- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #24.361
Yok yok kafana hiç takma bı kaç güne gelecektir. Benim koyulasirken bir anda %3e düştü buraya yazmıştım hatta yumurtam da vazgeçti diyeTeste devam edeceğim evet desteklemek için çörek otu başlayayım kar kardırgecikince hiç olmayacak gibi hissettirdi bir an ama umutsuzluktan vazgeçiyorum hemen
Hahahaİnşallah canım valla tembelin çocuğu olmaz derler büyükler doğru demişler galba
Tamam canim dikkat edecem. İnşallahİç tabi canım güzel beslen avokado yiye biliyorsun ye...kabak çekirdeği ye kesinlikle paketli hiçbir şey yeme..İn şa Allah bu defa bebiş tutunur
Ay ne nazlı bu yumurtalar insanı sinir ediyorYok yok kafana hiç takma bı kaç güne gelecektir. Benim koyulasirken bir anda %3e düştü buraya yazmıştım hatta yumurtam da vazgeçti diye3-4 gün sonra yumurtlama oldu ama
Ben ovulasyonu ilk kullandığım ay yeter bu yumurtlama olmayacak tüm testleri bitirdim neredeyse diyip test yapmayı bırakmıştım 3-4 gün sonra belirti hissetmeye başladım test yaptım zaten bir iki gün içinde de pik oldu ve 26. Günü bulmuştu o piki görmemAy ne nazlı bu yumurtalar insanı sinir ediyorolsana söyle vaktinde şak diye
inşallah bu ay verirsin güzel haberini canımİnşallah zaten uzun zamandır istiyor bu ay o ay olur inşallah onu şuan en mutlu edecek şey benim hamile olmam
A Afratafrac canım7. Hafta garanti gibi sanki canım. 5. Haftadan sonra kese görünüyor zaten 6+ olan kısımlarda kalp atışı duyanlar var ama 7 en garanti gibi
İnsaf yok, acı yok Rocky.Biraz insaflı olsaydın ya
Canım ben 4+3te keseyi görmüştüm, 6+1 de kalp atışını duymuştum 6.haftada gidebilirsin yaniKızlar acaba hem kalp atışı ve kese ne zaman görünür kaç haftalıkken gideyim değer kaç olmalı
Aa bu bilgi iyi oldu benim için. 1 Eylül için randevu alacağım ama henüz doktoruma karar vermedim. Bu hafta biraz daha araştırayım, kızlar da sağolsunlar öneride bulundular. Bakalım artık.A Afratafrac canımkuzuya, sağlıkla büyüsün C cnlrm canım senin kuzu da baya baya büyümüş maşallah
Hamilelik hesaplamalarında 6+ demek 7. Hafta demek oluyor canlar... Yani 7+ da giderseniz bebişiniz 8. Haftasında olur. Tabi bu bizim hesabımız ama bebeğin döllenme vaktine göre bebişimiz ileride veya geride olabiliyor. Mesela bana doktorum 1 hafta önden gidiyorsun muhtemelen erken yumurtlamışsın dedi ama ben çok inanmadımbenim bebeler sonra haftaarını yakalıyorlar. Kızım önden gidiyordu sonra haftasıyla uyumlandı, oğlum geriydi o da sonra haftasını yakaladı.
@melegimcan canım inşallah sonuçlar çok güzel çıkacak
ay şimdi sen böyle yazınca ben de 1 Eylülü beklmek istemedim. Eylül ayına bilerek gireyim istiyorumCanım ben 4+3te keseyi görmüştüm, 6+1 de kalp atışını duymuştum 6.haftada gidebilirsin yanikeseyi gördüğümde değerim 5bin küsürdü
İşim vardı gözüm sürekli sürekli saatte 2 de sonuç çıkacaktı ne oldu diye
Çok sağolun kızlar, iyi varsınızŞİmdi kanda da çıktı ya bir tuhaf oldum. Hamileyim ya ben dxcfghvjbklş Eşime attım. Hiç bişi anlamadım ne demekmiş diyo. Yav dedim sizin algınız nası çalışıyo. Orada referans değerleri yazıyo işte. Kıyamam sesi titredi kanda da çıkınca
Daha ailelerimize falan söylemedik. Bir eşim biliyor bir de topikteki 200 küsur kız
İnşallah o gün keseyide, kalp atışınıda görürsün kuzum az kaldııı sabııırray şimdi sen böyle yazınca ben de 1 Eylülü beklmek istemedim. Eylül ayına bilerek gireyim istiyorum31 Ağustos tarihine randevu alam ben.
Yok canım 3-4 gün kala sancım oldu. Bazı aylarda da önden sancım olurdu ama her zaman değil. Bazen hiç belirti olmazdı, bazen de çok erken belirtilerin olurdu.Senin de mi adete bir hafta kala başlamıştı o tür sancıların peki canım? Normalde de öyle mi oluyor?
İnşallah güzel haberler verelim artıkYaa ben ne zaman kendimde test vs ne gorduysem çıktı rüyamda bence içimize doğuyorinşallah güzel haberi vereceksin
Ben de battaniyeyle oturuyorum. Kuzum doktor sıkı sıkı tembihledi sıcak su yasak. Sauna hamam yasak. Güneşlenmek de yasakKız dün banyodan çıktım sabah bildiğin sıtma geçiriyorum sandım. O belirtimiymişeşim geldi sarıldı hemen 3 havluyla sardı. Dişlerim birbirine vurdu zangır zangır.
Canım senin eski testlerin daha koyu değil miydi, başkasıyla mı karıştırıyorum.Kızlar teste bakarmısınız
Yok cnm benm ilk gebelık testım bu dıger lerı ovulasyon testı cnm baskası ole karstedn glpaCanım senin eski testlerin daha koyu değil miydi, başkasıyla mı karıştırıyorum.
6+ larda kuzumKızlar acaba hem kalp atışı ve kese ne zaman görünür kaç haftalıkken gideyim değer kaç olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?