- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #25.061
Çıkar artık canımregl den 6 gün önce <0.100 olan hcg sanırım regl iki kala hala testte çıkmaz değil mi bat 18/08 hcg yapılan tarih 12/08
Ayyyyy aşkım yeni gördüm çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah dualarindan bizi de eksik etmeKızlar, öncelikle ne diyeceğimi bilemiyorum. İnsan gerçekten şaşırıyormuş bu duruma, idrak edemiyorum hala. Ancak Topiği açarken hep Ağustos ayı için içimde güzel bir his vardı. Bu süreçte bana destek olan ve benim için dua eden kim varsa tek tek teşekkür ederim.Dilerim değerlerim sağlıkla artar ve bebeğim sağlıkla büyür.
Etiketleyemediğimiz kızlar kusura bakmayın elimden geldiğince fazla etiket yapmaya çalıştımBir aile gibi olduk, sizlere paylaşmadan olmazdı. Şimdide benden dualarınızı esirgemeyin, sağlıkla büyüsün bebişim
Eşime de süpriz yapıcam bugün
melisaa93 @Niqu @Tikabasa @sundy94 @tweeetyyy @cnlrm @edahandro @Conqueror123 @IADK @ozgeeeee1 @aynurland @hamileyimmmm @monimoni @destinesiaa @Gul220 @maaaavi @Perlitik @Sunshine1 @beyons @bitkin96 melegim can @imagination forever @fnd_50 bebekheyecani @Psikolog2426 @Belisimm @simurgggg @savascii @Kristialia @Papatyamaviss @golden-snitch
ay korkudan yapamıyorumÇıkar artık canımKaset test yap önce pozitif çıkarsa kan verirsin
Aşkım ben hala ilac kullanıyorum antidepresan.eylulde kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor bırakırım belki
Canımm şimdi gördüm mesajını çok teşekkür ederim Allah razı olsunRhieraN
@Bright-1619
Kızlar ikinizi de tebrik ederim, gözünüz aydın sizinle beraber biz de çok sevindik akşam akşam
İnşallah kuzumm inşallah hayırlısı olsunİnşallah Eylül ayında sen de göreceksin birtanem. Bence olumlu düşünelim. Seni hayal kırıklığına uğrattı biliyorum ama şöyle düşünelim, en azından hamile kalabiliyorsun. Ovulasyon ile de takip ederek o günleri iyi değerlendirebileceksiniz.
Oh iyiymiş çubuk çıkıyormuş bir de ona bişey ayarlamak lazım olacaktı, Teşekkür ederim canım valla adetim bitince de sizlerden yardım ala ala ilerleyeceğim. Hayırlısyla önümüzdeki ay tabloda adımın yanımda nazar boncuklu emoji olacaktaevet bebeğim Laboquick içerisinde damlatma çubuğu da çıkıyor mutlaka. 2 damla damlatmak yetiyor. Fazlasını damlatma.
Aminn inşallahh canım.Canımm şimdi gördüm mesajını çok teşekkür ederim Allah razı olsundarısı isteyenlee inşallah
Prolaktin yüksekliği dışında bir sorunum yok. Bu ot prolaktinide düşürüyormuş aynı zamanda hormonları düzenleyip, yumurta kalitesini arttırıyor. Ben günde 1 defa akşam yemeğinden 1 saat sonra 1 bardak içiyorum. Sizde deneyebilirsiniz bu otu kullanıp hamile kalan çok kişi duydumNormalde herhangi bir sorununuz var mı ? Benim yok ancak henüz bebek konusunda hiç bişey elde edemedik bugün bende almak istiyorum. Nasıl kullaniyorsunuz
Laboquick benceprodoctor ve labquick testlerim var sizce hangisi daha güvenilir
Ayy hadi inşallah be bitanem Rabbim nasip eder inşallah lütfuylaAminn inşallahh canım.Gümbür gümbür hamiş dolu bir topic olacağız ve hep beraber ilerlicez inşallah , daha bebişlerimizin kaka rengini sorup tartışcaz hahaha
Şu an yumurtlamadan sonra 12.günüm bekliyordum sabırla ama çok merak ettim gün içinde test yapsam çıkar mı normal kaset testte? Yoksa 14.günü bekleyip sabah ilk idrarla mı yapayımKızlar cumaya randevu aldım inşallah kan vermeye
Benim 6 gün önce testim negatifti 1 gün sonra yaptım aşırı silik çizgi gördüm. Belli olmaz kuzum.regl den 6 gün önce <0.100 olan hcg sanırım regl iki kala hala testte çıkmaz değil mi bat 18/08 hcg yapılan tarih 12/08
Bende araştırdım bunu da emin olamadım. Bu sefer düzgün olan degerlerimi de kaybetmeyim diye. Neyse vesileyle bende gidip alayım nasıl demliyorsunuz kaç dakika sonra suzuyorsunuz var mı öyle şeylerProlaktin yüksekliği dışında bir sorunum yok. Bu ot prolaktinide düşürüyormuş aynı zamanda hormonları düzenleyip, yumurta kalitesini arttırıyor. Ben günde 1 defa akşam yemeğinden 1 saat sonra 1 bardak içiyorum. Sizde deneyebilirsiniz bu otu kullanıp hamile kalan çok kişi duydum
Çok sağol kuzumAyyyyy aşkım yeni gördüm çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah dualarindan bizi de eksik etme
Eylülün kaçında gideceksin. Belki Eylül topiğine yetişirsinAşkım ben hala ilac kullanıyorum antidepresan.eylulde kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor bırakırım belki
Laboquickprodoctor ve labquick testlerim var sizce hangisi daha güvenilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?