- 25 Ocak 2023
- 10.404
- 12.047
- 218
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #25.861
Kuzum lekelenmesi vardı o yüzden progestan vermiştir. Ben de lekelenme var dediğim için neyse verim gibi verdi ilacı yani. Önce olur dedi sonra neyse deyip verdiAaa vitamin ve progestan mı verdi. Acaba benim de gitmem gerekir mi ya. Progestan tutunsun diye miydi
Bence tarihini değiştirme her şeyi görmek için ideal zamanOndan ne kadar önce görünür sence kuzum? Gitmişken kalp atışını da duyayım istiyorum ben. Eşim 30 Ağustos yola çıkacak ve 3 Eylül dönecek. en erken 4 Eylül gidebilecekmişiz gibi duruyor çünkü.
Ayrıca hiç birinde hemen ayağa kalkmak yok
Helal olsun vallahiAyrıca hiç birinde hemen ayağa kalkmak yokkalça yukarı,
Ben o günlerde spermin ilerlediğini hissettim hatta tüplere doğru.
Bana kışın doktorum diofol vermişti. Eczacıma sordum o da diofol verdi. Ama kızlar başka şeyler de önerdiler.Aşkolar bana folik asit önerir misiniz yumurta çatladıktan sonra içeyim Şuan inofolic içiyorum
Belki de bu yüzden kaybettim hepOoo özgüvene bak
Freely marka canım. Hassasiyeti yüksek.Ya hamgi marka test bu çok net. 9.güne kadar silikleşip sonra mı artmış gibi görünüyor
inşAllah öyledir canım :)Süt kesiği akıntısı bir Belirtimidir suluda biraz
asıl çatlama sonrası önemli diye biliyorum canım olabilirBelki de bu yüzden kaybettim hep
Çatlamadan sonra 8.gündeyim daha adete yakın olur böyle akıntı bende de hayırlısı bakalıminşAllah öyledir canım :)
Yani ben bilemem. belki de yumurtan çatlamıyordur. Sen çatlıyor sanıyorsundur. Belki o uzun yolculuğu tam tamamlayaömıyordur yeteri kadar yatmıyor olabilirsin ilişki sonrasında kalçan yukarıda.. Ne kadar süredir deniyorsunuz da olmuyor? Bizim 1 yılın sonunda oldu. belli ki eşimin sorunu yokmuş.Kuzum peki yumurtlama çatlama görüldüğü halde neden gebelik elde edilmiyor ? Eşimin sperm sorunumu var o zaman ?
ayy az kalmış bebeğimm :) inşAllah bu ay güzel sonucu alacağızÇatlamadan sonra 8.gündeyim daha adete yakın olur böyle akıntı bende de hayırlısı bakalım
yönetime bir mail dahafnd_50 hamile kaldıktan sonra gitmek yok asla. Bu başlık madem başıma kaldı, bunda sizlerin rolu büyük burda doğurcaz
Hiç sanmıyorum bu akıntı yaklaşınca geliyorayy az kalmış bebeğimm :) inşAllah bu ay güzel sonucu alacağız
test yapacak mısın peki :)Hiç sanmıyorum bu akıntı yaklaşınca geliyorbirdaha ki aya nasipse
Tamam bebeğim, sen ne dersen onu yapıyom zatenBence tarihini değiştirme her şeyi görmek için ideal zamanEkstra bir durum olursa lekelenme ağrı fln o zaman hemen gidersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?