- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #25.801
Çok sağol kuzum, darısı senin başına en kısa zamanda inşallah isteyen herkesle birlikteSağlıkla kucağına al inşallah. Aşılama, iğne vs olmuş muydun sürecini anlatır mısın biraz bize
Yaaaa benimde salı geldi çarşambada sulu geldi akşamınada yogun uzadıı çektikçe sabah çatlamıştı işte cumartesi sabaha çatlamış uyanacaksınAşkolarımmmmmm ayyyy yumurta akıntım gelmeye başladı şeffaf uzayan Allahım çok şükür 1-2 güne çatlar nolur dualarınızı eksik etmeyin ay çok heyecanlıyım bu ne yaaaaa nasıl mutluyumhiç belirti yok diyordum meğer doktor gününü bekliyormuş minnoş yumurtalarım melisaa93 melegim can @Papatyamaviss @tweeetyyy @TASUU @imagination forever A Afratafrac IADK @edahandro @beyons bliiss @Belisimm
Ne yaptın peki test yaptın mı inş bu ay olmuştur herkese yardımcı oluyorsun Allah da seni sevindirsin inşCanım benim yumurtlama normalde 16-17-18 bazen 19. Günlerde oluyordu geçen ay inofolic içmiştim geçen ay 14. Gün olmuştu yumurtlamam. Açıkçası bu ay klomen kullandığım için yine erken olur demiştim ama bilemedim. Ay inşallah güzel haberler alırım yarınyarın 14. Günüm bu arada
Ya maşallah. Çörekotu kürü ve çakşir kökü nasıl hazırlanıyor pekiÇok sağol kuzum, darısı senin başına en kısa zamanda inşallah isteyen herkesle birlikte
Yok normal şekilde hamile kaldım. Geçen seneden beri ara ara denedik ara ara doktorlarım hormon tedavisi uyguladı çok sık homronlarımda bozulma oluyor diye. Bir de ben her ay maalesef yumurtlayamıyordum, yumurtlama sorunum vardı.
Bu ay için çok araştırdım ve 3 tane önemli şey buldum kullanıp memnun kalmıştı çok fazla kadın.
Inofolic ilaç kullandım takviye edici.
Çörek otu kürü uyguladım 10 gün 1 dolu 1 boş
Çakşır kökü suyu içtim her gün 1 bardak ve eşim her gün 2 bardak içti.
Bunların hepsinin çok etkili olduğunu düşünüyorum çünkü kışın klomen verdi, başka ilaçlar verdi doktorum ama hiç bu ayki gibi pik görmemiştim. Çok şükür.
Maşallah kuzum maşallah
Canım ben adetin 14. Günündeyim yumurtalardan birkaç güne olacak inşallah o yüzden ay sonunda öğreneceğim gebelik oluştu mu oluşmadı mı diyeNe yaptın peki test yaptın mı inş bu ay olmuştur herkese yardımcı oluyorsun Allah da seni sevindirsin inş
3. ay çakşır kökü suyu çörek otu kullan sadece canım bunlar yeterli olacak sana benceyok kuşum doktor hsg sonrası 3 ay normal bekle dedi 3 ay içinde olmazsa gel demişti ama şuan aklım iyi çalışmıyor
vallahi her an herşeye sapabilirim beni tutun
Ayyyyy inşallah bitanem ağzından bak damlıyor bugün değerlendirme günümüz gün aşırı gidiyorduk çatlama hissettiğim an üst üste yapmaya çalışacağım A Afratafrac gibiYaaaa benimde salı geldi çarşambada sulu geldi akşamınada yogun uzadıı çektikçe sabah çatlamıştı işte cumartesi sabaha çatlamış uyanacaksın
Senin kan sonucu severim çok şükür Allah’ıma
Hadi cok şükür ikizler yola çıksın artiiikAşkolarımmmmmm ayyyy yumurta akıntım gelmeye başladı şeffaf uzayan Allahım çok şükür 1-2 güne çatlar nolur dualarınızı eksik etmeyin ay çok heyecanlıyım bu ne yaaaaa nasıl mutluyumhiç belirti yok diyordum meğer doktor gününü bekliyormuş minnoş yumurtalarım melisaa93 melegim can @Papatyamaviss @tweeetyyy @TASUU @imagination forever A Afratafrac IADK @edahandro @beyons bliiss @Belisimm
Kızlar degerleriniz ne güzel artmış masallahhhKızlar sonucum çıktı 1476 olmuş. Yükseliş güzel görünüyormuşvitamin ve progestan verdi. 3 hafta sonra gel dedi
MaşaAllah canım çok sevindimKızlar sonucum çıktı 1476 olmuş. Yükseliş güzel görünüyormuşvitamin ve progestan verdi. 3 hafta sonra gel dedi
ayyy masallah masalllah hayırla saglıkla gelsn ınsallah canımm
Ben de aynı 28 ağustosta kan verecekmişim. Hatırlı sonuçlar alırız inşCanım ben adetin 14. Günündeyim yumurtalardan birkaç güne olacak inşallah o yüzden ay sonunda öğreneceğim gebelik oluştu mu oluşmadı mı diye
ayy masallah canım benım ağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimKızlar sonucum çıktı 1476 olmuş. Yükseliş güzel görünüyormuşvitamin ve progestan verdi. 3 hafta sonra gel dedi
25 ağustosa çok var şu an bence test için erkenKan testi yaptırdım negatif çıktı
Merhaba benimde 4. Ve 6. Gün oldu bu durum. Şuan hamile misiniz ?Bende klomen kullandım ve 12.gün ve 8.gğnden itibaren ilişki sırasında kasık agrısı oluyor yani yumurtalıkladım cok ağrıyor ama sonrası geciyor sadece ilişki sırasında oluyor bundan 3 4 gün öncede olmuştu ve dünde ilişkide ağrı oldu yani eşim cok bastırıyor ondan kaynaklı olabilirmi
Yumurta çatladıktan sonra artan progestron hormonu ile ateşin yüksek seyretmesi gerekecek canım lh azalıp Protestan artacak ve ateş yükselecekfnd_50 Kuzum şimdi yumurta takibi yaparken ateş takibi okey peki pik ve çatladıktan sonra ateş nasıl seyretmesi gerekiyor
haklısın umarım bir hafta sonra sonuç güzel olur25 ağustosa çok var şu an bence test için erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?