- 7 Ağustos 2023
- 509
- 345
- 23
- 25
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #24.381
Canım 13.günden önce test yapmış mıydın? Ben ilişkiden 8-9 gün sonra yaptım negatif çıkmıştı. Şuan ilişkiden sonra 11. Gündeyim ve adetim 2 gün gecikti. Nasip olursa 14.gün yapmayı planlıyorumBence erken yaptın, benim bi önceki 13. günde çok silik çıkmıştı 2 gün daha bekle umutsuzluğa kapılma
Baya beklemiş teste benziyor ve erken gebelik testine güvenmeyinKızlar teste bakarmısınız
Vallahi özellikle ayaklarım çok üşüyor
Ilk halı bu cnmBaya beklemiş teste benziyor ve erken gebelik testine güvenmeyin
Kuzum istersen şimdiden doktora danış belki birlerler önerir, hiç ilerlemesinYaaa benim aslında sesim umrumda diğil haftalarda çok ağır geçiriyorum sabaha kadar belgemden uyuyamıyorum sonra ateş ve grip oluyor ondan dua ediyorum devam etmesin.
Maalesef göremedimIlk halı bu cnm
Teşekkür ederim canımMaalesef göremedimnormal Güzel bir kaset test alıp yapın erken gebelik testleri yalancı pozitif çıkartıyor sana örnek atayım geçen ay ki testim hamile de değilim
İlaç istemiyorum yazsın ondan beklicem mecbur İn şa Allah ilerlemezKuzum istersen şimdiden doktora danış belki birlerler önerir, hiç ilerlemesin
26. GünmüBen ovulasyonu ilk kullandığım ay yeter bu yumurtlama olmayacak tüm testleri bitirdim neredeyse diyip test yapmayı bırakmıştım 3-4 gün sonra belirti hissetmeye başladım test yaptım zaten bir iki gün içinde de pik oldu ve 26. Günü bulmuştu o piki görmemertesi ay yine gelen giden yok dedim ben stres yapıyorum şu testi bırakayım, testi bıraktım yine belirti gördüm yaptım pik sonra takmamaya çalıştım çünkü kafaya takınca otomatik erteliyosun, takviyeler vs bı şekilde pik olacak zaten hiç kafaya takma
Ahahha zafere giden yolda hersey mübahtırİnsaf yok, acı yok Rocky.
Uzun gibi durduğuna bakmayın kısa bir maratona giriyoruz anca yetişir. bir sürü bilgi verildi kaçırmasın
O zaman evde takviye birşeyler kuzum ballı süt iç içebilirsen meselaİlaç istemiyorum yazsın ondan beklicem mecbur İn şa Allah ilerlemez
Benimde aklıma bir tek o geliyor bal normaldede sevmem şimdi tatlıdan çok uzağım bir tek ekşi yiyorum..ama mecbur edicemO zaman evde takviye birşeyler kuzum ballı süt iç içebilirsen mesela
Ben de aksine tatlı istiyor canım sadeceBenimde aklıma bir tek o geliyor bal normaldede sevmem şimdi tatlıdan çok uzağım bir tek ekşi yiyorum..ama mecbur edicem
Yaaa tatlıya bakamıyorum bileBen de aksine tatlı istiyor canım sadece
senin profil resmin bile üşüyorVallahi özellikle ayaklarım çok üşüyor
Bu ay yaptım canım 11. günde yaptım bu ay epey belli etti kendini bekleme istersen boşuna, yapCanım 13.günden önce test yapmış mıydın? Ben ilişkiden 8-9 gün sonra yaptım negatif çıkmıştı. Şuan ilişkiden sonra 11. Gündeyim ve adetim 2 gün gecikti. Nasip olursa 14.gün yapmayı planlıyorum
Normal döngum 30-32 gün civarıydı canım korunmayı biraktigimizdan beri bir ay 40 bir ay 32-35 gün arasında oluyordum. Bu ay sıra 40 gün olan yumurtaliktaydi ama inofolic önerdi kızlar onu kullandım 31 gün olmus oldu bu ay inşallah gelmez regl tabii26. Günmükaç günde bir regl oluyorsun peki ? Evet stres bas düsmanimiz zaten. Ben akıntımdan anlardım bu ay enfeksiyon yüzünden onu da anlayamıyorum teste devam görene kadar
Ahahha zafere giden yolda hersey mübahtırtabii çok güzel bilgiler verildi çok şey öğrendim buradan
Korunmayı bırakınca sapıtıyor vücutNormal döngum 30-32 gün civarıydı canım korunmayı biraktigimizdan beri bir ay 40 bir ay 32-35 gün arasında oluyordum. Bu ay sıra 40 gün olan yumurtaliktaydi ama inofolic önerdi kızlar onu kullandım 31 gün olmus oldu bu ay inşallah gelmez regl tabii
Ben kışın güzel sulu portakalları buzluğa atıyorum öylece yazın da yapıyorumBEbeğim portakalı nerden bulcaz bu mevsimde. kışın mı yapıyorsun sen bunu?
Ahahahha öğretmenim doğu da. Kıştı Havalar çok soğuk diye onu koymuştumsenin profil resmin bile üşüyoray ben buharlaşıyorum yüzüme sürdüğüm krem bile ısınmış sıcaktan
Ben de yumurta süt et tavuk köfte hiçbirini yiyemiyorum. Yemeklerin kapağı açılınca bir koku geliyor banaYaaa tatlıya bakamıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?