- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #25.601
Ayyy hadi inşallah o zamanolur olur buradan birisi de o şekilde hamile kalmıştı çok umutsuzdu ama olmuştu D
Evet canım hatırlıyorum sana çok çektirmişlerdi. Bakalım ne olacak@Eternal_8 kuzum hayırlı olsun inşallah sağlıkla artsın
A Afratafrac sonucu bekliyoruz 4 gözle
IADK kuzum ben yüz milyon kere gitmiş biri olarak söylüyorum sen sakin ol beni mahvettiler biliyorsun. Alttan da baktı karından da hem de. Yok kese bozuk yok içi boş bilmem ne harap oldum. Sağlıkla inşallah güzel haber gelecek
biz geç başladık ama reglin ilk gününden başlayın canımKuzum bunu ne zaman başlıyoruz peki içmeye
Bugünü es geç kuzum bende öyle yaptım valla dün çatlıcanı bile bile yapmadım zaten içerisi dolu bugün degerlendirecem zaten sperm iki gün kesin yaşıyor. Evde böyle şey farkettim sanki eşim bişe yapacam diye kprkudan gözlerini kaçırıyor gibi hissettim imanı gevrediAdamın beli tutuldu bendeki şansa bak dün gece bile yakı yapıştırdık 3 de uyuduk ağrısı geçmedi inşallah bugün iyileşirse değerlendiririzyıprattım sanırım adamı 4 gündür üst üste
hayıt macunu 3 ay kullanın dediler deneyelim bakalım bu ayda bunu olmadı tüp bebeğe kadar bırakırm artık :)hergün degilde iki günde bir içersin öyle cok etki edecegini sanmam A Afratafrac nasıl kullanmıştın kuzum
Ben döngümün 13 günündeyim ve daha yumurtlama görmedim işe yarar mı alsam şimdibiz geç başladık ama reglin ilk gününden başlayın canım
Benimkisi de öyle kıyamadım dün ama bugün kaçamaz elimdenBugünü es geç kuzum bende öyle yaptım valla dün çatlıcanı bile bile yapmadım zaten içerisi dolu bugün degerlendirecem zaten sperm iki gün kesin yaşıyor. Evde böyle şey farkettim sanki eşim bişe yapacam diye kprkudan gözlerini kaçırıyor gibi hissettim imanı gevredi
inşAllah canım :) eğer içmeniz gerekirse bunu da dene sonra rahat bırakcam seni dersin. erkeklere ekstra etkileri de var benceBilmem içer mi emin değilim o da sıkıldı biraz takviyelerden falaninşallah gerek kalmaz almaya tabi
çıkmadı mı kan sonucu canımEvet canım hatırlıyorum sana çok çektirmişlerdi. Bakalım ne olacak
Nerden aldın bende sipariş vereyim bari internetten mi aldınız canım aktardan mıinşAllah canım :) eğer içmeniz gerekirse bunu da dene sonra rahat bırakcam seni dersin. erkeklere ekstra etkileri de var bencekendisi farkedince içmeye devam etmek isteyecektir
Yan yana olsak yanaklarını sıkıp kocaman öpüp sarılmıştımtek amacım sana burada iş kalmasın rahat geçir gebeliğini
Evet doktor da bu süreden sonra düzenli sık ilişki dedi kuzum ay inşallah olur ya attık nolur AllahımAy bu doktorların ağzından cımbızla laf almamızbebeğim demek ki çatlayacak gibi öyle görmüş olabilir. Siz bol bol değerlendirin
ahahahahahahBugünü es geç kuzum bende öyle yaptım valla dün çatlıcanı bile bile yapmadım zaten içerisi dolu bugün degerlendirecem zaten sperm iki gün kesin yaşıyor. Evde böyle şey farkettim sanki eşim bişe yapacam diye kprkudan gözlerini kaçırıyor gibi hissettim imanı gevredi
Bana eczacım easymom önermişti, balık yağı folik asit karışımı ama ben folidoce kullanıyorumFolik asit kullanmıyorum başlayım diyorum daha yumurtlama da görmedim 13 gün bugün eczaneden ne alayım kızlar ?
Hayır yapmadım bu ay olacağını pek düşünmüyordum zaten ama bugün de böyle olunca kafam karıştıolabilir canım test yaptın mı?
al canım kullan yumurtlama olana kadar bende 8. gün başladım :)Ben döngümün 13 günündeyim ve daha yumurtlama görmedim işe yarar mı alsam şimdi
Bilemedim kuzum. çok az kaldıysa başla istersen ziyan olmasın.tatlım çörek otu kürü yapmıştım yumurtlama erken oldu bu ay fazlası kaldı dolapta onu bu ayda kullansam sıkıntı olur mu yoksa yeniden mi yapayım
Ya izin verip vermemek de değil de doktor şimdi onu yapmadı ya bir şey olursa falan gerek yok diye sıcak bakmaz akışına bırak diyor bu erkekler çok rahatBende Melisa’ya katılıyorum ama ızın vermez demıssın
çok faketmez bence canım 400 ug olsun amaFolik asit kullanmıyorum başlayım diyorum daha yumurtlama da görmedim 13 gün bugün eczaneden ne alayım kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?