- 2 Şubat 2023
- 257
- 437
- 18
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #24.901
Artışın iyi canım illa iki katı artması gerekmiyor stres olma boşunaKızlar birini 14 ağustosta aksama doğru 3.30 gibi verdim bugünü sabah 8.30 da verdim artış yeterli mi sizce aksam verseydim tam 2 katı olur muydu acaba
Anladım canım ozaman bekleyip göreceğiz, belki negatif yanlıştırKuzum benim dün uygulamaya göre regl günümdü biraz bekleyeyim dedim 1 hafta falan gecikirsem test yapar giderim kan tahliline gecikebilirim çünkü tatile falanda gittik sıcaklar bile etkiliyormuş regliyi
Kırmızılari görmeden umutsuz olma canım benim, hep pozitif olinşallah canım dün teste negatifi görünce artık bugün test yapmadım regl beklicem herşeyin hayırlısı
regle kadar beklicem kuşum
Gayet güzel çıkmış canım inşallah hep böyle güzel ilerlerBebişim dün döllenmenin 12. gününde yaptırdım 125 çıktı. Yarın sabah tekrar yapıp artışa bakacağım
%66 ve üzeri için iyi deniyor canım, stres yapma artışın iyiKızlar birini 14 ağustosta aksama doğru 3.30 gibi verdim bugünü sabah 8.30 da verdim artış yeterli mi sizce aksam verseydim tam 2 katı olur muydu acaba
Anladım canım hepsi üzücü olmuş tabi ama en azından kötü hiçbir şey çıkmamış bunu düşünüp olumlu bakmaya çalış moral ve stres yapmamak çok önemli sende biliyorsun. İnşallah bu sefer hamile kaldığında en başından gerekli tedbirleri alır doktorun ve sağlıkla kucağına alırsın inanıyorumAraştırıldı maalesrf hicbir sonuca varılamadi. Son care sonkez hamile kalacahim ve kese gozuktugu gün kan sulandirici igneye filan baslicm. Arrik buda olmassa daha yapacak birsy yk...
Son hamileligimde sdce sulandirici igne kllanmistim oda kalp atisinda baslamistik dusuk toz ve gec olablr belki. Baskada bir sebep bilinemior. Bir gebeligim 19 haftlkken erken dogm soncu kaybettm ondda hicbsy cikmadi. Kismet kadrr nasip artik ne diim...
Havuç ye bu ara bebişim. Çatlamaya destek oluyor deniyor.Ateşim yine yükselmedi o kadar ağrım oldu 2 gündür yumurtlama ağrısıdır diye düşündüm ama değilmiş 36.2 de kaldı iki gündür hüüüü neden yumurtlamıyorum yaaa yumurtlasam da biran önce gün saymaya başlasam artık
Hadi bakalım canısı yeni ay yeni umutlarrrEwet ben de adet olduuuuum A Afratafrac
31-1 inde çatlama görmüştüm çatlamadan 15/16 gün sonra da adetim gelebiliyor demekki
Yeni listeye eklersen canım tarihlerim
Sat: 16.08
Bat: 12.09 (çatlamaya göre değişebilir )
Modum düştü tabi canım ama biliyorum ki Allahtan ümit kesilmezKırmızılari görmeden umutsuz olma canım benim, hep pozitif ol
Bu ay için ben çok pozitifim, kendimizi strese sokmayalim ki bebisler gelebilsin
Hiç dusurme modunu biliyorsun zamanı var bebislerin biz elimizden geleni yapalım onlar zamanı gelince bize gelecekler zatenModum düştü tabi canım ama biliyorum ki Allahtan ümit kesilmezSayenizde iyiyim
GünaydınGüzel kızlarım günaydın, sizlerin BAT tarihleriniz de yaklaştı. Ne durumdasınız
@outoffit @herseyguzelolacak6hermionegranger- @brcn95 @fiyonaprensesolan @Dunyamelekoldu beyons @Damlafzt
Türkçe, senin neydi canım ?Zorluyorum kuzum kendimi
Senin branşın ne kuzum
ona zaten eminim kuzum bakalım hayırlısı senin çatlama oldumu canımHiç dusurme modunu biliyorsun zamanı var bebislerin biz elimizden geleni yapalım onlar zamanı gelince bize gelecekler zaten
Tamam aşkım takipteyimBebişim benim testim bitmişti geçen hafta. sipariş vermiştim hala gelmediBugün ya da yarın gelecek. Geldiğin gibi yapacağım.
Merve ben de yumurtlayamiyorum neden böyle oldu anlamadım dün ki ovulasyon testime bak silik çizgi bile görünmüyorAteşim yine yükselmedi o kadar ağrım oldu 2 gündür yumurtlama ağrısıdır diye düşündüm ama değilmiş 36.2 de kaldı iki gündür hüüüü neden yumurtlamıyorum yaaa yumurtlasam da biran önce gün saymaya başlasam artık
Yarın kontrole gidiyorumSen naptınnnnn
Evet canım ptesi siliklesmisti artık test, dün sıvı alımına dikkat etmeden merak ettiğim için tekrar yaptım yok denecek kadar siliktiona zaten eminim kuzum bakalım hayırlısı senin çatlama oldumu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?