- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #25.261
Teşekkür ederimCanım o zaman 6. Ayı doldurunca bi git sen. Özel durumun var. Hormonlarına bakarlar, belki yapışıklık var mı diye hsg çekerler. Durumunu izah edersin yardımcı olurlar heralde. Çok bekeleme bence. Ama iki ay da çok az. Bi kaç ay kafa rahat denemeye çalış canım
Oo baya erken öğrenmişsin canımCnm kan verdım ayın 14 verdım 1.20 cıkmıstı dun sbah test yptm zar zor gurulem cızgı vardı bu sabah yptm daha belırgındı kan verdım17.70 cıktı adetım ayın 21 nde
Sevindim canım senin adına sağlıkla katlanarak artsın insllah değerinYoktu cnm gecıkme adetıme ayın 21 inde 14 test verdim1/20 cıktı bugun verdgım 17.70
Benim de hiç tecrübem yok ama bence de korkulacak birşey yoktur kuzum. Kırmızı gelmediği sürece pembe ve kahverengi sen korkmayın diyorlar hepİnşallah yoktur canım. Haber ederim tabi.
Gerçekten diyorum ya ben cuma yapacağım test22sine çatlar bence ya, ikimiz de yarın çatlayacağız gibi geldi bana
Amın cnm teşekkür ederimOo baya erken öğrenmişsin canımçok sevindim. Sağlıkla ilerlesin değerin sağlıkla kucağına al bebişim inşallah
Amin insallah canımSevindim canım senin adına sağlıkla katlanarak artsın insllah değerin
Doğru canım öyle diyorlar ama insnaın içi de rahat etmiyor gene. Geçen hafta da oldu bir gün. Bir daha olmamıştı. Hem dün hem bugün tekrar olunca da gideyim dedim.Benim de hiç tecrübem yok ama bence de korkulacak birşey yoktur kuzum. Kırmızı gelmediği sürece pembe ve kahverengi sen korkmayın diyorlar hep
İçin rahat etsin canım tabi bi görün... Pek çok bilgi biliyoruz, birbirimizi rahatlatmaya çalışıyoruz ama iş kendimize gelince terzi kendi söküğünü dikemez hale geliyor canım. Paylaş tabi paylaş bizimle canımDoğru canım öyle diyorlar ama insnaın içi de rahat etmiyor gene. Geçen hafta da oldu bir gün. Bir daha olmamıştı. Hem dün hem bugün tekrar olunca da gideyim dedim.
Amin cok Sağol canım sizinkini de Allah bağışlasınAllah bağışlasın canım benimki de 3
Evet canım o kadar doğru söyledin ki her kelimeni onaylıyorum. Birinden duymak rahatlatıyor insanı. Allah razı olsun hepinizden bilginizi, tecrübenizi paylaşıyorsunuz her seferinde. Bilmeseniz yaşamasanız bile en azından yatıştırıyorsunuz.İçin rahat etsin canım tabi bi görün... Pek çok bilgi biliyoruz, birbirimizi rahatlatmaya çalışıyoruz ama iş kendimize gelince terzi kendi söküğünü dikemez hale geliyor canım. Paylaş tabi paylaş bizimle canımsenin de eminim ki bildiğin şeyler ama başkasından duymak insanı rahatlatıyor onun için biz buradayız
İnşallah her şey yolunda gidecek kuşumİyiyim canım bende. Kan verdim bir kere bir daha da gidemedim sağlık ocağı çok ters yerde. Testlerle takip ediyorum şimdilik.
Kaybına çok üzüldüm canım inşallah bu ay müjdeni alırız2 sene önce doğuma 2 hafta kala bebeğimi kaybettim. Üstünden şuan 2 sene geçti yaşım 31 2 aydır olmuyo insan ister istemez üzülüyo. Evet süre çok erken ama böyle bi acı yaşayıp o süreci psikolojik olarak toparladım diyosun şimdide olmayınca yaşta etkiliyecek faktör gb geliyo. Doktorada gittim hamile kalmak istiyorum diye yumurtalıklarıma baktırdım herhangi bir sorun yok dedi ama başkada bişeye bakmadı.
Canım pcoslar özellikle 21. Günü değerlendirmeli diye duymuştum öncelikle bunu söylemek isterim. Bu ovulasyon testi öyle sürprizler yapıyor ki, o sebeple hele ki ilk kez yapacaksan aslında adet bitiminde hemen başlaman lazım. Muhtemelen 20 tane ovuslayon testin var kendini bir ay boyunca takip et ilk olarak. Ben 7. Günde de yumurtladığımı gördüm 14. Günde de yumurtladığımı gördüm. Yumoşlar sürprizleri seviyor. O sebeple hele ki ilk başta baştan sona takip etmeni öneririm nacizane... Ben pik'i (yani çatlamaya hazır olduğunu gösteren çift koyu çizgiyi) genelde akşam 19.00 civarı görüyorum ve geceleri de çatlıyorum. Her gün 1 tane aynı saatte yapmanı öneririm ve iki saat önceden sıvı alımını bırakmalısınKızlar şimdi bu konuda bilgim az bu ovülasyon testini ilk kez yapacam pkos olduğum için maalesef ki yumurtalar sizin ki gibi 12.gün falan gelişmiyor o yüzden adet bitiminden kaç gün sonra başlamalıyım günde bir kez yeterli mi iki mi yapmalıyım 10 dan sonra diyor ama içindeki prospektüste 2 saat önce sucu alımını durdur diyor kafam da deli sorular tecrübelerinize ihtiyacım var birde labıquick marka aldım yazdıklarınıza göre bilgilendirirseniz çok sevinirim
İyi yaptın kuzumSağol canım. Benim de içim rahat etmedi. Hem olabilir deniyor ama risk de olabilir sonuçta yarın sabaha randevu aldım. Kafama takılacağına doktora gitmek daha mantıklı geldi. Gideyim bakim ne diyecek.
Yok kuzum yaptırmamalısın. Adetin X5 ünüKızlar benim ayın 23’ünde doktor randevum var bat ayın 22’si. Ben hormon testi yaptırayım diye adetin ikinci gününe denk gelecek şekilde randevu almıştım hem de smear testimin sonucuna bakalım diye. Sizce o gün adet olmamışsam kan testi yaptırayım mı? İnş olmamış olurum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?