- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #24.001
verebilirsin canım cok testlerlede stres yapma kendine bugun versen cuma da verirsin haftaya da doktora gider keseyi görürsün İnş.Daha Bat günüm yarın kuzum hala geçmedi. Ama yarın gidip bir kan vericem. Sonra da Cuma veririm diye düşünüyorum. Bugün gidip versem mi diye de düşündüm bilemedim.
Fark etmiyor canım beta içinse sadeceKızlar bu hamilelik için kan verirken aç tok fark ediyor mu?
Güzel kızlar sizlerin BAT lar da yaklaştı, ne durumdasınıztest yapan var mı ya da erkenden regl olan?
@blackberry26 @banukhurb @yasemin9191 @Sunshine597 @SipserPerlitik @badeli61 @D073737 @Sunshine1 @ucanpayanda
Kızlar tablodan kırmızılar gelenleri tamamen sildim. O yüzden bakıp isminizi bulamazsanız sebebi budur. Yeni bir totem yapıyorum. Bolca pembelensin ve nazar boncuğu dolsun diye. Güncel SAT ve BAT tarihinizi söyleyerek yeniden yazdırabilirsiniz isimlerinizi, Eylül ayında da buradan devam.
Normal kaset testle bugün ya da yarın yaparsan çizgi görme ihtimalin var canım, inşallah vardır gebelikBen de hamile gibi hissediyordum belirtiler vardı baya ilişkiden 9 gün sonra miratech markanın erken gebeliğini yaptım ilk idrarla da değil ani oldu yapmam ve negatif çıktı onu kafama taktım ama takmıcam artık. Şu an 11.gündeyim normal adet tarihim 13 ağustostu. Ama 4 gün geç yumurtladım. O yüzden 14.güne kadr beklicem Allahm nasip etsingöğüslerim ilk defa şişti ve acıyor
Fark etmez canım vere bilirsin 2 gün arayla çok güzel koyulaşmışKızlar bu hamilelik için kan verirken aç tok fark ediyor mu?
Fark etmiyor diye biliyorum ben ilkinde açtım ikincisinde tokKızlar bu hamilelik için kan verirken aç tok fark ediyor mu?
İnşallah canım isteyen herkese nasip olsun. Regl gelmezse insallah. Perşembe ya da cuma günü yapmayı düşünüyorumNormal kaset testle bugün ya da yarın yaparsan çizgi görme ihtimalin var canım, inşallah vardır gebelik
Canım test yaptın mıAyy inşallah öyledir inşallahşimdi test yapsam da çıkmaz bence dimi ?
Haa o zaman bende bırakayım olsun önemi yok minnoş olsundaValla bebeğim pilates hocam geçen bana sakın karın hareketleri yapma dedi. Onun dışında yürüyüş, kol falan çalışabilirsin dedi.
Yok hiç yapmayım olsun minnoş da sağlıklı önemli değil sonra veririz kiloKarin hareketleri yapma bence canım kendini zorlamadan yürüyüş kol bacak hareketleri yap. Doktor bana da 3-4 kilo aldım diye ver dedi baya zayıf olmama rağmenzayıflarda o 3 kilo bile fark ediyormuş.
Tamam cnm p. Tesi gdicem ozamn atarımSeninkinin ilk konumuna göre kesin kız canım ama diger fotoda yer degiştirmiş gibi geldi bebek erkege benzettim kuzum belkide kızdır birdaha gittiginde at bakalım balım
Fark etmiyor canım sadece HCG ye bakılmıyor zaten diğer tüm kan değerlerinde de bakılıyor gebelik için kan verirkenKızlar bu hamilelik için kan verirken aç tok fark ediyor mu?
maşallah canım sağlıkla ilerlemesini nasip etsinEvet kızlar sabahki teorimde haklı çıktım(çoğu teorimde olduğu gibi, azıcık övüneyim kendimle). Test alırken hep aynı yerden almaya özen gösterin. Sabah 6 gibi yaptığım test ile demin neredeyse 3 saat sonra yaptığım test arasındaki bariz fark. Üstteki ilki altaki deminki.
Eki Görüntüle 3286898
A AfratafracKızlar benim geçen sali kasik agrim vardı, sanirim o zaman yumurtladim, bat a 9 gün var sizce cikar mi az daha beklesem mi :) 24 Ağustos normalde reglm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?