- 25 Ocak 2023
- 10.404
- 12.047
- 218
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
- #25.821
Oyyy maşallah kuzum daha baktırmaya gerek yok bence. 31inde gidicem diyordun zaten ondan önce bile görünür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy maşallah kuzum daha baktırmaya gerek yok bence. 31inde gidicem diyordun zaten ondan önce bile görünür
peki canım bencede ölye yapayım o da olmazsa zaten dr klomen verecek kendimi frenliyeyim umarım gerek kalmaz ama gelecek regl biliyorum3. ay çakşır kökü suyu çörek otu kullan sadece canım bunlar yeterli olacak sana bence tabi İnşAllah bu aydan hamilesindir gerek kalmaz
Bugün mutlaka degerlendir içerde sprerm olsunda birisi kız olsun çatlamadan sonra bir boş bir dolu bir hafta bırakma 3 yumurtan var biri tutmasa biri tutacak hissediyorum allahın izni ileAyyyyy inşallah bitanem ağzından bak damlıyor bugün değerlendirme günümüz gün aşırı gidiyorduk çatlama hissettiğim an üst üste yapmaya çalışacağım A Afratafrac gibi
Sen çatlama iğnesi oldun mu canım ya da herhangi bir ilaç kullandın mı klomen mi kullandın sadeceBen de aynı 28 ağustosta kan verecekmişim. Hatırlı sonuçlar alırız inş
maşallah canım senin kuşun da cok güzel büyüyor bol bol dinlen artık keyip yapma zamanınKızlar sonucum çıktı 1476 olmuş. Yükseliş güzel görünüyormuş vitamin ve progestan verdi. 3 hafta sonra gel dedi
Bebeğim içeriği hepsinin aynıymış eczacım dedi. Sadece içindeki tablet sayısı farklı. 30 luk 60 lık 90 lık. Dün 60 lık ve 30 luk vardı 60 lık aldım ben.Hangisi alıcam kuzum A Afratafrac
Yaaaaa inşallah inşallah Allahım bugün Allahtan bir şey olmazsa değerlendireceğiz sonra da çatlama durumuna göre devam ederiz inşallah üçümüz hamile çıkacağız bu ay ben de çok inanıyorum melisaa93Bugün mutlaka degerlendir içerde sprerm olsunda birisi kız olsun çatlamadan sonra bir boş bir dolu bir hafta bırakma 3 yumurtan var biri tutmasa biri tutacak hissediyorum allahın izni ile
Gelirse gelsin çakşır kökü suyu hazır beklersinpeki canım bencede ölye yapayım o da olmazsa zaten dr klomen verecek kendimi frenliyeyim umarım gerek kalmaz ama gelecek regl biliyorum
Oy maşallah kuzum o zaman cumartesi itibariyle kese net görünür zaten haftaya cuma falan kaç haftalık oluyor? 6. Haftalarda oluyorsa gidip kalp atışı da duyulabilirKızlar sonucum çıktı 1476 olmuş. Yükseliş güzel görünüyormuş vitamin ve progestan verdi. 3 hafta sonra gel dedi
Hani kız varmı at abakahm bende bugün gene yapacağım 100 TL verdim 5 test aldım korktum ya catlarsaCanım gece 4de yaptım. Koyulaşmıştı. Çatlamamıştı daha. Akşam yapacağım bir de.
Ateşle piki bilemezsin canım keskin düşüş olur ateşde sonrasında 2 gün sabit devam eder ondan sonra 3 derece yükselişle çatladıgını anlarsın. Bak örnek ateş tablmu atim sana benim iki yumurta vardı birisi 14. Gün çatlamış dedi doktor digeri bugün çatladı ateş yükseldifnd_50 Kuzum şimdi yumurta takibi yaparken ateş takibi okey peki pik ve çatladıktan sonra ateş nasıl seyretmesi gerekiyor
Valla kuzum A Afratafrac gibi bence birkaç gün üst üste değerlendirinYaaaaa inşallah inşallah Allahım bugün Allahtan bir şey olmazsa değerlendireceğiz sonra da çatlama durumuna göre devam ederiz inşallah üçümüz hamile çıkacağız bu ay ben de çok inanıyorum melisaa93
Kuzum inofolic içinde zaten var folik asit. Ben de öyle içiyordum. Sonra doktor keseden sonra başka verdiAşkolar bana folik asit önerir misiniz yumurta çatladıktan sonra içeyim Şuan inofolic içiyorum
bugün sipariş vericem inş...Gelirse gelsin çakşır kökü suyu hazır beklersin
Ay hadi inşAllah bende akşam üstü ovü yapıcam koyulaşma başlar artık İnşAllahYaaaaa inşallah inşallah Allahım bugün Allahtan bir şey olmazsa değerlendireceğiz sonra da çatlama durumuna göre devam ederiz inşallah üçümüz hamile çıkacağız bu ay ben de çok inanıyorum melisaa93
Teşekkür ederim canımYumurta çatladıktan sonra artan progestron hormonu ile ateşin yüksek seyretmesi gerekecek canım lh azalıp Protestan artacak ve ateş yükselecek
Ya hamgi marka test bu çok net. 9.güne kadar silikleşip sonra mı artmış gibi görünüyorKızlar isteyen bu mesajı favorilerine ekleyebilir. Çatlamadan sonra hangi gün beta kaç çıktı diye.
Eki Görüntüle 3287901
Aynen kuzum Allahtan bir şey olmazsa çatlama günleri öyle yapmayı düşünüyorumValla kuzum A Afratafrac gibi bence birkaç gün üst üste değerlendirin
Aaa vitamin ve progestan mı verdi. Acaba benim de gitmem gerekir mi ya. Progestan tutunsun diye miydiKızlar sonucum çıktı 1476 olmuş. Yükseliş güzel görünüyormuş vitamin ve progestan verdi. 3 hafta sonra gel dedi