- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #25.581
bence mantıklı şeyler söylemiş canım. gebelikte dozunu düşürecek o zamana kadar da folik asit eksiğini tamamlamak istemiş. eğer bu ay regl olursan da bu ilaca devam etme değiştir canım. içinde 400 ug folik asit olan başka bir folik asit alKullanayim o zaman canım teşekkür ederim emin olamadım bu marka hakkında farklı yorumlar vardı bi de bazıları da hiç kullanmayın veya yarim doz alın kırıp için filan yazmış ama doktor hiç öyle bisey demedi ben de biraz kafa karışıklığı oldu ondan sormak istedim
Tamam kuzum, adet olunca güncel Sat ve Bat söylersin.Kızlar tatildeyim uzun zamandır giremedim. A Afratafrac canım topiğimiz Eylül ve ekime kadar uzadı mıyaşasınn. Burasının enerjisi çok güzel. Bu ay olmadı diye ben de üzüldüm ama.burdan daha çok hamişler çıkar inşallah @Afratafrac canım bu arada ben negatif görmüştğm zaten. Tatilde de adet geciktirici kullandım daha gelmedi adetim ama hamile de değilim
tek amacım sana burada iş kalmasın rahat geçir gebeliğiniBu gidişle Ekim ayında hamile kalmak istiyorum diyen kimse olmayacak, en geç Eylül ayında herkes gebe
ben olsam gizli saklı çözerim bu işiBende Melisa’ya katılıyorum ama ızın vermez demıssın
tatlım çörek otu kürü yapmıştım yumurtlama erken oldu bu ay fazlası kaldı dolapta onu bu ayda kullansam sıkıntı olur mu yoksa yeniden mi yapayımHerşeye adetin ilk günü başlamıştım. 10 gün boyunca aralıksız her akşam çakşır kökü suyun içtim eşim sabah akşam günde 2 bardak içti.
Çörek otu kürünü ise 1 gün ara ile yapmıştım, biraz midemi bulandırdı diye. Onu da 10 gün yaptım.
Ay bu doktorların ağzından cımbızla laf almamızCanlar 3 yumurta var çok güzel gayet boyutları dedi. Ben sormasam ne kada olduğunu söylemicek. Kaç milim dedim 18, 19, 20 milimlerde dedi. Dedim hocam çatlatma iğnesi yapacak mısınız. Dedi ben gerek görmüyorum boşuna ilaç yüklemesi ona gerek yok dedi. E dedim kiste dönüşürse dedim o risk klomen kullanırken hep var dedi. Ama gerek yok bu işi yapan zaten klomen dedi. Dedim Progestan ya da duphaston verecek misiniz dedim. O dedi gebe kaldıktan sonra tedaviye gerek varsa veriyorum şimdi gerek yok dedi folik asit kullanmaya devam dedi bu yani @melegim canmelisaa93 @Papatyamaviss A Afratafrac T TASUU @Tikabasa tweeetyyy @edahandro @imagination forever IADK heyecandan etiketlemeyi unuttuğum canlar olabilir kusuruma bakmayın
iş sana düştüAdamın beli tutuldu bendeki şansa bak dün gece bile yakı yapıştırdık 3 de uyuduk ağrısı geçmedi inşallah bugün iyileşirse değerlendiririzyıprattım sanırım adamı 4 gündür üst üste
ahahahahahKocamda işsiz zaten sanmıyorum teste para verebileceğimi
regl dönemi içinde yumurtladın mı acaba? gebelik yok
Ayy oda öyle diyor zaten işe yarar mı bilemedim bugün de kötü olursa öyle olcakiş sana düştüçık yukarı hiç yoktan iyidir sonra hemen ayakları kaldırıp yatarsın
olabilir canım test yaptın mı?Kızlar bugün benim bat sabahtan beri az pembe kahverengi arası bir lekelenmem var normalde öyle olmaz normal adet görürüm üstüne görme denilen şey bu mu bilen yada yaşayan var mı yada adetim az mı geliyor neden kaynaklı olabilir sizce ?
Hayırlısı canım, inşallah sağlıkla büyürCanım bu ağır bi folik asit sanırım hamilelik olursa değiştirelim diye bi kaç defa tekrarladı bende korktum açıkçası. Değerim 2.80 cıktı aslında ben gebelik var mı diye değil muayene amaçlı gittiğimde doktor kan tahlili istemişti. (7 gün varken bu değer cikti) Şimdi 5 gün var adet dönemime biraz daha bekleyip tekrar kan testi vereceğim bugün sağlık ocağına folik asit için gittim gebelik olabilir bi kaç gün sonra tekrar kan testi ver değerin çok ara bi değer adetine de daha varmış dedi. 5 gün var adet günüme pazartesi tekrar test vereyim diyorum adet olmazsam o zamana kadar
yok canım öyle değil zaten sıcak içecek olmadığı için çok rahat içiyorsun :) bir bardağın çeyreği çakşır kökü suyu kalanı normal su. hatta çakşır kökü suyunu yeşil bir şey bekliyordum normal su renginde. eşinle içeceksen 2 şişe almanı öneririm biz bir şişeyi bitirdik ikinci şişeye başlıycazAaa falim sakız tadı beni cezbetti şimdi regl olursam hemen alayım ozaman. Adaçayı ıhlamur vs hiç icemem öyle sanmıştım
Kuzum bunu ne zaman başlıyoruz peki içmeyeyok canım öyle değil zaten sıcak içecek olmadığı için çok rahat içiyorsun :) bir bardağın çeyreği çakşır kökü suyu kalanı normal su. hatta çakşır kökü suyunu yeşil bir şey bekliyordum normal su renginde. eşinle içeceksen 2 şişe almanı öneririm biz bir şişeyi bitirdik ikinci şişeye başlıycaz
Bilmem içer mi emin değilim o da sıkıldı biraz takviyelerden falanyok canım öyle değil zaten sıcak içecek olmadığı için çok rahat içiyorsun :) bir bardağın çeyreği çakşır kökü suyu kalanı normal su. hatta çakşır kökü suyunu yeşil bir şey bekliyordum normal su renginde. eşinle içeceksen 2 şişe almanı öneririm biz bir şişeyi bitirdik ikinci şişeye başlıycaz
demek ki canım bazen hava değişikliğinden bile etkileniyoruzBilmiyorum canım adetim bitti hemen başladım inşallah yoktur antibiyotik kullandım dün ama çok farklı bir adet gördüm zor söküldü herhald e
tamam canm aktardan alayım bakalım birde onu deneyelim adetle birlikte başlayayım bismillah diyip :)Bebişim ben aynı anda Inofolic, çörek otu kürü ve çkşırı kullandım ve hamişim.Sonuçta bitkisel şeyler düşününce.
olur olur buradan birisi de o şekilde hamile kalmıştı çok umutsuzdu ama olmuştu DAyy oda öyle diyor zaten işe yarar mı bilemedim bugün de kötü olursa öyle olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?