- 13 Ekim 2022
- 4.619
- 6.268
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #24.921
umarım güzel bi buluşma oluşmuşturEvet canım ptesi siliklesmisti artık test, dün sıvı alımına dikkat etmeden merak ettiğim için tekrar yaptım yok denecek kadar silikti
Ptesiyi değerlendiremedik, dün degerlendirdik şöyle bişey fark ettim yumurtlama dönemi haricinde içerisi daha kuru oluyor ve spermler dışarıya taşıyor ya hep sanki vücut kabul etmiyor gibi yani. Dünkü değerlendirmede içerisi hala yoğundu ve spermler dışarı çıkmadı yani çatlamadan sonra degerlendirmek önemliymiş aslında
Havuç ye bu ara bebişim. Çatlamaya destek oluyor deniyor.
Düzeltme: Pardon pik oldu çatlamıyor diye algıladım okuyunca. Yeme havuç
Evet ya neden böyle oldu alla alla geçen ay gecikme yaşadın mı sen kuzum benimde aynı bu şekilde çıktı dün bugün yapmadım daha ama ateş takibine göre daha yok yumurtlama çişimi tutuyorum şimdi 1 saate yaparımMerve ben de yumurtlayamiyorum neden böyle oldu anlamadım dün ki ovulasyon testime bak silik çizgi bile görünmüyor
İnşallah canım benim pozitiflerle doluyum bu ay niye bilmiyorum bir umudum varumarım güzel bi buluşma oluşmuşturtahmini batın ne zamana geliyor canım
Bata daha var mı canım olsun üzülmek yok o geleceği zamanı biliyor rabbim tez zamanda hepimize nasip edecek en sağlıklısından inşallahMerhaba test yaptım negatif
Acaba bende anne olacak mıyım Allah imMaşallah hayırlı olsun ne kadar güzel çıkmış testinSağlıkla kucağına al inşallah.
Allah bize de nasip etsin eylülde
Lise matematikTürkçe, senin neydi canım ?
Evet 3. Gün geldi gecikmenin. Demek ki ozaman da geç yumurtlamışım. Ama şimdi 16. Gun az da olsa çizgi belirginleşmeliydi diye düşünüyorum. Testi yap bakalım senin nasıl çıkacakEvet ya neden böyle oldu alla alla geçen ay gecikme yaşadın mı sen kuzum benimde aynı bu şekilde çıktı dün bugün yapmadım daha ama ateş takibine göre daha yok yumurtlama çişimi tutuyorum şimdi 1 saate yaparım
İnşallah bu pozitiflik sana bebis olarak geri döner güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah canım benim pozitiflerle doluyum bu ay niye bilmiyorum bir umudum var
27 Ağustos tahminimce canım
Kendime birazcık izin vermiştim bebişimSağol birtanem, Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sen nerelerdesin yahu.
Amiiin yavrumm insallahİnşallah bu pozitiflik sana bebis olarak geri döner güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah güzel haberlerle geleceksin kuşumYarın kontrole gidiyorumklomen bittikten 4 gün sonra gel demişti ya gün geldi yarın bakalım ne haberler alacağız
Çok çişim geldi tutamadım yaptım bak benimde böyle çok kasıklarım ağrıyor ama.Merve ben de yumurtlayamiyorum neden böyle oldu anlamadım dün ki ovulasyon testime bak silik çizgi bile görünmüyor
Senin önceki testlerin daha belirgindi valla anlamadım ben ama yapmaya devam edelim belli olmuyor bir anda pik olabiliyormuşÇok çişim geldi tutamadım yaptım bak benimde böyle çok kasıklarım ağrıyor ama.
hadi bakalım güzel haberlerini alacaz inşİnşallah canım benim pozitiflerle doluyum bu ay niye bilmiyorum bir umudum var
27 Ağustos tahminimce canım
Oiiyyy pamuk gibi oldumÖzledik kız senigözlerim aradı. İyi olmana sevindim profil resmin bile gitmişti, hesabını pasifleştirdin sandım bu ayda da umutlar büyük gel hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?