- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #25.841
Folidoce kullanmıştım ben memnundum canım.vitaminli olsun dersen regenesis maxAşkolar bana folik asit önerir misiniz yumurta çatladıktan sonra içeyim Şuan inofolic içiyorum
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Folidoce kullanmıştım ben memnundum canım.vitaminli olsun dersen regenesis maxAşkolar bana folik asit önerir misiniz yumurta çatladıktan sonra içeyim Şuan inofolic içiyorum
Kuzum peki yumurtlama çatlama görüldüğü halde neden gebelik elde edilmiyor ? Eşimin sperm sorunumu var o zaman ?Çok sağol kuzum, darısı senin başına en kısa zamanda inşallah isteyen herkesle birlikte
Yok normal şekilde hamile kaldım. Geçen seneden beri ara ara denedik ara ara doktorlarım hormon tedavisi uyguladı çok sık homronlarımda bozulma oluyor diye. Bir de ben her ay maalesef yumurtlayamıyordum, yumurtlama sorunum vardı.
Bu ay için çok araştırdım ve 3 tane önemli şey buldum kullanıp memnun kalmıştı çok fazla kadın.
Inofolic ilaç kullandım takviye edici.
Çörek otu kürü uyguladım 10 gün 1 dolu 1 boş
Çakşır kökü suyu içtim her gün 1 bardak ve eşim her gün 2 bardak içti.
Bunların hepsinin çok etkili olduğunu düşünüyorum çünkü kışın klomen verdi, başka ilaçlar verdi doktorum ama hiç bu ayki gibi pik görmemiştim. Çok şükür.![]()
Hafi inşallah melisaaammmAy hadi inşAllahbende akşam üstü ovü yapıcam koyulaşma başlar artık İnşAllah
![]()
Bence sipariş vermeden önce son bir test yap ona göre sipariş verbugün sipariş vericem inş...
Canım google a yazarsan çıkar tarifi çörek otunun. Çakşırı da bardağın 4/1 i çakşır, 4/3 ü normal su katıp içiiliyor.Ya maşallah. Çörekotu kürü ve çakşir kökü nasıl hazırlanıyor peki
Ne yalan söyliyim bende hissediyorum sizden yana çok hisliyim ama kendimi de çok sitedigim için öyle hissediyorum galiba bu ay bizim için ayrı bir yeri varYaaaaa inşallah inşallah Allahımbugün Allahtan bir şey olmazsa değerlendireceğiz
sonra da çatlama durumuna göre devam ederiz inşallah üçümüz hamile çıkacağız bu ay ben de çok inanıyorum
melisaa93
Aşılama oldu kuzum famera kullandım. Yumjrta 18,5 mm olduğunda öbür gün akşama iğne verdi (pazar) salı aşılama oldum. Bugün aşılamadan sonraki 2. Günüm.sakince beklemeye çalışıyorumSen çatlama iğnesi oldun mu canım ya da herhangi bir ilaç kullandın mı klomen mi kullandın sadece
Folidoce kullanmıştım regenesis max da kullandım. Regenesis max aldırayım eşime ona da içiriyorum arada ondanFolidoce kullanmıştım ben memnundum canım.vitaminli olsun dersen regenesis max![]()
pik görünce durmak yok yola devamAyyyyy inşallah bitanem ağzından bak damlıyor bugün değerlendirme günümüz gün aşırı gidiyorduk çatlama hissettiğim an üst üste yapmaya çalışacağım A Afratafrac gibi![]()
Teşekkür ederim canım birdahaki ay yapacağım bu ay çatlattık yumurtayı şükürCanım google a yazarsan çıkar tarifi çörek otunun. Çakşırı da bardağın 4/1 i çakşır, 4/3 ü normal su katıp içiiliyor.
Yok tövbe ateş yükselmeye başladığı an bırakıyordum özgüvene bakpik görünce durmak yok yola devam![]()
aktardanda alsak olur herhaldebugün sipariş vericem inş...
Benm henüz tutunmadı ama progestan fitil verdi tedavi sonrası. Kan sulandırıcı ve glifor ve vitamin kullanıyorum. Durumuna göre pco olduğu için verdi bana böyleAaa vitamin ve progestan mı verdi. Acaba benim de gitmem gerekir mi ya. Progestan tutunsun diye miydi
Ay bak siz böyle dedikçe umutlarım artıyorNe yalan söyliyim bende hissediyorum sizden yana çok hisliyim ama kendimi de çok sitedigim için öyle hissediyorum galiba bu ay bizim için ayrı bir yeri varmelisaa93
Ondan ne kadar önce görünür sence kuzum? Gitmişken kalp atışını da duyayım istiyorum ben. Eşim 30 Ağustos yola çıkacak ve 3 Eylül dönecek. en erken 4 Eylül gidebilecekmişiz gibi duruyor çünkü.Oyyy maşallah kuzumdaha baktırmaya gerek yok bence. 31inde gidicem diyordun zaten ondan önce bile görünür
![]()
Ooo özgüvene bakYok tövbe ateş yükselmeye başladığı an bırakıyordum özgüvene bakdevamkeeee bu ay
Bunu tavsiye ederimAşkolar bana folik asit önerir misiniz yumurta çatladıktan sonra içeyim Şuan inofolic içiyorum
Kuzum ben 5.haftada keseyi ve yolku gördüm. 6+5 de kalp atışını duydum. 6.haftada genelde duyuluyor. Ve benim geç döllenmeydiOndan ne kadar önce görünür sence kuzum? Gitmişken kalp atışını da duyayım istiyorum ben. Eşim 30 Ağustos yola çıkacak ve 3 Eylül dönecek. en erken 4 Eylül gidebilecekmişiz gibi duruyor çünkü.
Hımm benim 29 Ağustos tam 6 hafta oluyor. O gün kalp atışı duyulmama ihtimali yüksek o zaman. Ben 4 Eylülü bekleyim mecbur, eşim gelince gideriz.Oy maşallah kuzumo zaman cumartesi itibariyle kese net görünür zaten
haftaya cuma falan kaç haftalık oluyor? 6. Haftalarda oluyorsa gidip kalp atışı da duyulabilir
![]()