- 25 Ocak 2023
- 2.538
- 2.575
- 53
- 30
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #24.881
Anladım canımBen 57 değerle öğrendim hamileliğimi çok yavaş yavaş eniyordu değerler hemen kanamam olmadı canım.Kasık ağrılarını ben hiçbir zaman umursamadım çünkü adetle gebelik çok benziyor canım
Günaydın canım Allah razı olsunGünaydın herkese
@Bright-1619RhieraN tebrik ederim ikinizi de sağlıkla gelsin bebislerinizi sağlıkla büyüsünler darısı bekleyen herkese ve bana
Basakbasak1 canim üzülme demek istemiyorum haklısın ama bak pozitif gördün en azından hamile kalabiliyorsun önümüzde ki ay kopkoyu pozitif testin gelecek inanıyorum
Kuzum tam 48 saat dolmadığı için değer normal görünüyor. 1,5 - 2 katı olması yeterli senin ki 1,5tan fazla inşallah sağlıkla yükselmeye devam ederKızlar birini 14 ağustosta aksama doğru 3.30 gibi verdim bugünü sabah 8.30 da verdim artış yeterli mi sizce aksam verseydim tam 2 katı olur muydu acaba
Allah razı olsun canım benim bendde erken yattım bu ara gece kalamiyoeum tekrardan teşekkür ederimRhieraN canım o kadar bekliyordum ki seni, içime doğmuştun sende. Gece gece çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hanenize huzur getirsin
Stranger things ı ben de şiddetle tavsiye ediyorum bir de gözcü var o en efsaneleri bence onuda izlemelisinYaa canim benim çok teşekkür ederim dark ve La casnde papel biraz bakmistim yeniden başlayayım cok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canım benimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim
Öyle kuzum bende öyle düşünüyorum nasip değilmiş demek kiCanım çok üzgünüm bat tarihlerimiz aynıydı hatırlıyorum pozitif çıkmana çok sevinmiştik , ama vardır bunda da bir hayır diyelim. Sağlıklı ve hayırlıysa olsun ben hep öyle diyorum, bu ay daha net kırmızı çizgiler görücez inşallah hep birlikteSadece artımed mi yapmıştın canım farklı markalar ile de mi yapmak gerekiyor sanki, ben artımede güvenmiyorum pek artık, pozitif düşünmeye çalış lütfen olur mu
Canım üzülme, kimyasaldan sonra hemen hamile kalanları çok duydum inşallah önümüzdeki ay sağlıklı bir hamişliğin olurİnşallah canım benimallah isteyen herkese versin
Ben şimdi adet oldum senin nezaman gelecek acaba .. günün geçtiyse kan testi verecek misin ?Öyle kuzum bende öyle düşünüyorum nasip değilmiş demek kihayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerde olacak elbet ben inanıyorum fleegly yaptım artımed dışında kuzum o da negatif artımedte negatif verdi
İnşallah kuzum nasip bakalımCanım üzülme, kimyasaldan sonra hemen hamile kalanları çok duydum inşallah önümüzdeki ay sağlıklı bir hamişliğin olur
Kuzum benim dün uygulamaya göre regl günümdü biraz bekleyeyim dedim 1 hafta falan gecikirsem test yapar giderim kan tahliline gecikebilirim çünkü tatile falanda gittik sıcaklar bile etkiliyormuş regliyiBen şimdi adet oldum senin nezaman gelecek acaba .. günün geçtiyse kan testi verecek misin ?
Sen naptınnnnnA Afratafrac aşkkm bugün kaset test yaptın mı
nsaallah doktor teefonu acmadi panik oldumKuzum tam 48 saat dolmadığı için değer normal görünüyor. 1,5 - 2 katı olması yeterli senin ki 1,5tan fazla inşallah sağlıkla yükselmeye devam eder
Kızlar ben tüp bebeğe geçiş yaptm transferim Eylül sonuna doğru beni gruptan çıkarabilirsiniz umarım hepiniz gebe kalırsınızGüzel kızlarım günaydın, sizlerin BAT tarihleriniz de yaklaştı. Ne durumdasınız
@outoffit @herseyguzelolacak6 @hermionegranger-brcn95 @fiyonaprensesolan @Dunyamelekoldu @beyons @Damlafzt
Amin canım inşallah. Güzel haberlerinle dön aramıza.Kızlar ben tüp bebeğe geçiş yaptm transferim Eylül sonuna doğru beni gruptan çıkarabilirsiniz umarım hepiniz gebe kalırsınızAllahım inşallah bende kalırım da hepimiz yumoslarimiza kavuşuruz
Bebişim benim testim bitmişti geçen hafta. sipariş vermiştim hala gelmediA Afratafrac aşkkm bugün kaset test yaptın mı
Kuzum bence değerin iyi. %60 artışı geçmiş. Üstelik arada kaç saat olmasına rağmenKızlar birini 14 ağustosta aksama doğru 3.30 gibi verdim bugünü sabah 8.30 da verdim artış yeterli mi sizce aksam verseydim tam 2 katı olur muydu acaba
Bebişim dün döllenmenin 12. gününde yaptırdım 125 çıktı. Yarın sabah tekrar yapıp artışa bakacağımGünaydın kızlar nasılsınız?
Hamile olan arkadaşlarım nasıl gidiyor hamileliğiniz
Hepimiz galiba sıcaklarla boğuşuyoruzcanım A Afratafrac sen nasılsın? Kan tahlili yaptırdın mı sonuçların nasıl çıktı?
Bence de artış iyi gibi ama mümkünse bundan sonra 2 günde bir ver canım kafa karışıklığı olmaması içinKızlar birini 14 ağustosta aksama doğru 3.30 gibi verdim bugünü sabah 8.30 da verdim artış yeterli mi sizce aksam verseydim tam 2 katı olur muydu acaba
Son ayına ekliyorum bebişim.Bu ayı dediğim gibi çok iyi değrlendiriyorsunEwet ben de adet olduuuuum A Afratafrac
31-1 inde çatlama görmüştüm çatlamadan 15/16 gün sonra da adetim gelebiliyor demekki
Yeni listeye eklersen canım tarihlerim
Sat: 16.08
Bat: 12.09 (çatlamaya göre değişebilir )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?