- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #24.041
Hastane değil canım özel tıp merkezine gittim verdim 250tl ödeyip.Aa ilk defa maile sonuç geldiğini duyuyorum hayırlısıyla gelsin dehangi hastanede verdiniz testi acaba hızlı sonuç veriyor
Ateş tablom ne durumda kuzum yükseldi miVallahi var kuzum agrı ama ani grip çıkıyor. Yumurtlamadan kaynaklı olabilir mi acaba onun etkisidir belki daha
tabiki döner canım niye dönmesin dha çok var batakızlar bugün çatlamadan sonra 9. gündü test yaptım negatif burdan dönermi bilemiyorum
Dün pembe leke gelmişti sabah test yaptım negatifGüzel kızlar sizlerin BAT lar da yaklaştı, ne durumdasınıztest yapan var mı ya da erkenden regl olan?
B blackberry26 @banukhurbyasemin9191 @Sunshine597 @Sipser @Perlitik @badeli61 @D073737 @Sunshine1 @ucanpayanda
Ay hiç bilmiyorum ki, uygulamada adete 7 gün gösteriyooAy bence sen daha yeni yumurtlayacaksın
teşekkür ederim cevap için hayırlı olsun gebeliğin.CD16 pozitif gündü, o gün başlayıp değer düşene kadar her gün birlikte olduk. 16, 17 ve 18 yani. Ama internetteki kaynaklara göre 16 ya da 17de beraber olunca zaten şansımızı maksimuma çıkarmış oluyoruz ama fırsatımız vardı ve ben emin olmak istedim. Şimdi de hamileyim çok şükür.
Sen o uygulamalara öncelikle asla inanma. Ovulasyon testine inan. Bu arada ben de her ay yumurtlayamıyordum. İLk kez çok yoğun pik yaşadım ve bingo. Darısı senin de başına kuzum, isteyen herkesin başına. Eğer yumurtlama olmadıysa da takviyeler kullanmanı öneririm.Ay hiç bilmiyorum ki, uygulamada adete 7 gün gösteriyoo
Kuzum yerleşme ise hemen testte çıkmayabilir testi iki gün sonra falan tekrarlarsınEvet burayı takip ettikten sonra ben de o testlerin çok saçma olduğunu anladım . Arkadaşlar yaptığında normal kaset testler de aynı şeyi çıkarıyordu. 10 lu paket almıştım evde duruyor kullanayım da biterse bir daha almam normal test alırım
aynen kuzum algılaması farklı bence de o yüzden takılma aynı test olmadığı için.Günaydın kızlarrr, muhteşem bir gün olsunenerjimizin asla bitmeyeceği modumuzun en yukarıda olacağı ve daima pozitif düşüneceğimiz bir gün olsun.
Şimdi size bir şey göstereceğim. 12. gün testimi de yaptım bugün görüldüğü gibi. 11. gün 12 den daha koyu gibi duruyormuş gibi geldi bana. Dün testlerim bittiği için eczaneden gidip test aldım 2 tane freely. Ancak 11 ve 12. testlere dikkatle bakacak olursak 2 testin de farklı olduğunu anlayabilirsiniz sizler de. "HCG" yazıları birinde büyük diğerinde küçük. Evettt yeni teori: Bence bu test de kendi içinde 2 farklı teste sahip. daha büyük HCG yazılı olanın beta algılaması daha yüksek diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 3286882
Çok normal sen yumurtlama öncesi ateşin hakkında bilgi sahibi olmuş oluyorsun hangi civarlarda olduğunu görmüş olursunAteşten anlayan arkadaşlar bakabilir mi normal mi bi yükselip bi düşmesi? @melegim can Eki Görüntüle 3286893
Ne gibi takviyelerSen o uygulamalara öncelikle asla inanma. Ovulasyon testine inan. Bu arada ben de her ay yumurtlayamıyordum. İLk kez çok yoğun pik yaşadım ve bingo. Darısı senin de başına kuzum, isteyen herkesin başına. Eğer yumurtlama olmadıysa da takviyeler kullanmanı öneririm.
seninde az kaldı sen ne durumdasın canımtabiki döner canım niye dönmesin dha çok var bata
Yok canım fark etmiyor verebilirsin tok karnına daKızlar bu hamilelik için kan verirken aç tok fark ediyor mu?
Çünkü yerleşiyor annesiiiiiiiiSabah test yaptım negatif çıktı ama kanama da olmadı
Yaptım ama negatif çıktıCanım test yaptın mı
Kız annem ne acele ediyorsun dur çocuk yeni yerleşiyor hele bir yerleşsin düzenini kursun sonra hcg salsın önce kana geçecek sonra idrara. Yerleşmeden 2-3 gün sonra tersi tekrarlaDün pembe leke gelmişti sabah test yaptım negatifadet ağrılarım var sanırım olmadı bu ay
Adete kadar her gün tekrarlarım gibi geliyor banaKuzum yerleşme ise hemen testte çıkmayabilir testi iki gün sonra falan tekrarlarsın
Kız annem ne acele ediyorsun dur çocuk yeni yerleşiyor hele bir yerleşsin düzenini kursun sonra hcg salsın önce kana geçecek sonra idrara. Yerleşmeden 2-3 gün sonra tersi tekrarla
Oy kurban olurum inşallah gönlüne göre olur yürekten isterimbir rahat bırakmıyoruz ki yerleşsinler ya işte 3 yıl oldu ya bir an önce olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?