesin çünkü belimin ağrısından dışarda duramıyorum.Ben iş görsem ne olucak ve ya çalışsaydım kalkıncada midem bulanıyorhayır canım geçecek bunlar :) şu an kan hacmin %10 arttığı için nefes nefese kalıyorsun. vücudun uyum sağlayacak biraz zaman lazım. kalın askılı bir iki beden büyük sütyen al birkaç tane onlar seni rahatlatır. dışarıda da çok ayakta durma dinlen sık sık :)
ay ınsallah canım ya tedırgın oluyorum aradaO batmalar bende de oldu canım ara ara normal. Aklına kötüyü getirme.
bana mı dedınn askım anlamadımEvet kuzum benim var bu dediklerin. Toxoplazma falan bakılacak ama daha baktırmadım İstanbul’da özel 1900 istedi devlette yer yok gidince baktırcam
yanı korkmalı mıyım bashettıgım durumla ılgılı hanı belırtı kısmında sende mı yasadınbana mı dedınn askım anlamadım
Adet günüme kadar yapmayı düşünmüyorum biliyorsun mimli bir çişim vartest yapacak mısın peki :)
Benim oğlumda sizinki gibi hiçbir şey yoktu. Kızımda fena oldu uçları çok fena acıyordu.Sağol birtanem. Valla inşallah bebiştendir senin de. Bende öyle davul gibi olmadı. Hatta kimisi damarlandı falan diyor ya hani, bende o da olmadı. Hala sönükler
Evet kuzum sana dedim. Yok korkma kuzum. Kırmızı olmadığı sürece sorun yok. Kahverengi olursa yine de doktora görün kanama alanı olabilir. Şuan olan akıntı normal. Zaten doktora gidince kan tahlillerin yapılacak kuzum ben hala yaptırmadım amabana mı dedınn askım anlamadım
5 Eylül tam 7O zaman kaç haftalık oluyor kuzum?
ateşim bugün düştü ama yapmama gerek varmı bilemedimBence sipariş vermeden önce son bir test yap ona göre sipariş ver
Maşallah tatlım artış çok güzel
Canım zaten 7 ve 8. gün anca yerleşiyor yumurta. O günlerde anca kanda çıkar.9.günden önce yapmış mıydınız? Bir de benim bat 30 ağustos
canım folactive kullanıyorum doktor önermişti bana memnunumFolidoce kullanmıştım regenesis max da kullandım. Regenesis max aldırayım eşime ona da içiriyorum arada ondan
Tamam kuzum daha garanti5 Eylül tam 7
iyi olur bebeğim önemli konu biliyorsun baştan önlem almakta fayda var :) hem yinede muayene eder bakar belki kese görürsünüz:)yok bebeğim. Belki kese filan görmek için değil de bir bu konuda danışmak için giderim sadece doktora.
Şimdi artık tadını çıakrt birtanem. Hamişlik günlerimize geri dönüp bakacağız ilerde nasipse kucağımızda bebeklerimizle.Tamam kuzum daha garantibeni doktor çok sinir etti. İşte çok ultrason zararlı down sendromu bile olabilir böyle dedi. Beni her hafta haftaya gel şu gün gel diye onlar çağırdı ben sanki keyfimden her hafta gittim. Sonra doktor böyle dedi çok canımız sıkıldı tabi eşimle
raporlu evde yatıyor olurdun bebişim :) birkaç haftaya geçecek inşAllah bir sabah uyanacaksın ki hepsi geçmiş sen normal sensin :)Ay İn şa Allah canım sanki gecmiyecek gibi sanıyorum.Bide benim kilom yok ben bu haldeyim.Evet sütyen kesin almalıyım o kesin çünkü belimin ağrısından dışarda duramıyorum.Ben iş görsem ne olucak ve ya çalışsaydım kalkıncada midem bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?